Kasiiula
mamusia Pawełka :)
haftem krzyżykowymwow!!!!! ale cudo!!!jak to jest zrobione????
śliczności dawaj znac na bieżąco jak ci idzieKasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haftem krzyżykowymwow!!!!! ale cudo!!!jak to jest zrobione????
śliczności dawaj znac na bieżąco jak ci idzieKasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
a nie gadali ze mieszankę dla dziecka bierzesz do samolotu? ze to jakaś substancja dziwna itp ?wcale nie glupie
Dzieci do 2 roku życia nie maja swojego miejsca siedzącego i jadą na kolanach/rękach rodziców. Mają specjalne pasy ktore przypina sie do pasów rodzica i to tyle![]()

) polecam ...Mam do Was pytanie.
Wiecie może czy istnieje cos takiego na ecie jak galeria zamknięta?
Tzn. chodzi mi o to ,że chciałabym dodawać zdjęcia małego ale tylko widoczne byłyby po wpisaniu hasła(nie chce by inni oglądali)
Jeśli istnieje proszę o link , bo chce by na bierząca bliższa i dalsza rodzina widziała Patrysia;-)
Aż szkoda, że nie umiem haftować....
ale ucze sie od trzech dni pilnie, na arzie teorii, ale mam nadzieje ze na dniach zakupie sprzety. Ponoc to proste 
Witajcie mamusie
Długo mnie nie było, ale z własnej głupoty złapałam grypę.O dziecko na spacerku sie dba , ale zeby sama włozyc czapke i grubszy szalik to nie i teraz sa skutki
Leze tak od niedzieli i chyba wybiore sie jutro do lekarza bo nic nie jest lepiej. Wypiłabym wielki kubek mleka z czosnkiem ,ale nie wiem , czy małemu (jest na piersi) nie zaszkodzi.Ogólnie zaleca sie unikanie mleka i juz sama nie wiem![]()
OFICJALNIE JESTEM ZA ZALOZENIEM WATKU pt "Nasza tworczosc". Co wy na to? Mozna by bylo tam zamieszczac nie tylko hafty ale i inne ciekawe arcydziela. I ogolnie pogadac co i jak.

moze ktoras mama szydełkuje albo maluje Ja troszkę bazgrolę ołówkiem. Ale chyba nie na tyle, żeby się tym chwalićmoze ktoras mama szydełkuje albo maluje
![]()

pozwól ze same bysmy to ocenily;-)Ja troszkę bazgrolę ołówkiem. Ale chyba nie na tyle, żeby się tym chwalić![]()