reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
witajcie kochane;-)Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.
a z ta rozłąka to wiem co czujesz...ja obecnie jestem z małym samiusia :-(
Agacia82
Mami :)
Witaj kropeczko !!!Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

pyciolek87
kto Cie ignorujeCo przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Na dzien zakochanych nic nie mam dla męża i raczej nic nie dostanie. On też dał plame w moje imieniny.

my tu z Tygrysem patent obmyślałyśmy

witajWitam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo

Co przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Na dzien zakochanych nic nie mam dla męża i raczej nic nie dostanie. On też dał plame w moje imieniny.
no cio ty teraz za bzdury wygadujesz

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Witaj;
pomyśl, że niedługo będzie w wami!
Co przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Agacia ja ci zaraz dam ignorujemy. Dziecko spać kładłam!
Teraz jestem cała Twoja;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.
pyciolek87
Ehhhh wybaczcie głupote , ostatnio mam złe dni. Dzisiaj sie poryczała, ale sama nie wiem dlaczego.
ejjj dziewczyny takie to życie beznadziejne....wieczny pościg za pieniądzem:-(Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.
a tatuś tak daleko od Nas

Agaciu a Ty czemu płakałaś?
Zapominajka płakałą bo gary myć musiała

reklama
Agacia82
Mami :)
Ja juz czasami nie mogę ... takie głupie uczucie niemocy.Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.