reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...

MH oglądałam nie podoba mi sie:zawstydzona/y: w tym podobno da siw do pionu-moze ten co ma kolezanka to 2009 i teraz ulepszyli:confused:

...

Oo zdjęciach nie widać, żeby się dało, dziecko zawsze jest odchylone :no: Ale może akurat twojemu nie będzie to przeszkadzało :tak:

A jeśli chodzi o wyglad to rozumiem cię doskonale, bo sama mam zappa :-p:-D

reklama
ANACONDA zdrowka kochana
MEDEUSKA a co po sie tak spieszysz z tym wozkiem?Jeszcze Maksio i tak jest zamaly A za jakis czas moze wiecej kasy bys dozbierala i moze inny by ci przypadl do gustu :-)
MALINKA a gdzie masz swoja 2 na feriach?bo mi gdzies umknelo :-(
MH moze tak jak Malinkai pisze daj jej sztuczne mleko na noc ?//
Kurcze ona juz z waga na 50 centylu?Moja Oliwka jest na 23 centylu z waga .

Dobra narazie lece MOze udami sie ja uspac

Madea, to kupuj :tak: My tylko radzimy, ale przecież to twój wybór :tak: Można sobie kupić taki smar w spreju :sorry2:

Spadam kochane Niki wstała :sorry2:
wiem że radzicie- doceniam:tak::tak::tak:

i ciesze sie e mowilyscie o wszystkim bo moglam napisac do spredawcy i apytac- wiadomo ze jesli chodzi skrzypienie kól to tego mi nie powie, bo to pewnie przez jezdzenie wzime czy w deszcz sie robi no ale do tej kwoty to watpie zeby jakikolwiek wózek nie skrzeczał;-);-)

ważne ze oprcie jest w pełni regulowane wiec jest ok:tak::tak::tak::tak:

ANACONDA zdrowka kochana
MEDEUSKA a co po sie tak spieszysz z tym wozkiem?Jeszcze Maksio i tak jest zamaly A za jakis czas moze wiecej kasy bys dozbierala i moze inny by ci przypadl do gustu :-)

Nie mogę sztucznego bo zwraca :no::no::no:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...

ANACONDA zdrowka kochana

jeszcze makimum miesiąc i mi wyrosnie z gondoli- dlatego juz powoli sie rozglądam za spacerówką- ja mam miesiąc eby na ten za 300 nabierac:-p:-p

jeb..... zęby!!! gdyby nie te pieprzone 6 tys ktore nusze wydac to na wszystko by kasa byla!!:dry:

Witam! Troszke Was poczytałam. Szwagierka wczoraj wyjechała:tak:

Na wizyty Szwagierki średnio się cieszę. My w sumie na jedny pokoju mieszkamy bo teściowa ma swój i my swój. Więc ciężko kogoś na weekend czy ferie przenocować. A przecieź jest dziecko małe więc wieczorem cisza potrzebna a nie wariacje do północy. A jej syn właśnie jest hałaśliwy. O tym żę cały weekend tylko w garach siedziała nie wspomnę
:no:
no nie dziwie sie ze sie nie cieszysz skoro macie takie warunki
DZIEWCZYNY dzisiejsza noc to byla najlepsza nocka odkad Oliwka zyje.

Jak pila mleko ciut po 22 to spala do 5 rano.
Ja sie obudzilam 5 minut wczesniej Bo juz za duzo spania jak dla mnie bylo.Kto to widzial ponad 6 godzin snu :-) .JAK MOZNA TAK DLUGO SPAC HIHIHI.
Ale serio nocka najlepsza na swiecie jak dla Oliwki :-) .Pozniej spala jeszcze do po 7 :-) .

Teraz juz jest po kanapeczce i bawi sie skarpetkami :-) .

Dzis w planach wyjscie na balkon hihihiih na snieg hihihi.

PATI mnie sie Twoje zdjecie sewka tutaj nie pokazuje :-( .
A jak Sewi zareagowal na siostrzyczke?
Oliwka sie rozkreca oby kazda noc byla przespana :))
Witam w pośmierdziałek

:-D:-D:-D:-Dmusiało wyglądać:-D:-D:-D

Agunia
gratuluje nowych słówek. Ty jesteś na etapie wyczekiwania kazdego nowego a ja na błaganiu o ciszę:-D:-D:-D
Dziewczyno, jak Malina pisze leć na NFZ i się nie oglądaj i to biegie, dziadki z berbeciem zostaną przeciez chwilkę dłużej, na leki pożyczysz, a nawet jesli bys niemiala ska,to masz juz recepte, a nie dopiero zaczynasz badania ( jak kasa jzu bedzie )!!!!!

Anka prześlij mi namiary do tej dziewczyny.

/y:

wysle na priv
Witam

W weekend mieliśmy sporo gości, więc za bardzo nie odpoczęliśmy. :eek: Wszyscy chcą mnie jeszcze przed porodem zobaczyć. :dry: Normalnie zaczynam się czuć jak jakiś okaz w zoo. :baffled: Zbliżony wyglądem do hipopotama, albo słonia :-p
Obudziłam się w nocy o 4.00 i już nie mogłam zasnąć, a jak zachciało mi się spać o 7.30 to Piotruś wstał no i po spaniu, więc jestem niewyspana, boli mnie głowa i takie ogólne rozdrażnienie mnie dopada :-(, więc nie będę długo siedzieć, coby nikomu humoru nie psuć. :zawstydzona/y:
z tym ZOO to chyba przesadzilas:-D:-D
Dziwne, że z głodu się nie budziła, bo przegapiła 2 butle kaszki przed spaniem bo zasnęła ) a obiad jadła o 14. No fakt 3 miseczki zupki dość gestej i marchewka z pary. Ale teraz i śniadania nie chce, ja nie wiem, o linie dba czy co:-D:-D:-D.
A na 13 ma przyjśc małej chrzestna, no jetem ciekawa. Ostatnio na 2 urodzinkach zarzekała się ze przyjdzie jeszcze przed swietami i dogadamy swiąteczne imieninki jej męża, i cisza do przedwczoraj była...
Tak wiec skocze po chlebek, jakies ciasto pychotkę, kase za karme ryb musze przesłać , no, tylko najpierw od kompa sie odkleić, hihi
po takiej ilosci zupki nie dziowie sie ze wiecej nie chciala jesc:szok:
[
od dziś się diecić zaczynam więc proszę o kciukaski laseczki:tak:
kciuki zacisniete:tak:
Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

:dry:
mozesz sprobowac dawac jej kasze na noc a doczytalam ze przybiera na wadze wiec jest ok
Witam z rana

Ale naskrobałyście postów przez weekend jakos nie miałam czasu zaglądnąć w sobote a w niedziele to mi czas uciekł bo miałam wyprawe do Tarnowa 110km ode mnie , gdyż mam szwagierke w szpitalu :-:)-:)-:)-(
Od rana nie mogę sie zebrać gdyż właśnie dzisiaj ma operacje na kręgosłup bedą jej dwa kręgi w odcinku szyjnymwycinac i wstawiac nowe, masakra nie moge o niczym innym myślec a skutki mogą byc koszmarne bo może ja sparalizować , juz wczoraj miała niedowlad prawej reki:-:)-:)-:)-(

A ja jeszczs dzisiaj n USG juz trzecie , ciekawe czy wszystko ok z fasolka , mam nadzieję ze tak :tak::tak::tak:
Musze poczekac az mąż odsnieży droge bo z pod domu nie wyjade tak dowaliło u mnie śniegu ze szok:szok::szok::szok: a na 11 mam zabiegi w szpitalu ciekawe czy dojadę :-D:-D:-D:-D jak narazie to leże w łóżku i myśle co by zjeść:-D:-D:-D Dobrze ze Maksia dzisiaj sąsiadka wzięla do przedszkola tylko tatuś musial dziecko a barana wynieś do droi głownej:-D:-D:-D ale mia Maksiu radoche :-D:-D:-D

Siostra widzę ze stawiasz ze bedę miec dziewczynke :-):-):-):-):-)

Narazie spadam jak wróce od lekarza to zajrze bo mąż juz akurat bedzie zbierał sie do pracy wiec komp bedzie wolny.........

Zyczę miłego dnia , u mnie słońce swieci :-)
stawiam na dziewczynke a jak by mial byc chlopiec to tez mam ciuszki bo przeciez nie mam wszystkiego w rozu :))
Widze jak szwagier nagina w tym sniegu
A ktora to w szpitalu?
Powodzenia na wizycie i zdaj potem relacje
fajny ten 1 czarny:tak:
Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:

wspolczuje:baffled:

A my wstalysmy o 9:20
Jestemy po sniadanku, mamy posprzatane procz lazienki i kuchni ale to sie zaraz zrobi
Na 15:30 mam fryzjera wiec zagladen wieczorem :)
Ale teraz jeszcze nigdzie nie wychpodze wiec moge posiedziec:-D

Medeuska ja bym jeszcze do wiosny poczekała z tą spacerówką, z własnego doświadczenia ci radzę bo też się spieszyłam i potem tego żałowałam:tak::tak::tak:

Anabuba bez szyderki prosze:-Du mnie snieg to nowosc:-D:-D

Nie wiem czy ktoras z Was pamieta posta dziewczyny ktora jest w 35tc ktora prosila o pomoca.Postanowilam jej pomoc i mam zamiar wyslac jej posciel.Biedna ma wozek po bracie i lozeczko rowniez po bracie.Nie ma ciuszkow, w sumie nie ma nic:-(
Pisze bo moze ktoras z Was moglaby jej cos przeslac na malenstwo.
Pisala ze za symboliczna kwote ale ja tam kasy nie chce wiec moze ktoras z Was?
A ja nie wiem o co chodzi z ta dziewczyna:no::no::no:I posta tez nie widzialam:no:
A ja juz kilka razy komus pomoglam a pozniej sie okazalo ze to byly zwykle naciagaczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A masz ANKA pewnosc ze ta dziewczyna jest tym za kogo sie podaje i ze rzeczywiscie jest taka potrzebujaca:confused:
Malinka kolorowych snow, tak co jutro sprawna bedziesz:-D

Laura jeszcze nie spi wiec ja musze sie stlenic bo ktos musi sie dzieckiem zajac a moj idzie pod prysznic wiec ja tez sie zegnam

Dobranoc
No to tez niezle Tobie wczoraj zaszalala;-):-)
Moje ostatnio troszke wczesniej zasypiaja ale to dlatego ze praktycznie nie spia mi w dzien:no:
Witam,

ja znowu miałam przerabane w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niki to się chyba nie najda juz tym moim mlekiem :baffled: Co myślicie :confused:

Moja Helenka zrobiła to samo z zazdrości wysmarowała się cala kremem aniki :tak: Identyko :-D:-D:-D:baffled:

Coś mam posztkowane te posty... :wściekła/y: Nie dość, ze cytatów niema to wycina to co ja napisałam :dry:
Ja mysle ze sie najada skoro przybiera na wadze:tak::tak::tak:Moze teraz szybciej rosnie i wiecej potrzebuje albo zaczyna zabkowac:confused:
Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:
Zdrowka Kochana:tak::tak::tak:
Nie mogę sztucznego bo zwraca :no::no::no:

No i niemoge sie odkleić, wygońcie mnie...
To nei fajnie ze nie pije sztucznego:no:Pewnie bedzie Tobie ciezko odstawic Ja pozniej od cyca:no:
Moje na szczescie od urodzenia pily sztuczne bo karmilam Je mieszanie:tak::tak::tak:

Medea to tobie ma się podobać i już:tak::tak:ja ze swojej bexy byłam mega zadowolona dopóki mi` się łożysko nie rozsypało i tera antek jeździ w juliny starej spacerówce bo parasolką w te śniegi to chyba na plecach bym musiała nosić:-D:-D:-D
Anaconda zdrówka kochana:tak:
Ania mi też ten pierwszy czarny njbardziej się podoba antek teraz w podobnym jeździ po julinie tylko baby dream i brązowym:-D:-D
dzwoniła szefowa powiedziałam jej o swoich objekcjach co do tej przychodni i powiedziała że mnie rozumie i narazie dopóki się cieplej nie zrobi i dłuższy dzień zostaję w casto:tak::tak:co mnie w tym przypadku cieszy:tak::tak::tak:a od kwietnia pomyslimy może nawet mnie da na starą przychodnię tam gdzie zaczynałam a tam dojazd mam super i też wolne weekendy:tak:
Antoszka wstał w super nastroju do brojenia:baffled:
Dorotka moje dzieci feriuja sie u babci w pobierowie nad morzem i u dziadka w kamieniu pomorskim więc ja mam luzik boże jedno dziecko w domu to masa wolnego czasu:-D:-D:-D

reklama
No to teraz sie witam
Jestem wkurzona i niewyspana:no:Mlode mi za wczesnie sie obudzily i tearz Wiktoria calutki czas mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Siedzi i ryczy zeby Jej spuscic rolety bo idzie spac:szok:Nie moge Jej teraz polozyc bo chce zeby spaly jak ja pojde po mlodego do szkoly:tak:
Patrzylam czy nie ida Jej zeby ale na frazie sie na to nie zanosi:no:Gardelko ma troszke czerwone,smarka i kaszle:no:W nocy to miala taki kaszel ze myslalam ze mi sie zaraz udusi:no::no::no:Dzisiaj na noc dam Jej Diphergan chyba
Dominik jest dzisiaj w szkole po feriach i powiem ze wstawalo mi sie fatalnie:no::no::no:No ale calkiem inaczej mi sie patrzylo jak zobaczylam ze za oknem jest juz jasno:tak::tak::tak:Oby do wiosny:-);-)

A mnie tak bolalao gardlo w nocy ze nie moglam sliny przelykac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rano napilam soe cieplej herbaty i mi troszke przeszlo:tak:Ale cos czyje ze do wieczora zezre cala paczke cholinexow

Do góry