luna665
Mama grudniowa 2007
KOchana , moja ma 1,70 na 3,00, ale po wstawieniu lodówki, szafek, stołu, to masakra, jeden musi wymijać drugiego, hiih, ale udało mi sie tak zagospodarować, że mam du z o przestrzeni roboczej, mog lam tylk szafki wyzsze wziąść, bo miejsca na gary zawsze za małoNo moja ma 2m na 3m![]()

hehe, Aniu, no taka rasa, nic nie poradzisz...Anka ,a twoim mężem nie jest facet![]()
widziałam, jak to mówią ciasne al ewłasne, ja wam zdjęc ni epokaże, tzn nie zrobię, bo łózko nawwt ni ezasłane, wzielam sie za zbiornik i musze sporo posprzatac, a cza tik tak tik tak ucieka. Za niedługo mó sie zjawi ito z kierownikiem, a tu łooooooooooooooohej jestescie?pooglądajcie zdjecia
hihihi, kilo?Ja po cukier.;-)
Zmykam Pit-a złożyć.Im wcześniej, tym szybciej pieniążki będą.
![]()
No mogli by juz przysłac, czekam na urzad miasta i PIotra, no bo ja na wychowawczym to chyba nic nie dostanę?
Malinuś-Odjechana bluza, hihi, no tylko dobrze zrozum.

A my na walentynki , nie wiem czy w ogóle cos szykijemy, ja bede na @, kazałam mojemu kupić sok ananasowy???? ale on jeszce nie wie do czego to służy, hihi..
no i tyle, spadam kobitki, bo naprawde, nawet pidzamy nie zdjęlam.
pooglądajcie zdjecia

a wczoraj dzwoniłam do agencji u nas w mieście i baba do mnie że mają do wynajęcia ale na dobry początek na wszystko trzeba mieć 2500zł
no gały mi wyszły 
tylko cholera musza mieć te urodziny nieomal razem
nam wychodzi miesięcznie z opłatami około 1600 zł a to tylko 48m