reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj Mlenko to faktycznie moc atrakcji niechcianych mieliście:-:)-:)-(
ale mamy już 2010 rok i musi być dobrze:tak::tak::tak:zdrówka dla Lenki(boziu jak mi sie jej imie podoba:-))
Myszunia kochanie tylko nie choruj nam tu no a sio wirusy a sio!!!!!!!!syrop z cebuli miodek propolki do ssania a ja jak z antkim byłam w ciąży to mi chyba lekarz kazal wziąść na noc apap i cholineks do ssania:tak:
Anka ale u ciebie wybór obiadowy:-D:-D:-Da co twój małż tak choruje ostatnio???
Mój Antocha padła wreszcie a taką mi histerię odwaił przed snem że w szoku byłam jeszcze nigdy taki nie był:szok:mega zmęczony na ręce nie do łóżeczka nie na podłoge nie bawić się nie...............ech dzieci............

reklama
mlena super ze weszlas, Co u Ciebie?

a jakie cwiczenia? masz jakies zestaw, czy sama wymyślasz?
kiedy ty masz na to czas i ochote?:-p:-p
mi sie juz odechciało cwiczen-nie lubie tego robic jak wszyscy w domu a u mnie M teraz caly czas:baffled:

:-D zdążyłąś??:-D:-D:-D:-D
A te cwiczenia to mam taki swoj zestaw:-);-)Nie sa jakies bardzo absorbujace ale daja efekty tzn kiedys dawaly a jak bedzie tearz to zobacze za miesiac jesli tyle wytrzymam:tak::tak:
No a na dol tak prawie zdazylam;-):-)
Dowikla fajnie ze sobie tak cwiczysz.Moje miesnie tez by potrzebowaly troche wzmocnienia.Ja po calym dniu padam na twarz a rano nie moge sie z lozka zwlec.A co sie stalo ze tak sie zmobilizowalas? Zdazylas na te 12:-D

Krena bylas piekna i mloda:szok:to ile Ty masz wiosen?A z tym zarziem to my tu czesto :-D

Ja posprzatlam w kuchni.Zupka sie gotuje, wloski umyte.jeszcze pranie musze wstawic.Laura wcina fantazje i juz widze ze jej troche wylecialo:baffled:Mata moze sprzatac a efektow brak:-D:-D
Zaraz co sie stalo:-pPoprostu przestalam sie miescic w moje ulubione ciuchy a do lata to pewnie bylaby masakra:szok::szok:
Jak dzisija zakladalm dziny to myslałam ze sie posram jak wciagalam je prze dupsko ,nie mowiac juz o zapieciu:szok::szok::szok::no:

A jak myslisz czy zdazylam na 12:confused::-p
To ja tak w skrócie wam odpisze:-D:tak:nie gotuje u siebie tylko na dole a jak to robie ze tak czysto ciągle chodze i sprzatam :-D:-D:szok:
Cwaniara hehe:-D:-D:-D
O kurczę, dziewczyny, zaczynam kichać i zaczyna mnie chyba gardło boleć. :zawstydzona/y: Nie wiem, czy mogę coś profilaktycznie wziąć :baffled: Ale jak się teraz rozłożę to nie wiem co będzie :dry: Macie jakieś domowe sposoby na choróbsko? :confused:

Moze mleczko z miodem na noc a w ciagu dnia herbatka z cytrynka i miodem:tak::tak::tak:
Chociaz ja zarlam cholinex:-(

ANKA
Zdrowka dla mezulka:tak::tak:

Bylysmy na dworku ponad godzinke i po drodze odebralam Dominika:tak::tak::tak:Teraz pije capucinko ,dziewczynki spia a Dominik cos tam u siebie kombinuje:tak::tak:
Jutro ma balik wiec poszukalam Jemu stroj i bedzie przebrany za policjanta:tak::tak::tak:
Baliku nie robia Im w szkole tylko ida z Nimi do takiego osiedlowego klubu Stokrotka-mam nadzieje ze bedzie tam jakis fotograf

MLENA wspólczuję przejśc i przytulam mocno :tak:
ja pojadłam i niedługo do pracy musze wyjsc z 10 minut wczesniej odsniezyc autko ;-) jutro wolne plany obiadowe tez sa -bedzie barszczyk czerwony i kartacze z mieskiem :tak:
mąz ma jechac śasiadem ile bedzie kosztowac doprowadzebnie do porzadku lewego boku opla i pokrycie tego co rdzewieje zreszta po zimie to itak bedzie sporo do zrobienia
no na razie babeczki milego poludnia mam nadziej ze mi zmian szybko zleci
pochwale mojego meza zawsze jak w racam z pracki mam zrobiona ulubiona herbatke i kolacje :-D

Malinka jak nie kac to przeziebienie:-D:-D
Moj to tylko w bluzkach na ktorki rekawe chodzi wiec kiedy musial sie przeziebic.Chodz jak byly mrozy to mu nic nie bylo :tak: chyba teraz za cieplo dla niego:baffled:

Dowikla napewno zdazylas bo Ty expresowa babka jestes :) A z tymi jeansami to mnie rozwalilas heheheh No jak sie zaczyna nie miescic we wlsane ciuchy to trzeba cos myslec.napewno szybko stracic zbedne kilogramki, a ile bys chciala zrzucic?
Fajny bal sie szykuje:tak:

na 16 jedziemy do znajomej na gorfy a ja dopiero zalozylam spodnie z dresu:-Dno bo w szlafroku do pralni nie polece:-D
Pranie sie kreci.Laura bawi sie farma z FP a moj zabral sie do klienta

Witam no to my juz po lekarzu wizyte mielismy na 10 :20 a po 12 wyszlismy tyle bylo dzieci
ale Emily super sie bawila w poczekalni nawet kolezanke sobie znalazla:-D:-D:-D
Przyznam ze nic nie czytalam
U lekarza okazalo sie ze Emily ma nadal zapalenie oskrzeli i ze tamten antybiotyk jej nic nie pomogl dostala teraz jakis inny atybiotyk niby silniejszy jesli jej do czwartku nie przejdzie to musimy na pobranie krwi jechac bo lekarzowi cos nie pasuje ze ja ten kaszel i zapalenia oskrzeli tak dlugo trzyma a ani razu goraczki nie miala:confused::confused: no coz poczekamy do czwartku a jak co to bedziemy robic badania:tak::tak::tak:

Witam no to my juz po lekarzu wizyte mielismy na 10 :20 a po 12 wyszlismy tyle bylo dzieci
U lekarza okazalo sie ze Emily ma nadal zapalenie oskrzeli i ze tamten antybiotyk jej nic nie pomogl dostala teraz jakis inny atybiotyk niby silniejszy jesli jej do czwartku nie przejdzie to musimy na pobranie krwi jechac bo lekarzowi cos nie pasuje ze ja ten kaszel i zapalenia oskrzeli tak dlugo trzyma a ani razu goraczki nie miala:confused::confused: no coz poczekamy do czwartku a jak co to bedziemy robic badania:tak::tak::tak:

ale dlugo byliscie:szok::szok: ma sie termin zrobiony a w ostatecznosci czeka sie :baffled:Jak trzeba to sie siedzi:tak:a Emilka skorzystala hehe bo kumpelke znalazla:-D
Oby ten antybiotyk zadzialal i w czawartek bedzie zdrowiutka jak ryba :)

Joasiu jak milunio ze strony małza kolcyjka herbatka:tak::tak:mój ostatnio jak wracam to już w drzemkę zapada:baffled:
A&E kurcze silniejszy antybiotyk nie dobrze no ale jak tamten nie pomógł:-(
Anka no mnie ubawiłaś jak nie kac to choroba:-D:-D:-D:-Dja też wiecznie na krótki rękaw śmigam:tak::tak::tak:mi gorąco to co mam robic i wcale nie choruje:-D:-D:-D:-D
Dowikla ty się w spodnie nie mieścisz:szok::szok::szok::szok::szok:no coś ty:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Malinka jak nie kac to przeziebienie:-D:-D
Moj to tylko w bluzkach na ktorki rekawe chodzi wiec kiedy musial sie przeziebic.Chodz jak byly mrozy to mu nic nie bylo :tak: chyba teraz za cieplo dla niego:baffled:

Dowikla napewno zdazylas bo Ty expresowa babka jestes :) A z tymi jeansami to mnie rozwalilas heheheh No jak sie zaczyna nie miescic we wlsane ciuchy to trzeba cos myslec.napewno szybko stracic zbedne kilogramki, a ile bys chciala zrzucic?
Fajny bal sie szykuje:tak:

na 16 jedziemy do znajomej na gorfy a ja dopiero zalozylam spodnie z dresu:-Dno bo w szlafroku do pralni nie polece:-D
Pranie sie kreci.Laura bawi sie farma z FP a moj zabral sie do klienta
Nie zdazylam:-p
A ja nie koneicznie chce zrzucic kilogramy,wystarczy ze zrzuce po kilka centymetrow:tak::tak::tak:
Bo jak zrzuce kilogramy to znowu zlece mi cyce a tego to bym nie chciala:no:Chyba bede musiala sobie dolaczyc jakies cwiczonka na klate tak dodatkowo;-):-)
ANKA
Ale bym sobie zjadla gofry-no uwielbiam je jak nic:tak:Jeszcze takie z bita smietanka i cala wuchta owocow-no takie jak sprzedaja nad morzem:tak::tak::tak:
Wez mnei ze soba -plisssss;-)

No to nie fajnei ze nadal ma zapalenie oskrzeli:no:Oby ten antybiotyk zadzialal i oby mala szybko wyzdrowiala

reklama
Malinka kac to nie choroba:-D:-D:-D to zmeczenie organizmu:-D:-DJa to zmarzluch jestem wiec golfiki zakladam:-p

Dowikla no zawsze jak co to pierwsze leca biusty a potem tam gdzie bysmy chcialy:baffled:No to ja trzeymam kciukasy za te centymetry a w biuscie ani milimetra mniej:cool2:
A na gofry zabieram Cie, nie ma problemu:tak:Ja tez uwielbiam z bita smietana bo ja bita smietane to kocham:tak::-D

Laura w wc i mnie wola: mamo chodz bo ktos puka:-D

Do góry