reklama
no właśnie u nas tez nieKurcze u nas nie mierzą u lekarza:-( Sama próbuję mierzyć Małą, ale nie zawsze jakoś się to udaje.
no ,ale moze dlatego wlasnie ,bo jakos dziwnie te wymiary wychodza jak widac
pewnie nie....co za pech...No coż, ja nie uzywałam niczego i pojawiły mi się dopiero dwa dni przed porodem :-( Jakbym urodziła dwa dni wcześniej to pewnie bym ich nie miała :-(

mam pytanko do mam karmiacych butla:
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??
W
wika_20
Gość
Hehehe ja wczoraj mojemu zmienilam z nan avtive na bebiko i nie mieszalam nic ale mysle ze to zalezy od dziecka bo dzieci nie lubia zmian mleka i jezeli bedzie chcaił pic nie mieszaj nic a jezeli nie bedzie mu smakowalo to moze sproboj zmieszac i dac... moj ładnie wypił,,,
kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja nie mam zadnych planow na walentynkowy week!!!!!![]()
My tez nie
i jakos tak sie nie zloszcze jak ty
w domu tez moze byc milo;-)aga6671
Mama Hani i Tomka
Jeśli już o wadze to ja mam niecałe 160cm i ważę 47 kg
Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem

Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary

Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?
G
Georgina
Gość
A mi po ciąży mało rzeczy smakuje:-) Nawet czipsów nie lubię a kiedyś uwielbiałam:-)mnie w utracie wagi gubi ciągłe podjadanie...przez to karmienie piersią chodzę cały czas głodna. o piciu już nie wspomnę.
G
Georgina
Gość
Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary
Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?
Tylko, że ja zawsze (tzn nim w ciążę zaszłam) ważyłam w tych granicach, więc dla mnie to już nic dziwnego:-)
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Tomek wprawdzie tylko raz dziennie dostaje mleko sztuczne ale 3 razy zmieniałam ( nan, bebiko i teraz bebilon) i nigdy nie mieszałam...i pił bez problemu

Miesza się po to żeby się dziecko przyzwyczaiło do nowego smaku...może nowe będzie mu smakowało...jeżeli będzie pluł to wymieszaj;-)