reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

wow!!!!! ale cudo!!!jak to jest zrobione????
haftem krzyżykowym :) teraz zabieram sie za matke boska z kontur potem metryczki i tez portrecik walne synka :)

Kasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
śliczności dawaj znac na bieżąco jak ci idzie :) lubię obserwować jak praca sie zmienia :) super

reklama
Witajcie mamusie:happy:
Długo mnie nie było, ale z własnej głupoty złapałam grypę.O dziecko na spacerku sie dba , ale zeby sama włozyc czapke i grubszy szalik to nie i teraz sa skutki:crazy:
Leze tak od niedzieli i chyba wybiore sie jutro do lekarza bo nic nie jest lepiej. Wypiłabym wielki kubek mleka z czosnkiem ,ale nie wiem , czy małemu (jest na piersi) nie zaszkodzi.Ogólnie zaleca sie unikanie mleka i juz sama nie wiem:baffled:

Mam do Was pytanie.:tak:
Wiecie może czy istnieje cos takiego na ecie jak galeria zamknięta?:sorry:
Tzn. chodzi mi o to ,że chciałabym dodawać zdjęcia małego ale tylko widoczne byłyby po wpisaniu hasła(nie chce by inni oglądali:eek:)
Jeśli istnieje proszę o link , bo chce by na bierząca bliższa i dalsza rodzina widziała Patrysia;-)​

Mam do Was pytanie.:tak:
Wiecie może czy istnieje cos takiego na ecie jak galeria zamknięta?:sorry:
Tzn. chodzi mi o to ,że chciałabym dodawać zdjęcia małego ale tylko widoczne byłyby po wpisaniu hasła(nie chce by inni oglądali:eek:)
Jeśli istnieje proszę o link , bo chce by na bierząca bliższa i dalsza rodzina widziała Patrysia;-)​
polecam ...

Witaj na Aguagu.pl — Co miesiąc nowa galeria ze zdjęciami Twojego Maleństwa. | Aguagu.pl - zdjęcia dzieci

Aż szkoda, że nie umiem haftować....

Nie martw sie, ja tez nie :-p ale ucze sie od trzech dni pilnie, na arzie teorii, ale mam nadzieje ze na dniach zakupie sprzety. Ponoc to proste :tak:

OFICJALNIE JESTEM ZA ZALOZENIEM WATKU pt "Nasza tworczosc". Co wy na to? Mozna by bylo tam zamieszczac nie tylko hafty ale i inne ciekawe arcydziela. I ogolnie pogadac co i jak.

Witajcie mamusie:happy:
Długo mnie nie było, ale z własnej głupoty złapałam grypę.O dziecko na spacerku sie dba , ale zeby sama włozyc czapke i grubszy szalik to nie i teraz sa skutki:crazy:
Leze tak od niedzieli i chyba wybiore sie jutro do lekarza bo nic nie jest lepiej. Wypiłabym wielki kubek mleka z czosnkiem ,ale nie wiem , czy małemu (jest na piersi) nie zaszkodzi.Ogólnie zaleca sie unikanie mleka i juz sama nie wiem:baffled:

Martolinka zycze zdrowka-tu masz link, przeczytaj prosze, post 257
Spotkania Klubu Kangura w Trójmieście (2010) - 3 spotkania lutowe w poście #257 str. 13

reklama
Do góry