reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorcia, no długo go dzis nie bedzie i nie wiem, czy zamiast sie denerwowac, ze wróci napruty, bo nie wierze ze nie, to nie pojechać do mamy i zostac na noc:baffled:
I ja mam czasem takie doły, pomaga dłuuuuuuuuuugi spacer z ulubioną muzyczka w uszach ( ale teraz nie pora) i co roku wyjezdzam do znajomej na wieś, odpoczywam na maksa, mała lata samopas, pilnuje ją pies :-D.No i oczywiści ebez męża, bo po co się dodatkowo wnerwiac, a taki odpoczynek od siebie to jak miodek do herbatki, hih. No niestety nie kazda tak moze, ja jeszcze te wakacje zalicze gdzies u kogoś, ale nastepne to juz pracujące będą:baffled:

No i przypomniao mi sie, że moja mamuśka tez dziś do 18 to chyba nie bede jej tylk azawracać po 12h w pracy:baffled:

Malinuś, no bo wiesz, wydadza pewnie z max 400zł na osobę ( to i tak pewnie zawyżone ) a oszczednośc jest. Szkoda, że pracownik zawsze najbiedniejszy i poszkodowany, przeciez bez niego to ***** by zrobili, ale tak juz jest w tym kraju, że pracownicy to na końcu i najgorzej, no bo przeciez bezrobtnych ci u nas dostatek:wściekła/y:.

Beatko no to kciuki trzymam, tylko Ty na pewno chcesz iśc na samotne mieszkanie jak Twój wyjedzie nie daj Boże?

Nic kobitki, bede z doskoku przy boku, bo trzeba do kuchni dojsc w koncu...

reklama
i cos na odchodne

Załączniki

• kot.jpg
    kot.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 37
  • tolerancja.jpg
    tolerancja.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 59
Beatka 1988..zapraszam..tylko latem bo teraz tu az tak gorąco to nie jestt...mam duzy dom to będzie gdzie spac i nie bedziesz musiala za hotel specjalnie płacic:-D:-D:-D:-D

Lunka znam ten ból mój jak gdzieś idzie z kumplami na piwo zawsze mówi"Malinuś będzie bez brawury wrocę koło 13 no max 24" i wraca o 2-3 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a potem następnego dnia mi zdycha a ja mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y:naszczęście teraz ta impreza jest w niedzielę a w poniedziałek musi iśc do pracy więc będzie miał umiar:tak:no i nastepnego dnia nie bedzie mi zdychał w domu bo bedzie w pracy:-p
Ja dzis tez jakiś dół łapię i nie wiem czemu:no:słonko świeci za oknem pięknie dziecko grzecznie śpi:baffled:chyba jak wstanie dam mu jogurcik i pójdziemy na spacerek zachaczymy po drodze o biedronkę i może mi przejdzie:baffled:

Lunka znam ten ból mój jak gdzieś idzie z kumplami na piwo zawsze mówi"Malinuś będzie bez brawury wrocę koło 13 no max 24" i wraca o 2-3 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a potem następnego dnia mi zdycha a ja mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y:naszczęście teraz ta impreza jest w niedzielę a w poniedziałek musi iśc do pracy więc będzie miał umiar:tak:no i nastepnego dnia nie bedzie mi zdychał w domu bo bedzie w pracy:-p
Ja dzis tez jakiś dół łapię i nie wiem czemu:no:słonko świeci za oknem pięknie dziecko grzecznie śpi:baffled:chyba jak wstanie dam mu jogurcik i pójdziemy na spacerek zachaczymy po drodze o biedronkę i może mi przejdzie:baffled:
Malinka mój zrobil sobie z kolegami impreze na mikojaki..:dry: ..Wbił na hate o 2 w nocy z kolegami ..odprowadzali go:-D:-D zaczeli spiewac jULKE mi zbudzili na poczatku mysalalm ze ich zabije ale pozniej z nich lałam:-D:-Dno ale naszczesci to sie zdarza tylko odswiętnie bo tak to moj mezulek nie pije

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam :-) i spadam do pracki na 9 :tak: milego dnia pewnie zajrzę pózniej :tak:
Witaj,milego dnia;-):-)
A witamy nową mamuśkę :tak::-D

Z Hiszpanii to Kobieto dawaj nam tutaj trochę więcej ciepełka :tak::tak: to ja się wpraszam na wakacje hehe żatruję chyba rowerem :-D

Oj to nie ciekawie :no: może coś zjadł na wieczór albo ząbki :sorry2: zdrówka życzę :tak:

U mnie też słonko świeci i nawet wiatru nie ma :tak: jeszcze Ci śpią to masz dobrze, mi Kuba pobudkę zrobił już po 7 :dry:

No to teraz się witam :-D super pogoda może jak mi się zachce ubierać, głowę umyć i pomalować to wyjdę :sorry2: mega lenia mam dzisiaj i jeszcze ksiądz będzie chodził a sama z mamą będziemy :dry: no kaszanka :sorry2: :sorry2:pranie jedno się kończy, zaraz drugie, jeszcze ręcznie sweterki wyprać muszę, obiad zrobić, po ziemniaki do piwnicy i korytarz pozamiatać bo mi wycieraczki zaraz widać nie będzie :-D samochód nadal nie zrobiony a M ma jutro służbę :dry: mam nadzieję że dzisiaj zrobią bo ja muszę na zakupy jechać pampresiaki się kończą i mleko :sorry2: a wczoraj znalazłam mieszkanie w żarach do wynajęcia, jakieś 1000 zł wszystkiego na miesiąc wychodzi :tak: poczekam aż facet odpisze i kilka zdjęć prześle i się zastanowimy :tak: no a teraz lecę robić bo jak na razie stoję w miejscu :baffled:
To daj znac co z tym mieszkaniem:-)Trzymam kciuki:tak::tak::tak:
Tak tak Juleczka Polskie imię jej dalismy :-)jak bedzie druga coreczka chociaz chcuialabym mie synka to będzie Hiszpanskie:-D...Moja Julcia jest z 17 grudnia..2008..;)...Przed chwilą robiłam jej kucyki...moja mala jak sie urodzila to miala wiecej wlosow na glowie niz jej tata normalnie ma takie gęste czarne ze zaraz po porodzie spokojnie moglam jej warkocza uplesc:szok::szok:a Twoja Olwika sliczna oczka ma sliczne:tak: a reszta dziecziackow to nie widzialam tylko Michasia Kernusi:zawstydzona/y:
No ja Twojej coreczki tez nie widzialam,wiec moze dasz jakas foteczke:confused::tak::tak::tak:
Zdjecia moich dzieci sa w moich albumach na moim profilu BB

MALINUS
Kochana,to kaszana z ta premia:no::no::no:Powalilo Ich czy co:baffled::confused:No ale rzeczywiscie robiac taki bankiet to zdecydowanie mniej Ich to wyjdzie-co za skapcy jedni:szok::no::no::no:
Pisalam Tobie wczoraj czy sa te paski u Was:confused:

My wlasnie skonczylysmy sniadanko:-)Ja sie wczesniej wyprysznicowalam i umylam glowe:tak::tak::tak:Musialabym sie wziasc za jakies sprzatanko,ale jakos mi sie nei chce

reklama
Do góry