reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mnie w utracie wagi gubi ciągłe podjadanie... :baffled: przez to karmienie piersią chodzę cały czas głodna. o piciu już nie wspomnę.

reklama
mam pytanko do mam karmiacych butla:
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??

dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??

Hehehe ja wczoraj mojemu zmienilam z nan avtive na bebiko i nie mieszalam nic ale mysle ze to zalezy od dziecka bo dzieci nie lubia zmian mleka i jezeli bedzie chcaił pic nie mieszaj nic a jezeli nie bedzie mu smakowalo to moze sproboj zmieszac i dac... moj ładnie wypił,,,

Jeśli już o wadze to ja mam niecałe 160cm i ważę 47 kg

Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem:szok::szok::szok:
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary:no:

Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?

Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem:szok::szok::szok:
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary:no:

Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?

Tylko, że ja zawsze (tzn nim w ciążę zaszłam) ważyłam w tych granicach, więc dla mnie to już nic dziwnego:-)

reklama

Tomek wprawdzie tylko raz dziennie dostaje mleko sztuczne ale 3 razy zmieniałam ( nan, bebiko i teraz bebilon) i nigdy nie mieszałam...i pił bez problemu:tak:
Miesza się po to żeby się dziecko przyzwyczaiło do nowego smaku...może nowe będzie mu smakowało...jeżeli będzie pluł to wymieszaj;-)

Do góry