reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No moja ma 2m na 3m:-D:-D:-D
KOchana , moja ma 1,70 na 3,00, ale po wstawieniu lodówki, szafek, stołu, to masakra, jeden musi wymijać drugiego, hiih, ale udało mi sie tak zagospodarować, że mam du z o przestrzeni roboczej, mog lam tylk szafki wyzsze wziąść, bo miejsca na gary zawsze za mało:-D

Anka ,a twoim mężem nie jest facet:-D
hehe, Aniu, no taka rasa, nic nie poradzisz...

hej jestescie?:tak: pooglądajcie zdjecia
widziałam, jak to mówią ciasne al ewłasne, ja wam zdjęc ni epokaże, tzn nie zrobię, bo łózko nawwt ni ezasłane, wzielam sie za zbiornik i musze sporo posprzatac, a cza tik tak tik tak ucieka. Za niedługo mó sie zjawi ito z kierownikiem, a tu łooooooooooooooo

Ja po cukier.:tak:;-):sorry:

Zmykam Pit-a złożyć. :tak:Im wcześniej, tym szybciej pieniążki będą.:tak:
hihihi, kilo?
No mogli by juz przysłac, czekam na urzad miasta i PIotra, no bo ja na wychowawczym to chyba nic nie dostanę?

Malinuś-Odjechana bluza, hihi, no tylko dobrze zrozum.:-D
A my na walentynki , nie wiem czy w ogóle cos szykijemy, ja bede na @, kazałam mojemu kupić sok ananasowy???? ale on jeszce nie wie do czego to służy, hihi..

no i tyle, spadam kobitki, bo naprawde, nawet pidzamy nie zdjęlam.

reklama
Malinka staram się dotrzymać jakiegoś tempa :-D
Fajne macie te mieszkanka :tak: ciasne ale własne jak Wiki napisała :tak: ja to się zanim swojego dorobię to będę stara i siwa :-( facet ma do wynajęcia domek w żaganiu, na zadupiu żagania, mały 3 pokoje kuchnia łazienka nowy dach piec okna do wynajęcia i chce 1000zł plus opłaty do tego, a kupić węgiel drewno na opał a gdzie życie i jeszcze dziecko :no: a wczoraj dzwoniłam do agencji u nas w mieście i baba do mnie że mają do wynajęcia ale na dobry początek na wszystko trzeba mieć 2500zł :szok: no gały mi wyszły :no: ja nie wiem chyba już nigdzie nie ma tanich mieszkań do wynajęcia :no: ciężko coś znaleźć dobrego i w miarę taniego :sorry:

NATALINECZKA powodzenia u gina i czekamy na wiesci.

ASIU I WIKI sliczne macie te mieszkania.
Jak ja zaraz posprzatam to porobie fotki i wm pokaze :-).

Lece sprzatac .

A mi wczoraj M powiedział że na mieszkanie z wojska jak na razie nie mamy co liczyć bo oczywiście pierwszeństwo mają starsi stopniem :no: nienormalnie ale za to duża szansa na kasę, bo jak mieszkania nie mają to za to jakieś pieniądze są :tak: i oby były to wtedy nawet do tego głupiego świętoszowa się przeprowadzę bo tutaj to marne szanse na coś :sorry:

Wiki no faktycznie metraż pwala bynajmniej tak wygląda:tak:
Madziula w nocy wydumałam że to ma się im podobać a nie mi:eek:tylko cholera musza mieć te urodziny nieomal razem:eek::eek::eek::eek:
Beatko tanie mieszkania taaaa takie rzeczy to tylko w erze:eek::rofl2:nam wychodzi miesięcznie z opłatami około 1600 zł a to tylko 48m:crazy:
Wikus ja chętnie sie pochwalę tylko moje dziecię wróci z feri i aparat wróci bo ja to nawet w fonie nie mam apartu teraz a Pietruszka ma swój telefon w pracy:tak:a zresztą jak jego poproszę żeby mi fotki zrobił to do maja się zejdzie:baffled::laugh2:
Ja tak z doskoku z wami bo segregację w bieliźnie i ubraniach dzieciaków robię:eek:

A mi wczoraj M powiedział że na mieszkanie z wojska jak na razie nie mamy co liczyć bo oczywiście pierwszeństwo mają starsi stopniem :no: nienormalnie ale za to duża szansa na kasę, bo jak mieszkania nie mają to za to jakieś pieniądze są :tak: i oby były to wtedy nawet do tego głupiego świętoszowa się przeprowadzę bo tutaj to marne szanse na coś :sorry:
e no to twój wojskowy a nawet nie wiedziałam, my to myslimy ta chatke na kurzej łapce remontowac ale m jakos sie nie kwapi zeby za kredytem sie rozgladac, :sorry::sorry::sorry:
zreszta co on za kredyt dostanie jak ma umowe co prawda na stałe ale za 1317 zl :sorry::sorry::crazy::crazy::crazy::crazy:
bo szef nie chce wiekszych podatkow placic i najnizsza im wpisuje :crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Malinka to dużo :szok: na to nas nie stać :no: za żadne skarby świata :no: u mnie1000zł z opłatami to góra dlatego się zastanawiam nad świętoszowem, tam M od razu do pracy cisza, małe miasteczko bo wojskowe tylko daleko od żar. A tam za dwupokojowe chcą jakieś 500zł plus opłaty ale to najdrożej prąd bo ogrzewanie elektryczne :tak: no ale gdzie znajdę takie w żarach? jak sobie sama wybuduję chyba :laugh2:

Do góry