reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Hej dziewczyny, a ja sobie jeszcze przed ciążą wymyśliłam Fabiana, tylko mąż coś marudzi, że dziwne (choć wcześniej był na tak) jak myśłicie, czy aż takie dziwne? chyba nie kojarzy sie z niczym głupim ani nie pasuje do tego jakieś przezwisko....hmmm....nic innego mi sie nie podoba :no: , ale może piszcie jakie dla synków wybrałyście, może mnie jakaś inspiracja natchnie :-)
Mój brat ma syna Fabianka..mi sie podoba te imię ,bo Fabianów nie jest tak dużo jak np Filipków..:tak::-)
Czesc ja mialam kolege ktory mial na imie Fabian i dla mnie jest to normalne imie jak kazde inne;-)
Ja mam dwoch synkow a niebawem pojawi sie trzeci co do imion to moj najstarszy ma na imie Alan,sredni Kuba,a najmlodszy bedzie mial na imie Natan:-)
My dla Syna mieliśmy Dorian lub Natan:-)no ale będzie córeczka..:-);-)
I własnie z tego powodu ja nie mówie jakie wybralśmy :) Mówie, ze jeszcze nie wybraliśmy :-) A Fabiana - a co to komu do tego, jak sie twoje dziecko będzie nazywało? Mnie sie moze nie podobać, ale to nie ja będę sie do niego codziennie zwracać, wiec w ogóle sie nie przejmuj głosami innych.

Mnie jak kto mocno przyciśnie o imie to mówie tak: Jak na razie podoba mi się CYPISEK :-D
Jest wielki zonk rozmówcy, a jak mówie ze Cypisek rules!
hehe..mój Ł jak chciał mnie wkurzyc to mówił do mnie :oj cypisku.. jeny!!:zawstydzona/y:hehe;-)

byłam dziś na ktg i na wizycie... ktg wyszło tak sobie, mały się denerwował, tętno mu dochodziło do 190... potem trochę odpuścił i zeszło na 160...

na wizycie lekarz powiedział, że daje mi kilka dni, brzuch mnie boli jak podczas okresu i plecy zaczynają rąbać w dole... a to podobno znaczy, że już blisko...

mam przyjść w środę na ktg znowu i z opisem zadzwonić do niego, albo złapać go w szpitalu, brak następnej wizyty... o rany... :////

jakie o rany!? nic tylko sie cieszyc:-) w takim razie 3mam kciuki za ciebie!! i oby poszlo szybciutko i bezbolescnie:-p

a my jutro na wizyte, raczej watpie aby sie cos zmienilo od zeszlego tygodnia. ale na kontroli trzeba sie stawic:-)

MamoAlexa OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie, męża i Alexa :tak: a dla dziewczynek duuużo zdrówka i radości po tej stronie brzuszka :-)

reklama
Do góry