wiktoria12
Mama i żona :)
Czesc jestem i ja.Poczytałam troche odpisze zaraz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chlop to film ogladal do koncachyba chłop do łóża woła
Anabuba ja tez wole pokrzyczec niz bic ale dla mojego syna najlepsza kara która działa to to ze nie bedzie mógł jeść slodyczy przez tydzieńodrazu działa na wszystko:-):-)
widzac ze jestes zadowolona wiec fajnie ze macie tki klub.Chodzcie tam i korzystajcie z rad innych i darmowych urlopowHej mamuski ,ja spac od 4 nie umiem wiec weszlam popisac troche i pojde spac jak jeszcze Oliwka mi pozwoli.
Dzis 2 raz szok spaniowy .Spala od 22.30 do 4 .No no pomalu i jej sie ten czas spania wydluza.Jeszcze ja swoj sen wydluze i bedzie git
.
Na wczorajszym spotkaniu kobiet w klubie abstynenta bylo bardzo fajnie.Bylo nas 5 babek .Ja i jeszcze taka jedna starsza bylysmy 1 raz.Wszystkie ciesza sie ze ja i M zaczynamy tak wczesnie bo one wszystkie zaczely od takiej grupy za pozno,jak ich malzenstwo sie rozwalilo i jak juz sa calkiem roztrzesione przez to co akohol uczynil zlego w ich zyciu.Tam mamy zasade to co uslyszalysmy tam pozostaje to tam .Nie wynosi sie tego na zewnatrz.
Dowiedzialam sie ze ja bede miala swoja terapie i G swoja.
G idzie dzis na chwile po pracy do tego klubu abstynenta .A jutro na 15.30 ma swoja pierwsza terapie grupowa.W sobote kolo 16/17 planujemy isc tam cala nasza trojka.Podobno w soboty jest tam najbardziej rodzinnie,wiec chcemy sie przejsc.Wiecie oni sie tam traktuja jak jedna wielka rodzina.Siedza i klachaja.Jak masz problem mozna przyjsc sie wyplakac .Mozna przyjsc poogladac tv .Poprostu jak nie masz co z czasem zrobic a nie chcesz isc do klanjpy to tam mozna isc .Plus jeszcze ten prezes uklada nam z psychologiem terapie wiec jest ok.No ja planuje co srode chodzic na te kobiety ,chyba ze cos mi wypadnie a w miedzy czasie czasem z G tam sie przejsc
.
Jesli chcemy nalezec do klubu to placi sie na miesiac 10 zl taka skladka no to u nas 20 zl i w czerwcu podajze 21 czerwca jedziemy na darmowe tygodniowe wczasy z nimi.Fajna sprawa.
o kurcze ale zdarzenieCześć dziewczyny
Wpadam tylko na chwilkę, bo mój misio - marudek mnie wszelkimi możliwymi sposobami odciąga od kompa.
Nie mam nawet czasu, żeby poczytać. :-(
Wczoraj mieliśmy mały wypadek - zostawiłam Piotrusia na chwilę w łazience, żeby rączki umył. Na całe szczęście po góra 5 minutach wróciłam do niego i zamarłamMoje dziecko dorwało tatusiową maszynkę do golenia i postanowił się ogolić.
Na całe szczęście skończyło się na rozciętej wardze i pociętym paluszku - tzn zerwał tą maszynką kawałek paznokcia i zaciął się ze 3 razy w paluszek.
Wyobraźcie sobie, że nawet nie zapłakał przy tym - płacz był dopiero później, jak odebrałam mu maszynkę i opatrywałam paluszka.
Po prostu aż boję się pomyśleć co by było, gdybym w porę do tej łazienki nie zajrzała.
:-
-
-(
Zmykam uprać pościel dla maluszka - wczoraj wreszcie dotarło to prześcieradełko, na które czekałam od dwóch tygodni!Ta poczta mnie po prostu dobija
![]()
no w szoku jestemWitam
Melduje ze wyprawilam Dominika do szkoly a ja jestem juz po cwiczonkach
Tak,tak moje drogie postanowilam ze od dzisiaj zaczynam cwiczyc;-):-)Jak dlugo to potrwa to nie wiem ale postaram sie:-)
Mnie to caly blok slyszySuper ze jest serduszko i ze dzidzius rosnie
A Ty sie Kochana oszczedzaj na maksa a zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
Wiem ze maly nie da Tobie lezec plackiem ale nawet bawiac sie z Nim mozesz lezec na dywanie;-):-)No i przede wszystkim nie dzwigaj
Oj ja tez sie dre jak nawiedzona;-):-)Mnie to wszyscy i wszedzie pewnie slysza jak dzieciaki zaczynaja mnie wkurzac;-)
No to zapowiadalo sie ze bedzie swiecic sloneczko,ale zaszlo zanim jeszcze zdazylo wyjsc
Mlode jeszcze spia wiec pewnie zaraz z powrotem wskocze do wyrka;-):-)
tyle zapamiętałam
my już po sniadanku Antoś i ja jajeczniczka pietruszka nie wiem bo na 7 miał do pracymy pospalismy do 7 .40 wstaliśmy wyspani
noga boli mniej biodro sine
![]()
jak ja koffam ferie![]()
nie ma ja dobrze wykorzystac chwileHejka hejak hejak
Mój na 14 do roboty, później znajoma wpada, więc szybko, póki M nie ma wpadam.
A mój Piciu wrócił juz , bedzie trzeba jeszcze go na zakupy wypchnąc, a póki co za zelazko sie złapal, hiih.
Zaraz bedzie prosił, żeby mu bojówki wyprasować, albo zacznie ku..ami rzucać.
No to narka, do wieczorka
no czekamy na foteczki, zapewne cudnie bedzie wygladalaNo to przebrnęłam.
Oczywiście foteczkę Mai w sukni pokażę jutro czyli po tak:
.
1 plan ale ten co raczej chyba nie wypali bo sama bym nie chciala hihii.To teraz w marcu bede starala sie aby Oliwka poszla do zlobka .Musi sie dostac wiec nie wiem jak to bedzie.
Oliwka teraz sie w najlepsze sama bawi .Wreszcie zauwazyla ze mamusia z tatusiem kupili jej wozek hihihih