reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja po naszych week staraniach przestaję czekać..no może czekać nie:-) ale nakręcać sie...czuję, ze coś nie bardzo było z objawami dni płodnych i może owu nie było? trochę mi smutno, bo tak czekałam na nią :-(

głowa do góry dzidzia Cię zaskoczy w jak najmniej niespodziewanym momencie,wiem coś o tym bo sama tak miałam że prawie rok co miesiąc"byłam w ciąży" a dopiero jak przestałam wyczekiwać @ i poprostu przytulac się tylko wtedy kiedy mielismy ochote i{a nie jak to było zeby tylko zajść}i dzidzia sie pojawiła .ale wiem jak to jest jak sie pragnie fasolki a nie wychodzi wielki bol i rozczarowanie. Ale nigdy nie trać nadzieji!i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Olkale a mozna wiedzieć jak długo się staracie?bo my dopiero teraz bedzie 2cykl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rozczarowanie było , bo jak zawsze typowe objawy ciązy były ,i ta ogromna ochota na grzybki w occie ktorych nigdy nie lubiłam ale cóż trzeba działac dalej i mieć nadzieje że teraz sie uda!!!
ty grzybki a ja ogorki kiszone he he
teraz jem na dziweczynke diete he he

Svensonka
Dzidzia nie przeszkadza w studiowaniu przecież...tak mi się przynajmniej wydaje:tak: ja w tym roku zaczęłam kończyć (po przerwie) studia...i to wychowanie fizyczne...oczywiście zaocznie...
no tak ale majac 2 dzieci jedno w szkole drugie w przedszkolu i sama na studiach to duzo jak na jedna osobke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem że nie powinnam tego pisać bo zapesze albo co ale czekam 14 lutgo na 2 kreski na teście.i żegnam miesiączkę na 9 miesięcy.tak czuję...nie mam żadnych objawów,zero,nic...tylko to przeczucie...tak silne że nie potrafię tego wytłumaczyć.dzisiaj powiedziałam M że chyba jestem w ciąży chociaż dowodów żadnych nie mam;-)kobietki wiem że jak się okaże że nie jestem to pewnie się załamię ale cholera tak starsznie to czuję...nie wiem co o tym myśleć.po prostu wstałam rano i poczułam to "coś":tak: nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???
ja tez sie nakrecilam juz 3 razy przytulanki byly i dol brzucha pobolewa testowanko w walentynki heeeeeeeeeeeee

trzymałyśmy :) już jesteś po...:)

no to jestem już po właśnie weszłam do domu :tak:
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pęknie :-D więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj :-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne :tak::tak:

reklama
Do góry