reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?:eek:

sposob mojego meza na raczke zimna woda i noskiem wciagnac:eek: ale niesprawdzone przezemnie :-D

gratulujemy zabka Mateuszkowi:tak:

Zuzi zyczymy aby podejrzenia sie nie sprawdzily:tak:

a my juz zaliczylismy spacerek poszlismy tate do pracy odprowadzic ale sie nie udalo bo moje dziecko wolalo isc w druga strone:-D a teraz zasypia a ja pije kawke:tak:

Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

Agatko trzymam kciuki zeby nie potwierdzila sie wada...
Co do Holtera wspolczuje i łącze si e w bólu, my tez mamy planowanego kolo kwietnia maja...ale mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny...
I Wam tez tego zycze, po pierwsze z naszymi małymi zywiołkami nie wyobrażam sobie tego badania...po drugie w lecie dzieci po holterze maja mega odparzenia na całym brzuszki i klatce piersiowej:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Wiec jeszcze mocniej zaciskam kciuki!!!!!

noooo u nas tak samo jak oglądamy Juleczke:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

O a ja o swojej synowej wieści nie mam.

Kaja gdzie jesteś?!!!

Cytat z Kaji smska.....
",.... jestem zarobiona po same pachy,nie mam chwili zeby przysiasc do kompa..Wracam z pracy,jest godz 18,pierdu,pierdu,jakis szybki obiad na nast dzien,kapiel z kaczuszkami,baja i padam na twarz..Marysia po chrzcie bojowym,jest juz maskotka przedszkola..Generalnie wszystko gucio,tylko mi w pracowym laptaku odcieli neta ,nie ma juz tak dobrze jak kiedys:-D..I to jest wielka niesprawiedliwosc,buu..No wiec,reasumujac,sciskam Was wszystkie mocno,pozdrowienia dla kazdej z osobna..."

nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?:eek:

Podobno kąpiel nóżek w wodzie z musztardą pomaga:tak::tak::tak::tak:ale musi byc ta co ma największe ziarnka gorczycy

oooooooooo mam jeszcze jeden sposob pozbyc sie nosa:eek::-):-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Widze że humorek Tygryskowi poprawil sie, super

sposob mojego meza na raczke zimna woda i noskiem wciagnac:eek: ale niesprawdzone przezemnie :-D

gratulujemy zabka Mateuszkowi:tak:

Zuzi zyczymy aby podejrzenia sie nie sprawdzily:tak:

a my juz zaliczylismy spacerek poszlismy tate do pracy odprowadzic ale sie nie udalo bo moje dziecko wolalo isc w druga strone:-D a teraz zasypia a ja pije kawke:tak:

no to chyba wole obciać:eek::-D

a tak zmieniając temat te osoby ktore walentynki spedzaja po domowemu co przygotowujecie do jedzonka w ten dzień???

reklama
Do góry