reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też tak chcę...a moze jak sobie włożę kilka tamponów to moze zaczaruję coś???;-):-D najwyzszy zlituj się nade mna, bo już mi takie głupowy do głowy przychodzą....

A tak powaznie, długo się staraliście kerna?

oj Olkale ;-) mysle hehe ze to nie najlepszy pomysl - a jak nie wyjmiesz heheh to co wtedy???;-)

reklama
ja też tak chcę...a moze jak sobie włożę kilka tamponów to moze zaczaruję coś???;-):-D najwyzszy zlituj się nade mna, bo już mi takie głupowy do głowy przychodzą....

A tak powaznie, długo się staraliście kerna?
:-D:-D:-D:-D:-D próbuj, ile się zmieści:-D:-D:-D
oj i tu Cie zaskoczę...2 cykle.:tak: W pierwszym byłam zestresowana dosć i dużo myslałam..a w drugim był sex i szłam gary myć:-D:-D:-D nie myślałam w ogóle że zmieniamy swoje życie...wyłączyłam mózgownice ale tak na prawde:-)
a przy Michale pół roku nam zajęło:baffled:

mi tez było przykro, jak na nia czekałam a tu nic, no a teraz co mam sie smucic...na wszelki wypadek zatestuje ;-) w Walentynki, choć to przed terminem 2 dni :-Djakoś zaczynam się z tego powoli śmiać:-D bo pisałąm już, ze jak @ przyjedzie, to ja wyjeżdzam...nie chcę mieć z nia nic do czynienia:-D

To proponuję abyśmy wszystkie wyjechały razem jak sie @ pojawi :-D niech sobie sama siedzi a nie mojego towarzystwa szuka

no niby mogl nie zauwazyc :-):tak: to by dopiero bylo :-)

no nic nie ma co gdybac tylko dzialac bo a noz sie uda:tak:
On sam mowil, ze kilkakrotnie sie zdarzylo, iz stwierdzil brak owulki a jednak ciaza pozniej byla...

oj Olkale ;-) mysle hehe ze to nie najlepszy pomysl - a jak nie wyjmiesz heheh to co wtedy???;-)
No przeciez sznureczki beda wystawac:cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D próbuj, ile się zmieści:-D:-D:-D
oj i tu Cie zaskoczę...2 cykle.:tak: W pierwszym byłam zestresowana dosć i dużo myslałam..a w drugim był sex i szłam gary myć:-D:-D:-D nie myślałam w ogóle że zmieniamy swoje życie...wyłączyłam mózgownice ale tak na prawde:-)
a przy Michale pół roku nam zajęło:baffled:
ja pierwsze miesiace też nic nie myślałam, to było w maju zeszłego roku... no ale urlop minął , minął wrzesień, październik i w listopadzie poszłam do lekarza i tak minęło 10 m-cy :(

no wiesz a jak sznureczki się wezmą i schowają heheh :cool2: to będzie problem :shocked2:
to może dobzre, byle głęboko weszły, aż do jajników...to moze uniknę tego badania droznosci :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co to ja zmykam
bo mam nadzieje ze sie doktorek pomylil :tak::-)
i zaciagam mojego mynża na male "te ta tet";-)

najwyzej sie pozniej odezwę buzka :*

reklama
oj no to nieciekawie:zawstydzona/y: ale czasu macie i próbować trzeba z nadzieją, ze w końcu:tak: mnie lekarze straszyli, że mogę nie zajsć w ogóle w ciąże przy Michale:no: wynaleźli stos chorób z których już części nawety nei pamietam..a jednak sie udało:tak:

Do góry