Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA![]()
możliwe mi się ciągle spać chce a kawy się boje wypić bo jestem sama w domu a mieszkam 15 km od zielonej góry w takiej małej wioseczce i zanim karetka by dojechała to już by był poród w domu :0)dzisiaj chyba taki dzien. Ja leze i nawet palcem nie kiwam
Mąż napewno sie spisze tymbardziej ze z tego co rozumiem to sporo sie nie widzieliscie
To moze i dobrze ze starsze pojechalo do babci![]()
nawet nie wpadłam na to-rzeczywiście-nawet lepiej,że syna nie ma;-) może być głośno...hm zwłaszcza,że ja się chyba zasapie!
..tak naprawdę to czuję się bardzo ociężale i nie wiem jak będzie wyglądało przytulankoCZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA![]()
bo ciągle coś muszę robic;-) no ale ponoc ruch to zdrowie,więc się ru..ajmy
hehe..
haha dobre"wody...zaraz dostaniesz..nei wody mi odeszły!"buahahhano ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe

ale no na siłe nie bede rodzic jak sie mojej kruszynie nie śpieszy
no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.ja tez bym tak wolałą bo jak lezałąm na patologi i widziałam te dziewczyny co czekŁY Na poród to normalnie masakraHe,he,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.
a po drugie nie odesłali by mnie z IP.