reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Smsik od kataszaone (02 luty 2010r. godzina 11:57):

"Hej! Urodziłam dziś rano o 7:34. Mała waży 3150 i ma 53cm:) i ma długie kłaczki, ale urodę Artura! Nie wierzyłam jak ją na mnie położyli! Co u Was? Ktoś się rozpakował? W każdym razie za wszystkie trzymam kciuki, żeby było ok. Narazie jestem obolała, a krocze najbardziej. Nacięli mnie, bo ich poprosiłam, 36 godzin się męczyłam, więc już nie mam siły..."

oj jak tak Was czytam kobitki to aż się uśmiecham, mój wczoraj się zakradł do łóżka bo tak to osobno śpimy bo wygodniej i jak się zakradł to w godzinkę dwa razy i nic :baffled: mała siedzi w środku i ma wnosiewychodzenie zapewne chyba te okna skuteczniejsze na wywołanie skurczów ale seksik to w końcu przyjemność i ludzie sie zbliżają bardziej kochają itp.

Szczęściara :-D
A Mój tak się zestresował jak nam ginka powiedziała, że szyjka miękka, powoli się skraca i jest malutkie rozwarcie, że zawziął się w sobie i powiedział: NIE.
:-:)confused2::-(
I nie przemawia do niego, że 37 tydzień już dawno za nami i że teraz to co by się działo, to Małej raczej wcześniejsze wyjście na świat już nie zaszkodzi;-):tak:
Kalmeon1 - chyba się nas mężczyźni zgadali :) Mój też od jakiegoś czasu nawet nie chce słyszeć o seksie.... Żeby Dzidzi nie zaszkodzić... Powiedział że jak będzie równo dwa tygodnie do porodu (termin 21.02), choć suwaczek pokazuje inaczej.... Ciężko z nimi :):-):-D

reklama
no jak miło wejśc na bb i zobaczyc że mamy nową śnieżynkową mamusie
KATASZAONE Wielkie Gratulacje!!! i dużo zdrówka życzę...

Do góry