reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobitki zaopatrzcie sie w herbate i kawe bo ma potwornie zdrozec bo na tych terenach co rosni byla susza i zbiory kiepskie :tak:
:szok::szok::szok:To ja pierwsze slysze:szok:
Kawy na szczescie nie pije ale herbata to mi mega szybko schodiz jak jest tak zimno i siedze w domu
Dowikla ,ty genialny umyśle:-Do skromności ,nasza cnoto:-D

Marta kawka 1 klasa:tak:
a ja sobie z malinka pisze na gg i tak tu zagladam,dobrze z,e wczesmniej posprzątałam i zurek mam z wczoraj ,bo inaczej:szok:
Sie wie;-):-D:-D:-D
A MALINKA to na BB nie raczy wejsc:confused:Ja caly czas czekam na moja wrozbe:tak::tak::tak:

reklama
ja mam barszczyk ukraiński jednego kotleta surówkę i kilka pierogow :tak::baffled: a i kupilam w Lidlu pizze 30% taniej także coś wymodze zreszta mąż jedzie do reala po olej i herbatę bo jest promocja Saga 330 torebek 12 zl dokupimy jeszcze w Biedronce Asamkę i jakies owocowe dla mnie i wystrczy na jakis czas :tak:

Witam Was kochane nadrobilam wszystko ale cytatow nie pozaznaczalam wiec odpisze co pamietam:tak::tak:

Agnes no to z Ciebie wojowa kobietka ale dobrze glupiej babie nagadalas:tak::tak:
Lunka wspolczuje przezyc i stresu z kluczami.
Kerna to moze i ze mna podzielisz sie ta historia???
Dorota bardzo dobrze musisz chlopu stawiac warunki jasno i wyraznie
Malinka te Twoje wrozby sa super pamietam ze mi wywrozylas syneczka tylko nie pamietam kiedy to ten syneczek ma byc????
Madziula zakladaj tamponika i myk na basenik
Myszunia wspolczuje koncowka jest zawsze najgorsze i najbardziej sie ciagnie zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiazania
MH wspolczuje nocki Tobie zycze by Twoje malentwo jak najszybciej przysypialo cale nocki a Ty zebyc kochana w koncu pozadnie sie wyspala

No to chyba to wszystko jak o kim zapomnialam to przepraszam ale tak z pamieci bez cytatow to ciezko sie odpisuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Marta ,ale ten pierożek zachęcajaco wygląda-a jaki pyszny
Joanna ciekawy zestaw obiadowy,a o kawie i herbacie nie słysząłam:no:
\my to duzo kawy pijemuy,a właściwie ja ,bo 3 dziennie ,a m 1,a herbatę wieczorami spijamy:tak:

Marta ,ale ten pierożek zachęcajaco wygląda-a jaki pyszny
Joanna ciekawy zestaw obiadowy,a o kawie i herbacie nie słysząłam:no:
\my to duzo kawy pijemuy,a właściwie ja ,bo 3 dziennie ,a m 1,a herbatę wieczorami spijamy:tak:
u mnie nic sie nie moze zmarnowac :-D:-D dla kazdego cos dobrego my z mezem pewnie zjemy zupę Wojtek kotleta a dziewczynki pierogi a jak beda jeszcze głodni to porawimy pizzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

reklama
Do góry