• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Taki jakis ten dzien dziwny dzisiaj.....:baffled::dry: Skurcze sa nie regularne takze sadze ze to jeszcze nie to:no: ale w razie czego to dam znac... brzucho nadal boli krzyz tez.:baffled::-( Ide troche porzadkow porobic moze mnie wezmie i pojade MOZE....
Nic trzymajcie sie kobietki ciepło... Milego dzionka zycze

reklama
Ej Dziewczyny, co Wam się tak spieszy :confused:

Patrzę na wasze suwaczki i jedna ma 22dni, druga 13, kolejne podobnie ;-)
Mnie też nic jeszcze nie rusza, ale mi się nie spieszy :-) Jeszcze chętnie pochodzę sobie w dwupaku :-D

Ej Dziewczyny, co Wam się tak spieszy :confused:

Patrzę na wasze suwaczki i jedna ma 22dni, druga 13, kolejne podobnie ;-)
Mnie też nic jeszcze nie rusza, ale mi się nie spieszy :-) Jeszcze chętnie pochodzę sobie w dwupaku :-D
to ja Cie kochana podziwiam..ja do terminu mam 21 dni,ale już od tygodnia mam rozwarcie a nie mam skurczy,,a już mnie tak pipka boli,że najchętniej to już bym poszła..:zawstydzona/y:

to ja Cie kochana podziwiam..ja do terminu mam 21 dni,ale już od tygodnia mam rozwarcie a nie mam skurczy,,a już mnie tak pipka boli,że najchętniej to już bym poszła..:zawstydzona/y:

Popieram ja tez juz chce!!!:-D
Choc ja to mam 6 dni, jutro ide znow na kontrole do szpitala wiec mam cicha nadzieje ze moze mnie zostawia ! Pewnie znow cisnienie mi zaszaleje :baffled: w domku mam ok ale w szptalu ojojoooo :szok:zobaczymy . Kurcze dziewczyny jestem glodna podjadlabym cos slodkiego lub jakiegos owocka , ale boje sie o ta moja zgage :sorry2:

Kinia spróbuj marchewki lub jabłka-może akurat będzie ok.Ja wczoraj postanowiłam się posexić z mężem,ale śmiechu było.Wypróbowaliśmy chyba z 20 pozycji i w żadnej nie pasowało.A dziś nad ranem?-ból brzusia,ja już nie mogę się sexić,bo boli strasznie

Dziewczyny już mocno zniecierpliwione widzę:-) ale tak najbezpieczniej to ok.dwa tyg przed terminem-nie wcześniej się rozsypać. Pójdę coś pokombinuję,może uda mi się naprawić ten monitor,bo tu tak wolno chodzi.

Kasia wlasnie wcinam jablko zobaczymy co bedzie ;-) bo obiadek dopiero bede miala za 2 godzinki i wlasnie dopadl mnie maly glod,,,,, niebezpieczny :-D zaraz wejde w lodowke hehe

reklama

Oleńka mnie zostało 14 dni i też mnie tak pipka boli, że już nie daję czasem rady. Mam wrażenie, jakby mi miało ją rozsadzić :zawstydzona/y:;-)
I też ZERO skurczy, a niewielkie rozwarcie jest od tygodnia.
Ale skoro Małej się nie spieszy... To co ją będę pospieszać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry