reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Aniela głowa do góry, jutro będzie lepiej
Mój gad zaprasza cię do nas z... faworkami
powiedział, że pączki też mogą być
Dorotko nie zazdroszczę
toska trzymaj się dzielnie bidulko, oby szybko przeszły wszelkie dolegliwości i było już tylko dobrze

Dorotko nie zazdroszczę

toska trzymaj się dzielnie bidulko, oby szybko przeszły wszelkie dolegliwości i było już tylko dobrze

Aniela głowa do góry, jutro będzie lepiejMój gad zaprasza cię do nas z... faworkami
powiedział, że pączki też mogą być
![]()
Pączków nie piekę

A faworków już nie ma...

hej Kochane,
Melduję się z domu, na szczęście mnie już dzisiaj wypuścili, bo jeszcze dzień dłużej na patologii i bym zwariowała.
Teraz mam tylko nadzieję, że organizm nie odrzuci krążka i następny raz w szpitalu zawitam w kwietniu z 9cm rozwarciem - wczesniej nic ani nikt mnie tam nie zaciągnie.
buziaki, idę spać, jutro poczytam co u Was,
dzięki za kciuki i troskę
Melduję się z domu, na szczęście mnie już dzisiaj wypuścili, bo jeszcze dzień dłużej na patologii i bym zwariowała.
Teraz mam tylko nadzieję, że organizm nie odrzuci krążka i następny raz w szpitalu zawitam w kwietniu z 9cm rozwarciem - wczesniej nic ani nikt mnie tam nie zaciągnie.
buziaki, idę spać, jutro poczytam co u Was,
dzięki za kciuki i troskę
A
agik25
Gość
Hejjj, ja po kilku głębszych za zdrowie męża.
Dziękuję ża życzenia dla Niego, zaraz mu powiem:-)
aniela, jak tam?
Dziękuję ża życzenia dla Niego, zaraz mu powiem:-)
aniela, jak tam?
kachasek
matka-wariatka :)
Aniela mnie M. męczy, żebym coś zrobiła
może jutro jednak zrobię mu te pączki
zobaczę
Toska odpoczywaj
Agik;-) mówisz, że humorek dopisuje
kuźwa, chciałam pozbyć się czerwono-brązowego koloru z włosów, nie chciałam traktować ich rozjaśniaczem, kupiłam farbę superrozjaśniającą
i co? i d... rozjaśniły się odrosty, kudły nadal ciemne
a nie mogłam na odrosty patrzeć
grrr... jutro idę po rozjaśniacz, najwyżej łysa będę
chociaż małż twierdzi, że i tak u fryzjera wyląduję, więc może lepiej od razu się tam udać
tylko wiem, że zaproponują mi pasemka, bo dekoloryzacji nie zrobią, a ja chyba nie chcę pasemek
no i kurcze kasę wolałabym wydać na coś innego;-)

Toska odpoczywaj

Agik;-) mówisz, że humorek dopisuje

kuźwa, chciałam pozbyć się czerwono-brązowego koloru z włosów, nie chciałam traktować ich rozjaśniaczem, kupiłam farbę superrozjaśniającą

reklama