reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie.Piwze do was pelnaadosci i jednoczesnie strachu..
Czuje sie dzis juz dobrze,nerki przestly bolec,boli mniejeszcze brzuch i jestem troche oslabiona.Ale ja nie o tym...
Bylam dzis na usg i spotkalo mnie wielkie szczescie..Dowiedzialam sie ze bede miala blizniaki! Placze caly dzien.Zastanawialm sie jakie to uczucie dowiedziec sie ze nosi sie dwoje dzieci pod sercem.Pierwsza moja reakcja strach jak sobie poradze??Co to bedzie??? Cieszylam sie wychowalam juz syncia ze bedzie taki fajny,samodzielny hih a teraz bede miala dwoje malych placzacych bobskow na raz..Nie potrafie wyrazic co czuje,narazie ogromnie sie boje,radosc przychodzi stopniowo.Ale wiem ze jestem jedna z tych szczesliwych mam,ktore zostaly obdarzone podwojnie cudem!
Blizniaczki sa dwujajowe,co nie tez bardzo cieszy.No i moge miec np parke,hih naraz!
Weszlam poczytac ale z wrazenia nie moglam.

Gastone ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!.......az mnie ciarki przeszly!
Lzy w oczach mi sie pojawily-serio,no nie myslalam ze mozesz noscic pod serduchem dwie fasolki.....

Twoj m sie spisal nie ma co.....jeden strzal dwaq gole:-D:-D:-D;-)

a mnie cos dzis na sprzatanie wzielo i okna w kuchni i salonie pomylam.....maly nie poszedl na druga drzemke tylko biega po domu,wlasnie gazete zaczyna jesc.....musze mu zabrac:sorry2:

reklama
Gastone ale wieści:shocked2: Super nowina:tak::tak: Gratuluję i życzę Wam zdrówka, rośnijcie zdrowo:-) Ależ mi się buźka cieszy na takie newsy:tak::tak::-):-) Trzymaj się Kochana, będzie dobrze:tak:
congratulations_on_your_new_twins_card-p137696615154750077qdoq_400.jpg

Tak sobie pomyślałam, że dobrze pomyśleliście z tym dużym domem:-D Przynajmniej się zapełni troszkę;-)

Ostatnia edycja:
Gastone-oczywiście do życzeń dziewczyn też się przyłączam.Jesteś zuch dziewczyna i dasz radę.Podwójne Szczęście:tak::-D.Zdrówka dla Ciebie oraz tej dwójki,która pod Twym sercem się zagniezdziła i jeszcze kilka miesięcy pomieszkiwać będzie:tak::-)
Ewelcia-przyślij do Cashel odrobinę swojej energii-bo mnie jak popołudniu opuściła tak wrócić jakoś nie może:-(

Gastone ogromniaste gratulacje:-) Super nowiny:-) Chyba jak na razie jesteś jedyną foremką BB z 2 fasolkami:-) Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolek

A tak w ogóle to witam Dziewczyny! Ja dziś totalnie niewyspana. Emilka dała czadu tej nocki. Położyliśmy ją spać ok 23, spała ładnie do 2.30 (czyli do momentu kiedy to mama postanowiła się położyć:tak:) i padła dopiero o 7 rano:wściekła/y::no:. Więc mam za sobą 3 godzinki snu, ale jak narazie jako tako funkcjonuje:tak:. Zabrałam się za pranie bo słyszałam że u nas w Oranmore dużo ludzi wody nie ma (podobno rury wymieniają). Więc lepiej być na bieżąco żeby w razie czego mieć w co się ubrać:tak:
Ewelcia nie zabraniaj dziecku "przyswajania" wiadomości:-)

Dziewczynki jestescie kochane.Ja placze jak bobr jak czytam gratulacje bo wciaz jestem w szoku hihi.Mam teraz mnostwo literarury do nadrobienia..Jak to jest byc podwojna mama?ech.
Mama ady ja prze chorobe i kilka kilogamow wczesniej mam juz 9 kilogramow w dol.Noo ale moze powiennam sie cieszyc bo teraz to chyba urooooosne!

Gastone ogromniaste gratulacje:-) Super nowiny:-) Chyba jak na razie jesteś jedyną foremką BB z 2 fasolkami:-) Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolek
Chyba jedyną babyboomowiczką z Irlandii,bo ogólnie forum obfituje w podwójne mamuśki ;-)

A i Gastone może coś znajdzie dla siebie:
Mamusie bliźniat, trojaczków i... - Forum BabyBoom

Dzieciaki położone,terazy tylko prażenie słonecznika i zasiadka przed TV ;-)

no i nadrobilam... Mialam tyle napisac ale jak przeczytalam najwoeszego newsa to o wszystkim zapomnialam...
Gastone gratulacje!!! :-) podwojne szczescie:-)SUPER!!! Normalnie az mi sie lezka zakrecila. Takie dwa male bobaski....:-) Zycze zdrowka i to podwojnie!!! :tak::-)

reklama
Do góry