reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Karnitynko szkoda że mieszkasz tak daleko bo bym cię zaprosiła do siebie na wakacje:-) Ponudziłybyśmy się razem:-)
A ja też siedzę w domu bo sama z 2 na dwór teraz nie dam rady wyjść...Hania jeszcze za mala żeby dreptać koło wózka..a Tomek musi czuć wyboje żeby spał w wózku:-)A że Arek robi na zmiany to nigdy o nie ma w tym czasie żebym mogła wyjść na spacer:no:
Prawka nie mam..egzaminy odroczone aż mi się znowu zachce przeżywać ten stres więc A sam jeżdzi na zakupy:no:
Dobrze że Hania już gada bo bym chyba umarła z nudów w domu:tak:
I dobrze że brat nie ma aktualnie dziewczyny to też czasami kawę z siostra wypije;-)

reklama
i nie wiem jak wasze dzieci ale moj nienawidzi czapek...
jak tylko zakladam czapke to jest placz w nieboglosy...
a jak juz zapne kombinezonik to juz zadowolony;-)
Ja jak Moją Perłę ubieram w kombinezon itd to Mała zaraz zasypia:-) I tak przez cały spacer mi śpi. To samo jak jedziemy samochodem.

dziewczyny normalnie szok!!!!:szok:
moja Misia lezy juz od ponad godz na lezaczku i kompletnie mnie nie wzywa!!! sama sie bawi macha łapkami ciagnie za daszek od lezacka i inne maskotki i ma mnie gdzies po raz pierwszy!!!!!!
jestem w ej chwili z niej dumna... ale jak znam zycie pewnie to jednorazowa sytuacja!:-(
Moja ostatnio też się potrafi sobą zająć. Tzn odkąd smoczka jej daję:tak: Uwielbia pod karuzelką leżeć słuchając melodyjki i patrząc na zwierzaczki z niej, wtedy jakby dziecka nie było. I tak długo potrafi wyleżeć:tak:

hej Mamuśki!
napewno jestem ostatnia która informuje o swoim porodzie.. dopiero teraz mam internet, więc mogę napisać. Jutro będzie miesiąc odkąd urodziłam :) jak ten czas leci. 6stycznia /6dni po terminie/ o 15:57 przez cesarkę wydobyli moje "maleństo" = synuś miał 4.350kg i 59cm :)) więc może dobrze że cesarka bo by mnie pewnie nieźle porozrywał.. Przed cesarką przebili mi wody o 8:20, miało to wywołać skurcze, ale nic się nie działo.. o 13:00 podpieli mi oxy, i dalej zero skurczy, wreszcie po 15 lekarz zadecydował o cięciu.
Mały jest cudowny, śpi w nocy pięknie, tylko 2 razy się budzi ok 2 i ok 5, i wstaje koło 7-8 więc chyba lepiej być nie może :) ciągnie z cyców, nic mnie nie gryzie, mleka mam sporo, na poczatku go po karmieniu jeszcze tankowałam butelką bo nie wiedziałam czy się najada, ale po tygodniu już odstawiłam. Teraz tylko z cyców. Już się uśmiecha, jeden taki uśmiech i normalnie odlot :)
pozdrowienia :))
Nooo nareszcie jesteś. Super i gratulacje!:-)

witam

my wczoraj mielismy dzien pod tytułem MARUDA:baffled:
nie wiem co sie małej stało ale jak o 14 podczas picia herbatki właczyła syrene tak poszła spac o 23 :szok:
zdazyło sie jej to pierwszy raz od czasu jak mamy ustalone godziny spanie:dry:
mam nadziej ze sie myle ale wydajem mi sie ze jej zabek sie przedziera :shocked2: wiem wiem niby za wczesnie
miałam cos jeszcze napisac sle zapomnialam:sorry2:
aaaa
cheri gratuluje młodego ssaka:tak:
eliza mam nadzieje ze ten kryzys przejsciowy;-)
aga ja rowniez przeczytałam :-)
karnitynka bidulko ty pewnie dajesz rade no bo nie masz wyjcia :blink: dzielna dziewczynka

reklama
Do góry