reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękuję za odpowiedz.

Dobre dobre :-D

Oj biedulka.
Pocieszę Cię, że Mati tez szaleje, a męża mam tylko rano około 20 min :sorry:

Witajcie

Widzę, żę forum nam zamiera :-(

Dzisiaj dojrzałam Mateuszkowi ząbka nowego - nareszcie!!

gratulujemy perełki:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ach ten mój zięciunio....:eek::eek::eek:

Witajcie....:tak:

no wlasnie co z Zuzią...Agatkas odezwj się:tak:

mówie Ci zastanówcie sie z Jula czy chcecie miec taki żywioł za męża:-D

Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

ja wczoraj na noc pomyłam podłogi,Alex rano wypruł na rejony i musiałam odkurzać:eek:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

trzymam kciuki aby podejrzenia się nie potwierdziły.
No i myslę że jak będziecie w Zabrzu to spotykamy się na kawusi?????;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry