reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!
Mnie zastanawia ta cała historia IzulQi:confused:, czy przypadkiem dziewczyna nie zmyśla?:confused: Te jej życie jest bardziej skomplikowane i zagmatwane niż w wenezuelskiej telenoweli:dry:
Może dziewczyna chce zwrócić na siebie uwagę??

gosia- Trzymam kciuki za ciebie i bliźniaki.

tego nie wiem , ale oslabia mnie ta historia juz troche

gosia_ jak na blizniaczki to calkiem dobry wynik :) ale trzymajcie sie jak najdluzej 3 w 1 :)

reklama
Dziewczyny dajcie spokoj i nie wywolujcie nie potrzebnych sprzeczek :/ niech sobie kazda dla siebie komentarz zatrzyma i nie podjudza :/ TO JEST TAKIE FAJNE FORUM I NIE POPSUJCIE TEGO :Sa rozni ludzie i ludziska i nieraz sa rzeczy ktore nam sie wydaja zmyslone ale tak naprawde sa prawdziwe tylko nas nie dotykaja i dlatego tak reagujemy :/Dajcie IZULLI spokoj jest tutaj dlugo i sie czesto udziela i jesli ma dola niech pisze ile chce i oczym chce po to tu jestesmy zeby sie wspierac a nie przepychac i podejzewac :)Badzmy wszystkie dorosle a jesli ktoras cos drazni niech nie komentuje :))PLISSSSSSSSSSSSS

czesc dziewczynki :)
co tam słychac?

kamika jak to frytki z fasolką? jaka fasolką? w szoku jestem hihi

ja dziś byłam u lekarza i moja maluka ładnie jest ułozona głowka w dół i ciagle dawała kopniaki panu doktorowi w usg :)
juz sie nie moge doczekac mojej kruszynki
a mam pytanie do mam z warszawy
czy znacie moze jakiegos dobrego pediatre ktory przyjmuje panstwowo? bo to juz chyba czas najwyzszy zeby znalesc lekarza dla dzidzi....

kamikaa a ja to wlasnie nie lubie takiego ogolnego glaskania, abstra****ac od tej histori Izuli juz, ale jezeli ktos chce cos napisac to niech pisze i nie chodzi przeciez o to zeby sie na forum klocic, mamy chyba lepsze teraz zajecia :-)
zreszta mysle ze nie raz juz wiele z nas ugryzlo sie w jezyk chcac cos napisac :sorry2:

a tak nic nie sugerujac to ja juz bylam swiatkiem dziwaczynych histori na forum ciazowym , wierz mi , az trudno uwierzyc ze ktos ma czas na takie rzeczy

O takich historiach jak Izulki słyszałam nie tylko w telewizji ale i najbliższym otoczeniu,dlatego uważam jest to możliwe i nie zamierzam nikogo posądzać a tym bardziej dociekać czy mówi prawdę czy może koloryzuje a takie komentarze zachowała bym dla siebie Moniu bo przez to dziewczyna może się poczuć urażona i będzie jej przykro a jak widać ma juz nadmiar zmartwień na głowie...:baffled: A pomijajac ten temat to chyba jesteśmy tu po to rzeby doradzać i wspierać się nie tylko w sprawach ciazy i macierzyństwa...

Ostatnia edycja:
ale on nie jest jego ojcem z tego co pamiętam :confused: więc tym bardziej mu się te pieniądze (becikowe) nie należą...
Tak, ale jeżeli dziecko rodzi się w związku małżeńskim, to za ojca uważa się męża matki i to on ma domyślnie obowiązki i prawa ojca. Żeby to zmienić trzeba wystąpić do sądu, tak jak Misia napisała :tak:

Jadlyscie kiedys frytki z fasolka :) pychota wlasnie M wrocil ze szkoly i wymyslil ze zjemy frytki i polejemy fasolka i mniammmmmmmmmmm :)) a teraz idziemy polezakowac niech sie sadelko zawiaze :-Djutro rano po lekarzu (M idzie po zwolnienie ) pojedziemy po barwnik i pomalujemy :) moze kupimy jakas ladna firanke i takie kolorowe kwiatki filcowe bym chciala na sciane :)IZULAAAA DO SZPITALLLLLLLLLA ALE JUZ :)

Oj... mniam... ja juz tez jadlam z fryteczkami, a dzisiaj ze swiezo- ugotowanymi ziemniaczkami :-) ja tez bym chciala urzadzic juz pokoik dla malenstwa ale narazie to czekam co wyniknie z nasza przeprowadzka na swoje mieszkanko czy zdazymy przed narodzinami czy nie:-) bo teraz to wynajmujemy:-(

Dobry wieczór:-)

Ja ugotowałam gar rosołku i zrobiłam naleśniki i czekam na powrót M z pracy.
Jakoś mi źle dzisiaj po odebraniu wyników. Okazało się, że mam bardzo niski mocznik i albuminy. Lekarka na razie kazała jeść bardzo dużo białka i powtórzyć badania za 10 dni. Jak nic się nie poprawi, to wyląduję w szpitalu.
Więc i do mnie się przyplątało:no:

Mam nadzieję, że Iza już w szpitalu siedzi i lepiej z nią.

Ale tu się dyskusja rozwinęła :szok: aż na 4 strony :-D

co do rozwarcia to ja mam 1cm i śmigam bez lekastw z moim 3latkiem na sankach (oczywiście nie zjeżdzam) i nic mi lekarz nie mówił by nawet leżeć... chyba większe znaczenie ma miękkość szyjki... ale niem dokładnie.

MAM DOŚĆ TYCH MROZÓW!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rachunek za gaz przyszedł....
Mogli by te becikowe i kase z ubezpiecznia przed urodzeniem wypłacać bo kurcze krucho teraz u nas będzie.... :dry:

reklama
Kasaii kochana ja tez duzo przezylam i znam historie i gdybym ci je opowiedzala tez bys powiedziala ze zmyslam i popiepszona jestem :/ tak jak pisalam sa ludzie i ludziska i dziwne rzeczy na swiecie i dopokisami czegos dziwnego i niezrozumialego nie przezyjemy (nie zycze tutaj nikomu ) to nie zrozuiemy:/Dlatego zostaw bez komentarza i lepiej ugrysc sie w jezyk :) niz jakies chore klimaty tutaj .Fryty z fasolka po bretonsku pychaaaaaaaaaaa moj M na gorze mial jeszcze rozpuszczony ser zolty mniammmmmmm.tutaj takie wynalazki mozna w KFC dostac :-D

Do góry