reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Dziewyczyny, kolejna prosba:zawstydzona/y:
Czy możecie mi napisac na pw jak robicie ten placek dukana, bo sie gubię mam za dużo przepisów i nie mogę znaleźc

Napiszcie tu...bo ja tez nie moge znalezc:)
Przepis na placki z książki "nie potrafię schudnąć"

2 łyżki otrąb owsianych
1 łyżkę otrąb pszennych
1 jajko lub białko z jajka
1 łyżkę stołową serka homogenizowanego
wszystko zmieszać i piec na patelni beztłuszczowej lub na kropli oliwy roztartej ręcznikiem papierowym.

dziewczyny gratuluje sukcesówno i wytrwalosci musze przyznaj ze tego watku zbytnio nie czytam bo mi diety narazie nie potrzebne a pozatym ja lubie duzo i dobrze zjesc zobaczymy jak to bedzie w przyszłości ale narazie niemam tendencji do tycia nawet po tak nie zdrowym jedzeniu teraz nawet przez ten wyrwany zab schudlam 7 kilo i waze 55 jak chyba nigdy:szok: i musze wam powiedziec ze jestem z was dumna ze tak w tych dietach siedzicie bo ja bym chyba tak nie potrafila:cool:

Przepis na placki z książki "nie potrafię schudnąć"

2 łyżki otrąb owsianych
1 łyżkę otrąb pszennych
1 jajko lub białko z jajka
1 łyżkę stołową serka homogenizowanego
wszystko zmieszać i piec na patelni beztłuszczowej lub na kropli oliwy roztartej ręcznikiem papierowym.
Dziękuję kochana

Wkurzyłam się, bo w tej mojej dziurze nie ma nigdzie ani otrąb owsianych ani pszennych:no:, kupiłam płatki owsiane i zarodki pszenne i ztego zrobiłam ten placek, a zamiast serka homogenizowanego, to wiejski, bo homo naturalnego też nie kupiłam:no:, więc póki co zjadłam taki mimo że mi się rozwalił.

Dagulka, jak byś musiała to byś potrafiła, ja wcześniej nie miałam takich problemów, i nawet kiedyś ważyłąm 45 kg i marzyłam o tym, zeby przytac i sie nie udawało, mimo że jadłam dzień w dzień frytki, pizze i słodycze, ale teraz trochę sie przytyło i czas się z tym rozprawić, chociaż kocham jeść:-p

Dzień dobry! Pierwszy dzień diety i już mam załamkę;) Jak można wypić kawę bez cukru?????? masakra jakaś....jedyna moja przyjemność w ciagu dnia a tu dupa:-:)-D

reklama
Do góry