Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
o matko kochana!!! Skoro się cieszysz, to bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!!Ale teraz uwaga w poniedzialek dowiedzialam sie ze zostane mama BLIZNIAKOW!!!Nooo i jestem szczescliwa i jescze caly cas w szooku!!
 Dla mnie to by pewnie był taki szok, że zanim bym się oswoiła z tą myślą, to przez dwa dni bym siedziała na łóżku, wgapiała się w ścianę i kiwała w przód i w tył ;-)
 Dla mnie to by pewnie był taki szok, że zanim bym się oswoiła z tą myślą, to przez dwa dni bym siedziała na łóżku, wgapiała się w ścianę i kiwała w przód i w tył ;-)

gratuluje powdójnego szczęscia buziaczki trzymaj sie mowia ze najgorsze jest pierwsze 20 lat w Twoim wypadku to razy 2 hihihi
 gratuluje powdójnego szczęscia buziaczki trzymaj sie mowia ze najgorsze jest pierwsze 20 lat w Twoim wypadku to razy 2 hihihi jak jeszcze pierwsza się nie skończyła???tak mozna mówic grubo po 50,a do tego to jeszcze daleeeeeeeeeko
 jak jeszcze pierwsza się nie skończyła???tak mozna mówic grubo po 50,a do tego to jeszcze daleeeeeeeeeko