Weszlam poczytac ale z wrazenia nie moglam.Hej mamunie.Piwze do was pelnaadosci i jednoczesnie strachu..
Czuje sie dzis juz dobrze,nerki przestly bolec,boli mniejeszcze brzuch i jestem troche oslabiona.Ale ja nie o tym...
Bylam dzis na usg i spotkalo mnie wielkie szczescie..Dowiedzialam sie ze bede miala blizniaki! Placze caly dzien.Zastanawialm sie jakie to uczucie dowiedziec sie ze nosi sie dwoje dzieci pod sercem.Pierwsza moja reakcja strach jak sobie poradze??Co to bedzie??? Cieszylam sie wychowalam juz syncia ze bedzie taki fajny,samodzielny hih a teraz bede miala dwoje malych placzacych bobskow na raz..Nie potrafie wyrazic co czuje,narazie ogromnie sie boje,radosc przychodzi stopniowo.Ale wiem ze jestem jedna z tych szczesliwych mam,ktore zostaly obdarzone podwojnie cudem!
Blizniaczki sa dwujajowe,co nie tez bardzo cieszy.No i moge miec np parke,hih naraz!
Gastone ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!.......az mnie ciarki przeszly!
Lzy w oczach mi sie pojawily-serio,no nie myslalam ze mozesz noscic pod serduchem dwie fasolki.....
Twoj m sie spisal nie ma co.....jeden strzal dwaq gole

a mnie cos dzis na sprzatanie wzielo i okna w kuchni i salonie pomylam.....maly nie poszedl na druga drzemke tylko biega po domu,wlasnie gazete zaczyna jesc.....musze mu zabrac