reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

Oj imprezka się rozkręca a ja smutasów teściowej muszę słuchać:szok::szok::cool::cool:
nie ma jak zajac miejsce strategiczne:baffled:
cześć dziewczyny.jestem dopiero teraz,wczesniej nie miałąm jka i przyznaje się ze nie mam czasu pzreczytać to co napisałyście.przepraszam.

mam w domu kompletny szpital i nie mam już siły bo prawie przez całą noc nie spałam.:no::no::no::no:

a więc jak pisałm Oliwka połozyła się spać z 37C ,obudziła sie o 2.00 w nocy na siku ja patrzę a ona gorąca jak kaloryfer,mierzę jej temperaturę a tu na termometrze 39,2...

pozdrawiak Was wszystkie i sorki ze dziś z wami nie posiedze :tak::tak::tak::tak:
a dopiero pisalam ze Laura miala tak 3 dni
Dobrze ze co chwile sprawdzalas te temp. i ze te oklady pomogly
Za mna tez cos chodzi ale planuje pic w przyszly lub jeszcze nastepny weekend urodzinkowo:-);-)
W sumei za tydzien to bede miala @ wiec ciezko bedzie mi sie pilo i mzoe dlatego opije urodzinki z opoznieniem;-):-)Ale tez z odpowiednia pompa hehe;-):-D:-D:-D
no bibke musisz zrobic, dobrze sie upij.Nie ma jak sie upodlic na urodzinkach:-D
Widze ze Justa imprezke chce tutaj rozkrecic .No ale imprezka bez ludzi?Bo jakos nas malo :-(.
DOWIKLA dobrze ez dziewczynki fajnie pospaly.Pewnie spaerek przysluzyl sie do tego .
AGNES oj no to niedobrze z ta graczka Oliwki.Mam nadzieje ze juz bedzie ok :-).

Ja juz w pizamce i w lozku z laptopem :-).
Oliwka po 17 juz zaczela marudzic do spania wiec ja polozylismy.Tzn G sie z nia polozyl i usnela ale jak ja przenosilam to sie obudzila i mialczala i wiecej spac nie chciala a spala kilka minut .Doslownie moze 15 minut.
Ja sie wykapalam.Patrze na Oliwke ona jakas niewyrazna no i marudzca i patrze a ona rozpalona i ma tempe 38,5 .Podalam jej syrop ibufen d ,mam nadzije ze jej minie.Zaraz jej znow zmierze czy cos poszlo w dol.Tylko ze u Oliwki mojej tak jak u Oliwki Agns lubi spadac temp po czyms a pozniej zas roznie :-(.

:-).
upssss nastepna z temp.:baffled:Zdrowka zycze
a w poniediałek znów do dentysty:dry::dry::dry::dry: i jescze jakies 12 razy zanim bede miala gotową góre- a potem kolejne jakies 10 wizyt mnie czeka na leczenie reszty:baffled::baffled::baffled::baffled:
ta ilosc wizyt mnie przesasta:szok:
np. dziś oprócz Ameli są ze mną ciastka:errr::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: Oj czarno to widzę po skończeniu @.:huh::unsure::unsure::unsure:
hehehehe ja tez mam takie zachciewajki:-D
witajcie kochane:-):-):-):-):-)
czuje sie jakbym wieki tu nie była:-p
tesnilam za Wami:-):-):-):-):-):-)
zasiedziałam teraz troche w rowie bo starszne zaspy:-D:-D:-D:-D

tak::tak:
:-D:-D:-D usmiech pojawil sie na mej twarzy:-D
ufffff:baffled::-D:-D:-D
kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie:szok::szok::szok:

Anka dziś na imprezce baluję no to chlusniem bo uśniem:-D

papatki do jutra:-*
no to dalam w gardlo az jednego kilonka likierku.Za kierowce robilam:baffled:
Witam Was dziewczyny
Ja dostalam @ czuje sie fatalnie i zla jestem jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
M byl na popoludnie w robocie ale co zadzwonil to sie z nim klucilam o byle co bo wszytko mnie drazni:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis nic ciekawego sie nie dzalo bylam troche na spacerze i placu zabaw z Emily oczywiscie bez wozka bo m wozi go ze soba w bagazniku:wściekła/y::wściekła/y:
Tak jak by go najbardziej potrzebowal w pracy a ja moge siedzec w domu uziemniona bo wozka brak:wściekła/y::wściekła/y:
Angra_Startseite

Tylko nie wiem co ta za miescinka te Rowy moze ktoras juz tam byla?????
nie wiedzialas ze David wozi inne dziecko w tym wozku:-D:-D
Zaraz sprawdze sobie te oferte w Rowach:-)
witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D
fajnie ze jestes
Fajnie ze sie pojawilas.Nie ma to jak nalog:-D.

Witam sie niedzielnie.Nocka do D ...
Oli sie co chwile budzila,normalnie nie dalo sie juz z nia wytrzymac .No ale to pewnie wina stanu podgoraczkowego.W nocy miala 37,6 a teraz ma 37,2.
Po 1 sie wkurzylam i poklocilam sie z G bo on chcial do rana siedziec i ogladac tv bo jakas walka byla.Noz kurna jakby nie mozna bylo isc spa i wstac jak sie walki zaczynaly.Nie no ja sie bede meczyla spac przy tv a strasznie nie lubie spac przy telewizorze .A po drugie G do rana bedzie siedzial i patrzal a pozniej do poludnia bedzie spal?O nie nie po to jest w niedziele w domu abym ja sie zas caly dzien Oliwka zajmowala a ten bedzie odsypial bo cala noc przed tv musi siedziec:wściekła/y:.
Ale wylaczyl bo mu trulam i chcial miec spokoj:-D.
kobieto wyluzuj troche.Dorcia twoj tez potrzebuje chwili dla siebie Nie tylko praca i sen.Ja bym swojemu pozwolila na takie ogldanie.Niedziela jest od tego zeby chlop sobie odpoczol jak chce to niech spi i do 13.Przeciez do wieczora lezec w lozku nie bedzie:sorry2:
Kochana po obiadku zawsze mozecie wybrac sie na wspolny spacerek
Ty to musisz Kochana sie zrelaksowac bo naladowana chodzisz.Lapiesz dolki, na swojego warczysz i biednej Oliwce sie zapewne dostaje
Wyjdz gdzies wieczorem z kolezankami napewno inaczej zobaczysz swiat:tak:
dzieki ale troche juz mam dosc tych niedziel 3 pracujaca pod rząd :no: juz nie pamietam kiedy gdziekolwiek wyszłam w niedzielę wogóle nie ma dla mnie róznicy nie odczuwam ze niedziela :baffled:
ja to mam problem z dniami tygodnia:-D
Witam i ja :tak::tak:
U mnie jeszcze wszyscy spia tylko ja nie moge spac:wściekła/y::wściekła/y: mam straszny bol gardla neo angin juz wzielam ale dalej boli no zebym tylko ja sie teraz nie rozchorowala:baffled::baffled::baffled:
Musze budzic zaraz moja gromade bo mamy jechac na targ a ze m idzie na popoludnie do roboty wiec sie trzeba spiechac:tak::tak::tak::tak:

Widzialam ze AS wrocila
No to witamy i czekamy na relacje :tak::tak::tak:
zdrowka zycze, nie rozchoruj sie!
Byłam w Rowach,bo znajomi jeżdżą tam ze skuterami co roku.
Mieścina jak mieścina,która z roku na rok się nieco rozwija.:tak:
Mnie się podoboało tam ogólnie ,ale jak liczysz na super bary,restauracje w dużych ilościach to się możesz przeliczyć.:sorry2::sorry2:
Dzięki dziewczyny za powitanie.
Przeczytałam tylko2 ostatnie strony,więc na nowo muszę się w drożyć we wszystkie sprawy.
Widziałam,że Agnes pytała o Aleksię.
Ola prosiła by na forum nie pisać co u niej.:no::baffled:
Ania coś nie coś napisała to ja coś jeszcze dopiszę dla zainteresowanych.
Miała ofertę wyjazdu do Niemiec do pracy,ale akurat wrócił jej mąż na święta.
Miała do mnie przyjechać i też jej nie puścił,bo stwierdził,że jedzie do kochanka.
Wtedy wzywałam policję ,bo ją pobił.
Do dzisiejszego dnia siedzi w domu bez pracy i jej pilnuje.
Wieczorami wychodzi i wraca rano.
Kasę daje na potrzeby tylko dla małego.
Ola pracuje w recepcji i z pracy jest zadowolona.
Długi jej żyć nie dają ,ale powoli wychodzi na prostą.
To tyle co mogę napisać za pozwoleniem Oli po raz ostatni.
Ola nie chce wracać do tego co było.:no:
Dobra kochane na razie uciekam,bo pies czeka na spacer z miną skazańca.:baffled::baffled:
Doroka jak Oliwki wyniki?
Coś wiadomo bliżej?
niedługo może się pojawię na dłużej.
dzieki za info o Aleksi, a jej chlop to dran!
justa:-D:-D:-D:-D:-D

nie iwem co mi sie dzieje ze non stop mamvna cos ochote:baffled: to chyba efekt uboczny tygodniowej kopenhaskiej:-D
najpierw dietka a potem trzeba nadrabiac bo brakuje czegos w organizmie:-D:-D:-D:-D
No i teraz mogę się przywitać :tak: więc witam w niedzielę :-D M właśnie poszedł się położyć, chociaż się zdrzemnie pół godziny zanim Kuba wstanie :tak: obiadek się robi i potem na zakupki :tak: w nocy zimno było bo -10 od kilku dni nie było tak zimno w nocy :sorry2: mam nadzieję że ta pogoda w końcu się poprawi bo już mnie trafia ten śnieg :dry:
pociesze Cie zima ma trzymac do marca:baffled:
a ja kupiłam dzisiaj w auchanie ciasto, bo mi smaka narobiłyście.... ale było obrzydliwe.. teraz mi niedobrze po nim:-( krem byl z margaryny bleeeeeeeeeeeee
nienawidze takich ciast blreeeee
A ja kazalam dzisiaj mojej siorze upiec ciasto biszkoptowe z kremem,brzoskwiniami i galaretka bo nie mam piekarnika a tez mi to co chwile ktoras smaka robi:tak::tak::tak:
Ja to bym sobie zjadla jeszcze tiramisu,albo taki swiezutenki sernik z brzoskwiniami mniam,mniam

A moja ala' chinszczyzne to tak sie robi
Kroje drobno piers z kurczka(ja biore trzy takie srednie) i podsmazam we woku przyprawiajac to przyprawa do gyrosa.Dodaje brokuly,marchewke,kukurydze i papryke(albo gotowe warzywa na patelnie;-)jak kto woli)
Gotuje ryz i ugotowany wrzucam do tego mieska z warzywami i do tego wszystkiego daje knorr fix do potraw chinskich:tak::tak::tak:
Pychotka

uwielbiam takie ciasto z galaretka:-p
i jak chinskie, wyszlo?

reklama
Aga ale sliczna i jaka rozesmiana:tak: nie zauwazylam zeby zmierzla byla:-D:-D

Dorota nie ma jak wspolnie spedzony czas bez klotni:tak:

Nadrobilam wiec teraz sie witam:-)

Wczoraj na imprezce bylam kierowca wiec wypilam az kieliszek likierku.Wrocilismy do domku o 00:30.Laura zasnela mi w aucie.Jak ja wyciagalam z auta nawet sie nie przebudzila:szok:
W domu rozebralam ja na spaniu
Dzis wstala o 10:szok::szok: i do tej pory jeszcze nie spi:szok:
Ale ma czas do 20 potem ja klade:tak:

Dzis obiadku nie robilam bo bylismy zaproszeni.Pojechalismy na 14 i wrocilismy o 17.Zjadalm czarnine:-p sama nie umie robic wiec na gotowca jezdze:-D:-D
Moj spi przed tv wiec mam czas na nadrabianie a sporo tego bylo

A&E Emily ślicznie wyszła w tym płaszczyku taka kobietka :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a usmieszekma cudny.Oliwka ogląda małą syrenke a po bajce idzie spać:-)

Aga ale sliczna i jaka rozesmiana:tak: nie zauwazylam zeby zmierzla byla:-D:-D

Dorota nie ma jak wspolnie spedzony czas bez klotni:tak:

:tak:

Dzis obiadku nie robilam bo bylismy zaproszeni.Pojechalismy na 14 i wrocilismy o 17.Zjadalm czarnine:-p sama nie umie robic wiec na gotowca jezdze:-D:-D
Moj spi przed tv wiec mam czas na nadrabianie a sporo tego bylo
Kochana bo do zdjec to ona sie zawsze usmiechnie :-D:-D a potem marudzi dalej:-D:-D;-);-) ale mi smaka na czarnine zrobilas:tak::tak:
Fajnie ze imprazka u Beaty udana:tak::tak::tak:

AGNES dziekuje a usmieszek to chyba po tatusi bo ja sie tak szeroko nie smieje;)))

AS no to mialas fajna wyprawe .Usmialam sie z tego sprawdzania listy :-).
AGNES ciesze sie ze z Oliwka juz lepiej.Zdrowka dla ciebie.

Ja dzis tez jadlam pyszny sernik na zimno od mojej mamy z pracy.Ale byl pycha.

G juz wrocil z filmami dwoma :-).Wiec lece sie umyc i zaraz w lozeczku sobie poogladam :-).
DOBRANOC

czarnina a fuj :baffled::baffled::baffled::baffled: dziewczyny jak wy to możecie przełknąc i jeszce się tym zachwycać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mniam uwielbiam czarnine jadlam jak nie wiedzialam z czego jest robiona a jak sie dowiedzialam to mi nie przeszkadzalo bo mi smakowala:-D:-D
Moj bratanek kocha nutele i bylismy wlasnie u babci i ona zrobila czarnine powiedzielismy mu ze to zupa z nutela wcinal az mu sie uszy trzesly a tak to z niego straszny niejadek:-D:-D:-D

mniam uwielbiam czarnine jadlam jak nie wiedzialam z czego jest robiona a jak sie dowiedzialam to mi nie przeszkadzalo bo mi smakowala:-D:-D
Moj bratanek kocha nutele i bylismy wlasnie u babci i ona zrobila czarnine powiedzielismy mu ze to zupa z nutela wcinal az mu sie uszy trzesly a tak to z niego straszny niejadek:-D:-D:-D
o Wy kłamczuchy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aga impreza udana byla taka Polka z kolega od Hassana, fajna dziewucha i byla tez jdna Kurdyszka.Bodzio dzis mi gadal ze non stop sie na mnie gapila:baffled:Chyba sie jej podobalam w lokach:-D:-D
Jak zaczelam zartowac to ta Asia gada do Beata: Ty Ania tak gada jakby wypila wiecej niz my:-D:-D
Beata to dzis do roboty szla za wtorek.Oni raz w miesiacu maja otwarte w niedziele:baffled:mam nadzieje ze nie miala ceizkiwgo wstawania:-p
Nutella:-D:-D:-Dno tak jak tylko lubi to to trzeba bylo cos wymyslec

Agnes to jest super zupka:tak::tak:Moj kuzyn jak byl z laska to nie chcial sprobowac.Edzie sprobowala i jej strasznie zasmakowalo:tak:Jak ktos nie wie z czego to sie zachwyca nia a jak slyszy ze z krwi kaczki to mowi ze bleeeee

Sernik mniammmmm
A ja w czawartek bede robila chrusty czy jak kto woli faworki:-)

Do góry