wiesienka123
mama Asi
Madbebe- to dużo zdrówka dla Wiktorii, moja Asia skończyła w piątek 4 m-ce, my wczoraj tez odwiedziliśmy kumpele która urodziła tydzień temu, mala ważyła 3050, ale tez taka kruszynka, :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie jakoś tak handra naszła-ba-deprecha najzwyczajniej w świecie,bo tak sobie pomyślałam,że pewnie tej chatki socjalnej nie dostaniemy:-(I zaczęłam się rozglądać za innym wyjściem...Może tak kupić ...Czy któraś z Was może też nad tym dumałaOczywiście myślę o kredycie tu,a nie w Polandii...
Mamuśki
Jak wiecie, lecimy jutro do Pl no i nasunęło mi się takie pytanie, dosyć istotne z racji tego ze lece z małą sama;
Czy jak oni wyciagają juz na miejscu wózki z samolotu to odrazu je składają czy zostawiają osobno stelaż i osobno gondole/spacerówke?
Z małą na ręku raczej trudno będzie mi to złożyc... Mechanizm jest prosty ale jedank potrzebne dwie ręce....![]()
niestety oni nie skladaja wozkow wiec trzeba sobie samemu radzic...wiem jak jest ciezko bo mnie jutro tez to czeka..sama bede musiala zlozyc wozek pod samolotem i pozniej go rozlozyc..i tez sa 2 czesci..ale mam nadzieje ze ktos bedzie chetny do pomocy a jak nie to poprosze tego pana co oddaje wozki ..hahaha
tylko ze ja mam utrudnione bo spacerowka i stelaz..a z gondola to wsadzilabym mala do niej i razem z nia zamontowalabym na stelarz a tak to ..hmmm bede trenowala az sie uda
...
ja poprosilam przy odprawie ze potrzeboje kogos do zlozenia wozka i kobitka przyszła potrzymała Filipa a ja zlozyłam sobie w spokoju wozek a On juz była a nim na pokładzie samolotu (szłam jako pierwsza )... powodzenia tez sie bała ale zawsze ktos pomoze, niemartw sie kchana...
ale nie wiem o co kaman-ta liczba podana jako pierwsza jast limitem miesięcznym,rocznym,czy tyle mogę dostać w ogóle?Lubiczanko tak na szybko, bo zerknęłam na chwilkę.
Zobacz sobie ile ewentualnie możesz wziąć kredytu:
How Much Can I Borrow - First Time Buyers - Mortgage Company of Ireland
Poczytaj różne opinie bieżące:
Kredyt Na Dom - Forum Gazeta.ie
Mortgage- Opłaca Się Teraz ? - Forum Gazeta.ie