reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
He he, Anni, grunt to zadziałać "motywująco" na chłopa.:-D

A w ogóle to chciałam się pochwalić, że zaraz ciocią będę.:-D Mój "przyszywany braciszek" - chrzestny Madzi spodziewa się Synka. Żona miała termin na Walentynki, a mnie już od kilku dni chodziło po głowie żeby zadzwonić co tam u nich. No i zadzwoniłam 5 minut temu, a Oni.... są w drodze do szpitala.:-D Jejuuuu jak się cieszę, już nie mogę się doczekać telefonu. To drugie dziecię więc chyba pójdzie biegiem.... mam nadzieję.;-)

To kolejna z moich znajomych osób, która będzie mieć urodziny 10 lutego...
A przy okazji - Agik, najlepsze życzenia dla Małża z okazji urodzinek.:tak:

Wpadam na chwilkę z pytaniem do Joli, gdyż piekłam dziś faworki i zostały mi białka. Chciałam żebyś mi podała przepis na tą babkę co kiedyś pisałaś. Proszę?

hejka ja tylko na chwilke ,sorki ze tak o sobie ale takie cos mnie dopadlo

od wczoraj zab mnie napitalal,do poludnia szefowa w jednym gabinecie zaczela mi kanalowe,oczywiscie w znieczuleniu bo bym zdechla z bolu(wole rodzic typowo:-D:szok:),no i po poludniu jestesmy razem w jej drugim gabinecie i zamiast przycichac jeszce bardziej mnie zaczal napitalac--tak ze jestem bardzo obolala bo pierwsze wejscia do kanalow po poludniu na zywca i skonczylo sie na 2 znieczuleniu w dniu dzisiejszym,ciekawe co bedzie jak mnie pusci---masakra jakas
sorki ze tak tylko o sobie ale oszaleje zaraz:tak:

milego wieczoru dziewczyny:tak:

Widzę, że toska jeszcze tu nie dotarła... Dostałam od niej wiadomość, że jest już w domu ale nie za dobrze się czuje, obolała... Biedna jest strasznie, mam nadzieję, że szybko będzie lepiej :-( Jak pomyślę o gmeraniu przy szyjce macicy (pewnie na żywca) to :szok:
dorotka współczuję... Miałam wiele razy kanałowe i nie otworzę już ust o ile lekarz nie ma w ręku strzykawy :tak:
Dzagud i jak świeża ciociu? :-)

Byłam dziś z Małgosią na pół roku zaległym szczepieniu :baffled: Biedactwo, dostała aż 2 zastrzyki, serce mi się krajało :-(

Kachasku miło by się było spotkać:tak: Mam w planie wyjechać w sobotę rano. Ale jak to będzie nie wiem... wszystko od pogody zależy.

Izka witaj w Polsce. Ale super że Alusia ma taką frajdę ze śniegu. Tobie udanego imprezowania;-)

Anni ja następna chętna na taką sesję:-D Może się wywiązać fajna zabawa na majówce;-)

Dzagud jakieś wieści już masz? Można już pisać "ciociu"?

Aniajw jak Twoje faworki? Po moich dziś już ani śladu:-) Oczywiście łasuch Zu zjadł najwięcej.

Dorotka współczuję bólu zęba. No nie masz wesoło. I to teraz jak tylko mdłości ustąpiły... Niech szybko przechodzi.

Esia dzięki za wiadomość o Tosce.
Biedna Małgosia:-( Ucałuj mocno bidulkę od nas.

Toska trzymaj się dzielnie. Ale teraz to już tylko dobrze będzie:tak:

Zuzka moja na śniadanie dziś jadła faworki, na obiad odrobinę pomidorowej i faworki, na deser faworki, a na kolację.... faworki... mam nadzieję że nockę będzie miała spokojną.

Ostatnia edycja:
Esia, biedna Małgonia.:-(
Ale wiesz, Ty to masz wyczucie.:-D Dosłownie 5 minut temu dostałam wiadomość że mały Kubuś urodził się o 19.22.:tak:Długo to trwało, ale wygląda na to że albo wcześniej jednak nie pojechali do szpitala, albo ich wygonili na początku. Sms'a pierwszego o tym że dopiero weszli do szpitala dostałam od Brata o 18.30, a wcześniej podobno po domu chodzili.;-)A, może to i lepiej. A tak, niecała godzina w szpitalu i siup.:-D Ale się cieeeeszę.:tak:

Toska też biedna, współczuję Jej bardzo.:-(Oby już lepiej było.:tak:

Dorotka, oj wiem co przeżywasz, bo niedawno miałam to samo.:eek::baffled:Mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.:tak:

Aleście się na te faworki rzuciły.:-D Ja tam nie podchodzę do takich wyczynów, od faworków jest moja Babcia, a jeszcze lepiej - Babci sąsiadka. Wiecie co, kobita w życiu nie wiem czy jakieś ciasto upiekła, bo nie umie, a takich faworków jak Ona smaży to nie robi nikt na świecie. Kruchutkie i takie że się w buzi rozpływają. Cholera, ślinka mi pociekła....:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Izka witaj w Polsce :tak:

Dzagud gratulacje ciociu:-)

aniajw wrzucę na kulinarnym ok?

Toska najważniejsze, że w domku ;-) teraz już będzie tylko lepiej :tak:

Ja dziś miałam sądnny dzień :eek: dzieciaki chyba na zmianę pogody szalały :baffled:

Do góry