reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Ewelcia-jak ten czas leci...Pamiętam jak co dopiero wdziałam na twoim suwaczku,że Misiek ma 9mies...i aż z niedowierzenia musiałam jeszcze raz się przyjrzeć-tożto duży kawaler z tego Twojego Szymka(kiedy to zleciało
:-))
Kasiu-dzięki za stronkę-już dodana do ulubionych
Choć przyznam,że niektóre rzeczy wypróbujemy z pewnością w niedalekim czasie(nie będziemy czekać na specjalną okazję)
Joannn-najlepiej się przejść do binmana-tak jak mówisz
A ja dziś na obiadzio postanowiłam znowu z faszerowanymi ziemniaczkami zaszaleć do tego schabszczak...i może jak się postaram jakąś suróweczkę wyczaruję
Puki co idę powiesić pranie i wstawić następne
-To co Tygryski lubią najbardziej

Miłego popołudnia...A tak w ogóle ten tydzień zaczął się baaardzo miło,prawda?

Kasiu-dzięki za stronkę-już dodana do ulubionych

Joannn-najlepiej się przejść do binmana-tak jak mówisz

A ja dziś na obiadzio postanowiłam znowu z faszerowanymi ziemniaczkami zaszaleć do tego schabszczak...i może jak się postaram jakąś suróweczkę wyczaruję

Miłego popołudnia...A tak w ogóle ten tydzień zaczął się baaardzo miło,prawda?
anineczka
królowa mrówek :P
Witam.
Lubiczanko dzięki za odwiedzinki ;-)
Już się nie mogę doczekac wypadu na rybki i grilla
A jaką drogą jechaliście? Tą co M podpowiadał?
Ja już ogórkową zrobiłam i chyba walnę się na kanapie.Taka jestem jakaś sklapcaniała

Ja już ogórkową zrobiłam i chyba walnę się na kanapie.Taka jestem jakaś sklapcaniała

lubiczanka
ciężko powiedzieć czy to ta droga-w każdym razie nie jechaliśmy przez miasto i wyjechaliśmy na ostatnim rondzie za PL-już prosto na drodze do cashelWitam.
Ja już ogórkową zrobiłam i chyba walnę się na kanapie.Taka jestem jakaś sklapcaniała![]()

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
A ja Wam zapomniałam się pochwalić!
Wczoraj wyjęłam książkę z alfabetem i chciałam Radkowi parę literek pokazać,ale myślę:najpierw sprawdzę,ile i które zna.Zaczęłam mu pokazywać,a ten mi prawie wszystkie powiedział

Dosłownie może ze 4-5 nie znał.
Szczęki nam opadły na podłogę
Wczoraj wyjęłam książkę z alfabetem i chciałam Radkowi parę literek pokazać,ale myślę:najpierw sprawdzę,ile i które zna.Zaczęłam mu pokazywać,a ten mi prawie wszystkie powiedział

Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
Ewelcia cza szybko lecji, ja pamietam jak z Toba na GG w ciazy gadłam :-) a tu juz roczek i do Filipa roczku zlecji...
Joann ale patryczek boski w podpisie...:-) ta metoda pieluchowa nie dla mnie hehehhe nie mam tyle cierpliowosci ale na lato sprobojemy nocnikowanie...
Marta Gratuluje zakupu laptopiczka
Pauletta dziekuje za przesylke z Galwey, musze teraz ja jechac odebrac...;-) podziwiam ze w taka daleko trase sie wybrałąs ja bym chyba urodziła w polowie ale moja ciaza jzu sie chciala skonczyc e 34 tc ale udalo sie ja przetrzymac do 37 tc;-)
madbebe
u mnie tez najwieksze
emili78 Gratulacje zabków
Moniadan ja mam mopa z Vileda i jestem zniego zadowolona oto on: KLIKNIJ TU a płyn mam z Cif http://www.arka-bhp.com.pl/zdj/cif%20orchidea.jpg] KLIKNIJ TU[/url] i nie ma zadnych sladów...
Misia Al jest boski w tym ubranku na NK :-) Przystojniaczek i te oczka jak węgliki;-)
A My zamówilismy bilety do PL na wakacje ale sie ciesze teraz muszam czegos nad morzem bo chcemy si ewybrac...
Fi mi spi wiec mialam chwile cosik do was skrobnac...
Ewelcia cza szybko lecji, ja pamietam jak z Toba na GG w ciazy gadłam :-) a tu juz roczek i do Filipa roczku zlecji...
jak to cieszy ... moja tez jak poszła do przedszkola to spiewa alfabet i bardzo lubi pisac... Kupilam jeje w tesco taki szablon i teraz siedzi i ciagle sie uczy jak to Ona mowi, Gratulacje dla Radusia.A ja Wam zapomniałam się pochwalić!
Wczoraj wyjęłam książkę z alfabetem i chciałam Radkowi parę literek pokazać,ale myślę:najpierw sprawdzę,ile i które zna.Zaczęłam mu pokazywać,a ten mi prawie wszystkie powiedziałDosłownie może ze 4-5 nie znał.
Szczęki nam opadły na podłogę
![]()
Joann ale patryczek boski w podpisie...:-) ta metoda pieluchowa nie dla mnie hehehhe nie mam tyle cierpliowosci ale na lato sprobojemy nocnikowanie...
Marta Gratuluje zakupu laptopiczka

Pauletta dziekuje za przesylke z Galwey, musze teraz ja jechac odebrac...;-) podziwiam ze w taka daleko trase sie wybrałąs ja bym chyba urodziła w polowie ale moja ciaza jzu sie chciala skonczyc e 34 tc ale udalo sie ja przetrzymac do 37 tc;-)
madbebe

emili78 Gratulacje zabków
Moniadan ja mam mopa z Vileda i jestem zniego zadowolona oto on: KLIKNIJ TU a płyn mam z Cif http://www.arka-bhp.com.pl/zdj/cif%20orchidea.jpg] KLIKNIJ TU[/url] i nie ma zadnych sladów...
Misia Al jest boski w tym ubranku na NK :-) Przystojniaczek i te oczka jak węgliki;-)
A My zamówilismy bilety do PL na wakacje ale sie ciesze teraz muszam czegos nad morzem bo chcemy si ewybrac...
Fi mi spi wiec mialam chwile cosik do was skrobnac...
Dzien doberek...
Ja od piatku nawet was nie podczytuje tylko rzucam okiem
:-) Ale dzisiaj wieczorem usiade i wszystko skrupulatnie nadrobie. Jakos ostatnio doslownie nie mam czasu nawet sie po d**ie podrapac.
Nie wiem sama skad mi sie tyle zajec zbiera. Mr Kacper juz nie chce tak spac jak wczesniej, wiec nie mam w ciagu dni 3 godnin "offa". Wczoraj jakies zakupki, sprzatanko, odwiedziny znajomych, i dzien minal jak z bata strzelil. Dzisiaj tez dopiero teraz mam czas usiasc ale nie na dlugo, bo zaraz trzeba obiada nastawiac bo o 5 bedzie moj szef 

. Pozniej skrobne cosik wiecej.
Ja od piatku nawet was nie podczytuje tylko rzucam okiem

lubiczanka
A mnie jakoś tak handra naszła-ba-deprecha najzwyczajniej w świecie,bo tak sobie pomyślałam,że pewnie tej chatki socjalnej nie dostaniemy:-(I zaczęłam się rozglądać za innym wyjściem...Może tak kupić ...Czy któraś z Was może też nad tym dumała
Oczywiście myślę o kredycie tu,a nie w Polandii...

mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Mamuśki
Jak wiecie, lecimy jutro do Pl no i nasunęło mi się takie pytanie, dosyć istotne z racji tego ze lece z małą sama;
Czy jak oni wyciagają juz na miejscu wózki z samolotu to odrazu je składają czy zostawiają osobno stelaż i osobno gondole/spacerówke?
Z małą na ręku raczej trudno będzie mi to złożyc... Mechanizm jest prosty ale jedank potrzebne dwie ręce....
Jak wiecie, lecimy jutro do Pl no i nasunęło mi się takie pytanie, dosyć istotne z racji tego ze lece z małą sama;
Czy jak oni wyciagają juz na miejscu wózki z samolotu to odrazu je składają czy zostawiają osobno stelaż i osobno gondole/spacerówke?

Z małą na ręku raczej trudno będzie mi to złożyc... Mechanizm jest prosty ale jedank potrzebne dwie ręce....

reklama
didi
Mamuśki
Z małą na ręku raczej trudno będzie mi to złożyc... Mechanizm jest prosty ale jedank potrzebne dwie ręce....![]()
niestety oni nie skladaja wozkow wiec trzeba sobie samemu radzic...wiem jak jest ciezko bo mnie jutro tez to czeka..sama bede musiala zlozyc wozek pod samolotem i pozniej go rozlozyc..i tez sa 2 czesci..ale mam nadzieje ze ktos bedzie chetny do pomocy a jak nie to poprosze tego pana co oddaje wozki ..hahaha
tylko ze ja mam utrudnione bo spacerowka i stelaz..a z gondola to wsadzilabym mala do niej i razem z nia zamontowalabym na stelarz a tak to ..hmmm bede trenowala az sie uda