reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone gratulacje i zycze duuuuuuuzo zdrowka i spokoju:-) gratki rowniez dla zdolnego taty:-Dwoow bedzie okazja kupic nowy wozek hehehehe, wszystkiego dobrego kochana;-)
moniak widze ze nie tylko ja nie spie po nocach;-)

a my idziemy z pauletta zrelaksowac sie na basenik:cool2:

a jutro ide z malym na szczepienie BCG, dzis zadzwonila pani z kliniki czy bedziemy wiec idziemy, troche sie boje ze bedzie malego bolalo :-( mamuski czy ktoras z Waszych pociech dostawala w tym wieku ta szczepionke? i gdzie ja daja? w noge reke?
milego wieczorku;-)

reklama
a jutro ide z malym na szczepienie BCG, dzis zadzwonila pani z kliniki czy bedziemy wiec idziemy, troche sie boje ze bedzie malego bolalo :-( mamuski czy ktoras z Waszych pociech dostawala w tym wieku ta szczepionke? i gdzie ja daja? w noge reke?
w ramie ,a mi mowili ze do pol roku sie szczepi na to :confused:

Ale Wam fajnie z tym basenikiem - milego relaksiku:-)

Witam po przerwie

U mnie czeski film normalnie, zapalenie piersi mi sie wdarlo:sorry2: bez antybiotyku sie niestety nie obylo i powoli dochodze do siebie, GP powiedzial ze jak nie przejdzie to zabieg:no:. Poza tym rodzinka sie zwalila i siostrzenica okupuje mi kompa:tak: Na szczescie maly zdrowy ale pieszczoch, ciagle na rekach by chcial a najlepiej u mamy:-D
spokojnej nocki kobitki

Hej mamunie.Piwze do was pelnaadosci i jednoczesnie strachu..
Czuje sie dzis juz dobrze,nerki przestly bolec,boli mniejeszcze brzuch i jestem troche oslabiona.Ale ja nie o tym...
Bylam dzis na usg i spotkalo mnie wielkie szczescie..Dowiedzialam sie ze bede miala blizniaki! Placze caly dzien.Zastanawialm sie jakie to uczucie dowiedziec sie ze nosi sie dwoje dzieci pod sercem.Pierwsza moja reakcja strach jak sobie poradze??Co to bedzie??? Cieszylam sie wychowalam juz syncia ze bedzie taki fajny,samodzielny hih a teraz bede miala dwoje malych placzacych bobskow na raz..Nie potrafie wyrazic co czuje,narazie ogromnie sie boje,radosc przychodzi stopniowo.Ale wiem ze jestem jedna z tych szczesliwych mam,ktore zostaly obdarzone podwojnie cudem!
Blizniaczki sa dwujajowe,co nie tez bardzo cieszy.No i moge miec np parke,hih naraz!
Gratulacje kochana!!!:-D:-D:-D

Znow tylko na chwile ale musialam!!!! Gastone!!! Boze...poryczalam sie jak bobr!! Najpierw radosc, ze jestes w ciazy, a teraz sie okazuje, ze dwie fasoleczki....Jak ja sie ciesze....Wyobraz sobie te dwie malenkie istotki, te dwa dziubki...oba tulace sie do swojej mamusi..no po prostu nie moge nawet tego ogarnac!!
Co prawda musze powiedziec, ze ja sama jak na szpilkach, bo w A rodzinie i blizniaki i trojaczki wiec ciegle mam szanse!:szok: A u Was w rodzinie byly blizniacze ciaze???

Moje najserdeczniejsze gratulacje dla Ciebie i Meza!!!! Juz widze te piekne foty jakie Twoj M natrzaska tym dwom dziubaskom naraz!!!:-)

Ewelcia-przyślij do Cashel odrobinę swojej energii-bo mnie jak popołudniu opuściła tak wrócić jakoś nie może:-(
teraz juz za pozno:rofl2: wlasnie moja dobra energia mnie opuscila.
Mialam dodatkowe sprzatanie:baffled:
Potluklam sloik z majonezem:baffled: wszedzie go bylo pelno,a szklo nawet na wykladzinie w salonie:baffled:
Ewelcia nie zabraniaj dziecku "przyswajania" wiadomości:-)
Gdyby "czytal" cos madrego to bym mu nie zabrala, ale on "czyta" (czyt.je)Argosa:sorry:.....wczoraj nowy katalog przytargalam to stary mu dalam,bo jeszcze starszy juz dawno wykonczyl:nerd:.....

Anineczko,Lubiczanko jak planujecie jakiegos grilla to moze i my sie przylaczymy????:tak:

Sofik no tak jak bylam w ciazy to moglysmy sobie klikac na gg bo mialam czas,a teraz to niby mam to gg ale chyba zadnych nr....:sorry: od czerwca tamtego roku odpalone bylo moze 2 razy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mam czasu....albo zapominam....

Lubiczanko zobaczysz jak szybko zleci i Twoj synus bedzie mial roczek.....

A tak w ogole to gdzie Marte wywialo?

Gastone OGROMNE PRZEOGROMNE gratulacje!!!!!!!!!!!!!!A zawsze sie smieje z twojego nicka(pozytywnie oczywiscie),bo w Amandy bajce "ben i holys little kingdom", jest biedronka o imieniu gastone i corcia za nia szaleje :-D

ewelcia ja zawzięcie auta szukam i tylko czytam a na pisanie brak czasu:-(

gastone nawet nie wiesz jak sie cieszegratulacje!!!,mój K bardzo chcial bliźniaki:szok:i teraz jest zazdrosny:sorry2:

ide myc gary:baffled:i spac

reklama
Do góry