reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A tak w ogole to wczoraj przeczytalam Zmierzch i jakas dziecinna chyba jestem bo tak sie rozmarzylam w tej ich romantycznej milosci ze az mi sie przysnil wampir Edward haha ciekawe co by moj Toemk na to powiedzial

reklama
Witam się!!!
Oznajmiam, że moja ksiezniczka tez jest do wziecia, polecam rocznik 2010:-D:-D:-D

Mea chetnie sie spotkam z wami:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj przy okazji spacerku doszlam do mamy i normalnie az sie lepiej czuje psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2: nie ma to jak pogadac z doroslymi ludzmi:blink::blink:

dziewczyny jakiego rozmaru pampersow uzywacie??
moj wazy 5,2kg i mamy 2 ale czesto je przesikuje... czesto juz po godz sa zapelnione tyle siura..

nie wiem czy zmienic na 3.;/czy bedzie z nich wyciekac jak dzieco jest za male??
Moja na jedynce leci. Tez wazy ok 5kg. 5 na pewno. Ale nic nie przelewa jej sie. Sa jeszcze dobre:-)

A ja sie muszę pochwalić jaki wczorak komplement usłyszałam:-)
Szwagier..brat mojego Arka zawsze się naśmiewał ze mnie że od tyłu mozna mi na policzki napluć:-):-):-) A wczoraj mi powiedział że jak jeszcze schudnę to sie stracę:-):-):-)
Wierzcie mi że w jego ustach to jest mega komplement;-)

I muszę się trochę pochwalić moją córeczką:sorry2::-)
W styczniu skończyła dwa latka a oto co umie:
-nazywa wszystkie kolory
-zna prawie wszystkie literki alfabetu:-) teraz uczymy się cyferek:tak:
-zna na pamięć modlitwę "Aniele Boży"
-zna na pamięć swoje ulubione książeczki które muszę jej czytać 100 razy dziennie;-) i kilka wierszyków
-jak napiszę mama, tata, baba, dada, Hania,Tomek to wie co jest napisane

Oczywiście wszystko to opanowała w czasie zabawy...nie myślcie że zamęczam biedne dziecko:-):-):-)
Ale książki mogłaby czytać cały dzień i uwielbia rysować i literki z danonków też się przydają:-)

Koniec chwalenia:tak::-D
brawooo:-)

Witam się!!!
Oznajmiam, że moja ksiezniczka tez jest do wziecia, polecam rocznik 2010:-D:-D:-D

Mea chetnie sie spotkam z wami:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj przy okazji spacerku doszlam do mamy i normalnie az sie lepiej czuje psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2: nie ma to jak pogadac z doroslymi ludzmi:blink::blink:
Allitka moj Szymek z checia sie zakreci kolo Twojej ksiezniczki jest jeszcze wolny hihi

reklama
no właśnie! mi mój mężuś wczoraj strzelił komplement ze się postarzałam!!! :wściekła/y:
kuźwa pewnie że tak mam sińce pod oczami, zawsze mi wyłaża z przemęczenia, a że teraz o regularny sen trudniej to mam makijaz modny fiolet smoky eyes 24na dobe!
Mój mnie komplementuje, ale i tak ciągle mi mało:-)
Za to wkurza mnie to, że tak młodo wyglądam:-p Macie jakieś sposoby żeby wyglądać poważniej:-p?

Do góry