reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mateusz mi ostatnio wszytsko wywala do kosza. WSZYSTKO!!! Długopisy, rzeczy, sztucce !!!

Tomek wywala wszystko z kosza :-) dlatego kosz jest zablokowany, a skarby chowa po szufladach , dzisiaj szukałam komórki , pilota i kluczy, :-), naszczęście poznałam już jego skrytki:-):-)

reklama
Tomek wywala wszystko z kosza :-) dlatego kosz jest zablokowany, a skarby chowa po szufladach , dzisiaj szukałam komórki , pilota i kluczy, :-), naszczęście poznałam już jego skrytki:-):-)
Ostatnio szukałam tydzien kremu do rąk, upodobał sobie taki w srebnej tubce, non stop go nosił. No i tak go nosił , że znależć nie mogłam. Schował go do szuflady.

Ostatnio szukałam tydzien kremu do rąk, upodobał sobie taki w srebnej tubce, non stop go nosił. No i tak go nosił , że znależć nie mogłam. Schował go do szuflady.

:-D:-D

u nas jest to samo i zawsze schowa tak ze niemozemy znalezc ale jak sie pytam gdzie to cos jest to on to znajduje:-D

Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke Julie :biggrin2: Czasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo :) Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

dzięki dziewczyna za miłe powitanko. Obiecuje pisać i sie udzielać :) :-D

Witamy i trzymamy za słowo!!!!

ja mam to samo!!!!!!!:szok::szok: i raz mi wszedl w sypialni na lozko i stanął na brzegu w sekundzie gdy siegałam po spodenki dla niego i rozpłaszczyl sie z łomotem na podłodze nosem w dół myślałam że na zawał padnę :szok::szok::-(

U mnie to samo.....a w sypialni mamy materac i ostatnio z niego na kolana skoczyła:szok::szok: az mnie zabolało:szok:

Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke Julie :biggrin2: Czasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo :) Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

Witaj pisz wiecej:tak::tak:

nikt nie chce ze mna rozmawaic to sobie idę [foch]:confused2:

:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

boze moje dziecko oszalalo nie dosc ze zaraz rozbije mi ławe to zaraz dostane zawału przez niego:wściekła/y:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mateusz mi ostatnio wszytsko wywala do kosza. WSZYSTKO!!! Długopisy, rzeczy, sztucce !!!

:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:

no to zostałam sama:confused2::eek:

ogarnęłam kuchnie,pomyłam podłogi a teraz w ciszy pije herbatke z cytrynką:tak:

Nieprawda ja jestem:sorry::sorry::sorry::sorry:

Pyciolku ile Alex ma wzrostu...bo Jula zaczyna martwic sie ze nie bedzie mogla szpileczek wlozyc:-p:-p:-p:-puwaga po dzisiejszej wizycie u pediatry Jula ma 86cm:szok::szok::-D:-D:-D:-D a waży jedyne 10kg:happy::happy:

reklama
Moja Julka waży 12 kg... a przy urodzeniu 4340.... i 61 cm.... sama nie wiem jak ja ją wypchnełam... No ale dałam rade w 22 godziny :)

A co do podbojów, to od jakiś 2 tygodni opanowała nasz narożnik... wchodzi na narożnik, wspina sie na oparcie, a z oparcia na parapet i tam siedzi z naszym psem i patrzy z nim przez okno. Ostatnio nawet tam misiaki swoje ukochane zawlokła :) nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby umiała schodzić... po części to umie tylko ze głową w dół :-) Ale jestem strasznie z nij dumna, tak szybko sie uczy :)

Do góry