neska11
Igi 04' Błażej 10'
jej.. dziewczyny super wiadomosc wlasnie otrzymalam.
Od poniedzialku Karol przechodzi na umowa na czas okreslony na 7 miesiecy i ma normalna stawke.
Wczesniej otrzymal umowe zlecenie na okres probny. (w sumie poltora tygodnia temu) No i stawka mniejsza o 600-700 zlotych.
Uff.. moze w koncu zacznie sie ukladac...![]()
Super!!! Zawsze po burzy wychodzi słońce, nie????:-):-)
No to teraz nie wiem czy dobrze to robię.
i wedlug wielkosci jestem juz w 37 tc, a termin mam na 21 lutego. No i nie wiem czy się martwic czy co. Gin spoko, nic go nie zestresowalo, nawet by mi o tym nie powiedzial, gdybym nie zapytala. Powiedzial, ze to i tak + - 23 dni. Moja siostra urodzila syna ponad 5 kg, ale sama w ciazy przytyla ponad 30, ja przytylam 11kg. Cukrzycy niby z wynikow glukozy nie mam. To czemu to dziecko takie duze? Juz mam stresa, ze hej, jesli chodzi o naturalny porod
No chyba, ze wazyloby ponad 4 kg, a pierwszego syna mam z cc to wtedy moze zrobią cc. Czy moze byc cos nie tak z dzieckiem? Gin nic nie mowil, na tych wszystkich waznych usg bylo zawsze wsio oki. JUz się zastanawialam nad tym, ze moze ja wczesniej w ciaze zaszlam, ale w 12 tygodniu wymiary byly jak na 12 tydzien raczej, dopiero pozniej przyspieszylo
Co myslicie? Ile wazą Wasze dzieci na tym etapie ciązy?? Jakim terminem bardziej się sugerowac??