reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój pije koperkową i nic go nie boli - ba jakie bąki puszcza po niej:-D i wypija od razu 100 ml i nic mu nie jest:no:

Daffi jakiego stwora macie:-) Z dziwnych zwierzaków miałam kiedyś legwana Igiego:-D:-D zarąbisty był:-)

Mały śpi z tatą :-D Ja sprzątam bo kolęda tuż tuż...
Słuchajcie dajecie jakąś ofiarę na kolędzie? Ja już tam nie pamiętam ile moja mama dawała i zgłupiałam bo kasy jakos tak nie mamy w gotówce za wiele...

ja 20zl a co ale ksiadz mnie odtracil i kazal dac to Juleczce. co do stwora to juz dawno temu chcialam miec szynszyla wiec maz mi go kupil:-)

reklama
Słuchajcie dajecie jakąś ofiarę na kolędzie? Ja już tam nie pamiętam ile moja mama dawała i zgłupiałam bo kasy jakos tak nie mamy w gotówce za wiele...

My dalismy razem z tesciowa 50 zł + koperte 300 zł na remont kosciola:tak:u nas ksiadz zazyczyl sobie od kazdej rodziny co roku po 200 zł lub 20 zl miesiecznie...Niezle...Zdzierca,ciekawe ile wezmie za chrzest???

hej dziewczyny mozna dolaczyc?
jestem mamusia grudniowa, z 31.12:)

Pewnie ze tak:tak:witamy:-)
Date urodzin macie swietna:-):tak:

Ta moja pierona skubana ostatnio coraz szybciej mi wstaje. Kiedyś to spała i do 10:00 a teraz już o 7:00 ma dość:baffled:. W sumie i tak dobrze że o 7:00 a nie o 4:00 :-D. Echhhhh zawsze człowiek by chciał mieć to czego nie ma ;-).

Dziewczyny powiedzcie, ile można takie małe dzieciaczki nosić w pionie? Bo moja to by chciała tylko w pionie- dzisiaj mi już tak trzy razy usnęła. Przytuli głowę do ramienia i kima. No ale taka mała to chyba nie może tak często w pionie być, bo jeszcze kręgosłup słaby? Jak myslicie :confused::confused::confused:.

karnitynko jak jestescie na butli to obowiazkowo trzeba dziecko przepajac !! pani doktor mowila ze min 100 - 150 ml herbatki na dobe !! najlepiej pomiedzy kazdym karmieniem ... bo kupa bedzie bardzo twarda bez tego !! polecala mi koperkowa i rumiankowa herbatke z hippa

No super!!! gratuluje!!! takiego pupila:tak::tak::tak::-):-):-)

A my dalismy na kolede w koperte 50 zł

a my mielismy kolede jak ja bylam w szpitalu i jetsesmy bogatsi o 50 zl :)

hahah wlasnie zobaczylam ze na stronie internetowej nasze gazety jest tez to zdj wraz z artykulem hehhe:-)

Gryzoń Bidziuś z Międzyrzecza lubi płatać figle - 27 stycznia 2010

Kurdę ale piszą o Was:-D slawni jesteście:-)

Dam księdzu 20 zł chyba i niech tam ma;-) zobaczę co w portfelu znajdę:-D

posprzątałam ufff a do kolędy daleko hehe Aluś grzeczne dziecko śpi:-) od dziś mu notuję ile zjada i jak na złość narazie je w normie:szok: a to szpryciarz mały:-p
Dostałam dziś ten pas poprodowy:-) fajnie wygląda zobaczę jak na mnie będzie leżał:-)
Ile można nosić dziennie ten pas? cały czas?

reklama
Do góry