reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Co przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
no wiesz co!!!!!!!!!!! takie głupoty wygadywać!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-)

kto Cie ignoruje:szok:
my tu z Tygrysem patent obmyślałyśmy:-D

nio i to jaki!!!!!!! i nawet wzór matematyczny mamy!!!!!!!!!:-D:-D

Ehhhh wybaczcie głupote , ostatnio mam złe dni. Dzisiaj sie poryczała, ale sama nie wiem dlaczego.

Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.
oj dziewczynki , każdemu jest czasem potrzebna taka chwila słabości aby sie oczyścić z niedobrych fluidów :tak::tak:

a ja wlasnie skonczyłam oglądać Mama mija czy jak to sie pisze hehhe i calkiem sie odstresowałąm przy takim babskim filmie :-p:zawstydzona/y:

reklama
Agaciu a Ty czemu płakałaś?
Zapominajka płakałą bo gary myć musiała:eek::-D
A ja nie wiem. Połozyłam się z małym bo tak mnie głowa bolała, że już nie mogłam, i oczywiście telefon obudził małego pospalismy 30 min, właściwie to mały 30 min spał a ja jakieś 15 min i jak wstałam to jeszcze bardziej głowa mnie bolała no i się poryczalam :-(

boze moje dziecko oszalalo nie dosc ze zaraz rozbije mi ławe to zaraz dostane zawału przez niego:wściekła/y:

Załączniki

• SDC10648.jpg
    SDC10648.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
ja mam to samo!!!!!!!:szok::szok: i raz mi wszedl w sypialni na lozko i stanął na brzegu w sekundzie gdy siegałam po spodenki dla niego i rozpłaszczyl sie z łomotem na podłodze nosem w dół myślałam że na zawał padnę :szok::szok::-(

Do góry