Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadzam siea tak milo było, kazda z nas a włase zdanie i ma prawo je wpowiadć , czy kmu sie ie podoba ma prawo odpowiedziec ale widze ze robią się jakieś drurne przepychanki, nie podob mi się to....:-(

witajHEJ jestem tu nowa i chciałam się podzielić moimi problemami z wagą.Mam 33 lata 166 cm wzrostu i az 66 kgW drugiej ciązy przytyłam 25 kg po porodzie schudłam 20 niestety te 5 zostało i po przestaniu karmienia piersią niestety powoli waga rośnie:-(

Niestety ja zawsze byłam szczupła po urodzeniu pierwszego dziecka ważyłam 49kg.Ale są tez dobre strony tego bo znajomi mówią mi że teraz wyglądam normalniewitaj
marzy mi sie taka waga jak twoja![]()

HEJ jestem tu nowa i chciałam się podzielić moimi problemami z wagą.Mam 33 lata 166 cm wzrostu i az 66 kgW drugiej ciązy przytyłam 25 kg po porodzie schudłam 20 niestety te 5 zostało i po przestaniu karmienia piersią niestety powoli waga rośnie:-(
Nie twierdzę,że my nie jesteśmy cudowne,ale to nie ten kaliber,skarbie...(mam nadzieję,moje kochane mamy,że nie czujecie się urażone???nie, nie muszę.mamuska a musisz to ciągnąc?????????

karteczki karteluuszki patyczki listki popsute zabawki elementy od bóg wie czego

no ale jeszcze ze 2 dni i będzie błysk

lub ooo odważna pani na 4 sie zdecydowała
no my jakoś ich nie celebrujemy tak się składa że 12 lutego mój P ma urodziny a 16 lutego mój Adaś więc walentynki to takie swięto pomiędzy
w ubiegłym roku to chyba nawet o nim zapomnieliśmy
ale 2 lata temu w walentynki poczeliśmy Antoszkę