reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
I ja ,jak tylko mężuś wróci za kilka dni,to idę na całość i liczę na cudowne prostalgandyny męża,w czwartek wkraczam w 38tydz.więc po wekendzie niech się dzidzia rodzi![]()
U nas niestety nie zadziałało

Serduszko1
Fanka BB :)
My mamy wizyte w piatek... ale tak jak Ty watpie zeby sie cos zmieniło moze rozwarcie poszło o jakis krok do przodu moze zobaczymy jak to bedzie w piateka my jutro na wizyte, raczej watpie aby sie cos zmienilo od zeszlego tygodnia. ale na kontroli trzeba sie stawic:-)

Serduszko1
Powiem Ci szczerze ze ja to bym wolała okna myc...No właśnie,że nie zawsze to jest skuteczna metoda,ale za to przyjemniejsza niz np.mycie okien-jak niektórzy radzą:-).

S
SugarbabyLove
Gość
I ja ,jak tylko mężuś wróci za kilka dni,to idę na całość i liczę na cudowne prostalgandyny męża,w czwartek wkraczam w 38tydz.więc po wekendzie niech się dzidzia rodzi![]()
Ja wczoraj zakupy niosłam mój to mnie prawie pogryzł ze złości

ja cały czas..chyba do porodu seksić się będę
![]()
Szczęściara

A Mój tak się zestresował jak nam ginka powiedziała, że szyjka miękka, powoli się skraca i jest malutkie rozwarcie, że zawziął się w sobie i powiedział: NIE.
:-
I nie przemawia do niego, że 37 tydzień już dawno za nami i że teraz to co by się działo, to Małej raczej wcześniejsze wyjście na świat już nie zaszkodzi;-)

A ja dzisiaj bylam pierwszy raz na KTG,nawet przyjemne uczucie jak slyszy sie bicie serducha
.W sumie nic sie nie dowiedzialam tylko ze dzidziuś zdrowy i lekarz pożyczyl szczesliwego rozwiązania.Ale milutki był:-)Nie ten co do niego na wizyty chodze.Ale położne to coś straszneg
chrzaniły mnie na początek ze taki mały brzuszek mam i czego tu przyszłam(a co ja temu winna ze nie urósł wiekszy:-(),a to juz 38 tydzień. Zdziwily sie jak odwalilam im ze mam skierowanie na KTG to przyszlam i muszo zrobic a co do brzucha to nie mają prawa komentować.
Az boje sie tam rodzic jak to takie nieprzyjemne.

Az boje sie tam rodzic jak to takie nieprzyjemne.
reklama
monikasia
Ja kolejna wizytke mam 11 lutego
Wczoraj tez mialam KTG ale u mnie atmosfera wzorowa byla;-)

Podziel się: