karnitynka1982
Fanka BB :)
A tak w ogole to wczoraj przeczytalam Zmierzch i jakas dziecinna chyba jestem bo tak sie rozmarzylam w tej ich romantycznej milosci ze az mi sie przysnil wampir Edward haha ciekawe co by moj Toemk na to powiedzial
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i WIELKIE GRATULACJE:-):-):-)ja zawsze powtarzam ze dla chcacego nic trudnego;-)
ciacho:-):-)Dziewczyny przedstawiam wam ślicznego Karolka synka Purchawki:-)
Moja na jedynce leci. Tez wazy ok 5kg. 5 na pewno. Ale nic nie przelewa jej sie. Sa jeszcze dobre:-)dziewczyny jakiego rozmaru pampersow uzywacie??
moj wazy 5,2kg i mamy 2 ale czesto je przesikuje... czesto juz po godz sa zapelnione tyle siura..
nie wiem czy zmienic na 3.;/czy bedzie z nich wyciekac jak dzieco jest za male??
Daffi nie smuc sie wiadomo ze kazda z nas probowala moze nastepne nasze dzieci beda cyckoweteraz mi smutno i mam mega doła!!!
czuje sie gorsza!!!zabrzmialo to jakby mamy butelkowe nie chcialy i nie próbowaly!!!:--
-
-
-(
Moj Szymek tez jedynki nosi ale kupilam paczke dwojek zobaczymy czy sa juz ok bo jedynki sa tylko w paczkach po 28 a 2 w megapace kupilam taniej juz wychodziMoja na jedynce leci. Tez wazy ok 5kg. 5 na pewno. Ale nic nie przelewa jej sie. Sa jeszcze dobre:-)
brawooo:-)A ja sie muszę pochwalić jaki wczorak komplement usłyszałam:-)
Szwagier..brat mojego Arka zawsze się naśmiewał ze mnie że od tyłu mozna mi na policzki napluć:-):-):-) A wczoraj mi powiedział że jak jeszcze schudnę to sie stracę:-):-):-)
Wierzcie mi że w jego ustach to jest mega komplement;-)
I muszę się trochę pochwalić moją córeczką:-)
W styczniu skończyła dwa latka a oto co umie:
-nazywa wszystkie kolory
-zna prawie wszystkie literki alfabetu:-) teraz uczymy się cyferek
-zna na pamięć modlitwę "Aniele Boży"
-zna na pamięć swoje ulubione książeczki które muszę jej czytać 100 razy dziennie;-) i kilka wierszyków
-jak napiszę mama, tata, baba, dada, Hania,Tomek to wie co jest napisane
Oczywiście wszystko to opanowała w czasie zabawy...nie myślcie że zamęczam biedne dziecko:-):-):-)
Ale książki mogłaby czytać cały dzień i uwielbia rysować i literki z danonków też się przydają:-)
Koniec chwalenia![]()
Allitka moj Szymek z checia sie zakreci kolo Twojej ksiezniczki jest jeszcze wolny hihiWitam się!!!
Oznajmiam, że moja ksiezniczka tez jest do wziecia, polecam rocznik 2010
Mea chetnie sie spotkam z wami
A ja dzisiaj przy okazji spacerku doszlam do mamy i normalnie az sie lepiej czuje psychicznienie ma to jak pogadac z doroslymi ludzmi
![]()
Mój mnie komplementuje, ale i tak ciągle mi mało:-)no właśnie! mi mój mężuś wczoraj strzelił komplement ze się postarzałam!!!
kuźwa pewnie że tak mam sińce pod oczami, zawsze mi wyłaża z przemęczenia, a że teraz o regularny sen trudniej to mam makijaz modny fiolet smoky eyes 24na dobe!