reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękuję za odpowiedz.

Dobre dobre :-D

Oj biedulka.
Pocieszę Cię, że Mati tez szaleje, a męża mam tylko rano około 20 min :sorry:

Witajcie

Widzę, żę forum nam zamiera :-(

Dzisiaj dojrzałam Mateuszkowi ząbka nowego - nareszcie!!

gratulujemy perełki:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ach ten mój zięciunio....:eek::eek::eek:

Witajcie....:tak:

no wlasnie co z Zuzią...Agatkas odezwj się:tak:

mówie Ci zastanówcie sie z Jula czy chcecie miec taki żywioł za męża:-D

Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

ja wczoraj na noc pomyłam podłogi,Alex rano wypruł na rejony i musiałam odkurzać:eek:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

trzymam kciuki aby podejrzenia się nie potwierdziły.
No i myslę że jak będziecie w Zabrzu to spotykamy się na kawusi?????;-)

Agatko trzymamy mocno kciuki z Filipkiem za naszą Zuzieńkę!! oby wszystko było dobrze i badania wyszły wspaniałe!!! Filipek uko****e swoją narzeczoną:-D

reklama
Do góry