reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja muszę do sklepu wyskoczyć bo śmietany do faworków zapomniałąm, hehe, to i na jednego pączka sie skuszę, a co, raz w roku można, hihi

Witusia jeszcze spi, choć słyszę, że się kręci, wieje, że gwizdy za oknem:crazy:, no ale jak mus to mus. Ziemnieczków na obiad trzeba dokupić.

reklama
SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)

Ja też smacznych wszystkim życzę:tak::tak::tak:

Hej mamuski.Nie poczytam ,ale postaram sie dzis byc z wami :-).
Nocka do D...
Normalnie juz od soboty Oliwka ma takie straszne nocki ze oboje z G wysiadamy juz .Nerwy mamy straszne bo ilez mozna nie spac :-(.

Zaraz zmieze jej temp i zobacze czy dzis pojde do mopsu cokolwiek sie dowiedzic czy jutro.Milego dnia

Oj szkoda że Oliwka nie da pospać:-:)-(

Nocke mialam zarabistą.
Mała doała mi zasnąc prawie o wpół do pierwszej i obudziła o 1.40. Popłakiwała i trzymała przy łóżeczku do 3 rano . Ja zasnęłam o 6 i wstałąm o 7.30. Jestem dziś zombi.Nie wiem, czy to przez tą trójkę, czy katar męczy, kicha nadal, bo słyszałam nad ranem serię:-(. Ma nadzieję, że przejdzie. Musze kupić lipomal i wapno w syropie bo sie skonczyly. I jeszcze ma recepte do wykupienia na tabsy, kurde...

Oj to kochana nie wyspałaś się:-:)-:)-( a w dzień nie uda się na chwilkę położyć, ja prawie codziennie koło południa na drzemkę idę:-p:-p:-p

:-D:-DNawet jak liczył to i tak nic z tego bo zdążyliśmy sie pokłócić zanim sie położyłam i W ogóle Zuza co chwila marudziła:zawstydzona/y:

Mój też liczył ale koło północy zawołała mnie Maja do siebie i już u niej zostałam :-p:-p

:szok::szok::szok:Ja to uwielbiam pączki:-p:-p:-p Ja tez w domu jeszcze nie mam pączków ale przede mna cały dzień:-p

Ja też uwielbiam:tak::tak::tak:

moja dużó pije przed snem i prawie zawsze prześcieradło mokre, mam chyba z 10 na zmianę i ciągle piorę cos zasikanego:baffled:

Oj to masz roboty co ranek:szok::szok::szok:
Idę śniadanko szykować:tak::tak::tak:

Witam,

Niki poszła spać, więc nadrabiam troszeczkę :tak:
Mała siedzi cały czas przy cycku, nie odstępuje mnie na krok więc ze wszystkim jestem do tyłu :eek:

Od śpiewania i innych takich :-p moje gardło jest w stanie nieciekawym... Nie zgodziłam się na antybiotyk bo bym musiała mała odstawić :eek: a wtedy to byłby definitywny koniec karmienia :crazy: Mam kontrole co drugi dzień u lekarza :eek: No i zakaz gadania :sorry:

Fotek jeszcze nie mam bo są u M na iPod więc nie wiem czy wogóle kiedyś je zobacze :eek::-D

przepraszam,że tylko o sobie, ale odpisać nie dam rady mimo iż jestem na bieżąco :tak:

A no i może uda mi sie pączusie usmażyć to was poczęstuję :-p:tak::-D

hej kochane:happy:
o co kamman z tym bb dziś:eek:dwa razy czytałam zaznaczyłam cytaty napisałam odpowiedz i mnie wywaliło tzn niby odpowiedź się zaczynała wpisywć i potem mi pokazywało że za mało znaków użyłam:szok: więc 3 raz cytatów nie zaznaczam:no:
Mamitka ty chyba ytałaś czy Julka ma zęby stałe ma ale tylko 2 dolne jedynki a te co jej się zepsuły to mleczaki:tak:już jej nie boli ładnie w nocy spała:tak:
Anabubka pytałaś czy mama nie mogła jej dać coś przeciwbólowego ...dała najpierw kilka rzy coś w syropie tzn panadol czy ibufen i nic jej nie pomagało a potem jej dała nawet tabletkę apapu i pomogło na 2 godziny i znów bolało:-(stan zapalny się robił to wiadomo od tabletki przeciwbólowej nie przejdzie:no:a i mówiłaś że adam do pleya potrzebuje monitoru no potrzebuje ale on musi wybrac albo godzina bajek w tv albo godzina gry na pleyu nie ma tak dobrze z mamusią:-p
Dorotko będzie dobrze musi być:tak::tak::tak:
Na moderatora głos oddałam:tak:
My wstaliśmy o 7 ja szybko się ubrałam i do sklepu skoczyłam kupiłam mięsko na obiadzio ,pączki, ziemniaczki zrobiłam śniadanko zjedliśmy chłop poszedł do pracy to ja na bb póki dziecko się bawi:tak::tak::tak:
szefowa wczoraj miała płacić i oczywiście ni widu jej ni słuchu:confused2:
mój chłop wylukał że szczeciński tbs buduje mieszkania i się napalił no wszystko pięknie tylko jak dla nas mieszkanie 3 pokojowe 66 m to po 1 kredyt na 80n tys musimy wziąść co by 30% partycypacji wpłacić po 2 czynsz około 750 zł co m-c po 3 to zadupie on do pracy dojazd ponad godzinę szkoły też autobusem trzeba dojechać:eek:i mi się ten pomysł średnio podoba:eek::eek::eek:bo nie ta lokalizacja :no:no i ja mierze siły na zamiary no kurcze wyszło by nas niby z ratą kredytu co i tu bo m-cznie około 1500-1600zł ale musi on mieć sieciówkę za 150 zł dzieci i ja co by ich do szkoły dowieść:sorry:no i ja nie mam jak iść do pracy no bo on by był w domu dopiero koło 19:sorry:poczekam niech sie jeszcze pozachwyca i mu przejdzie ja narazie jetem na nie:no::no::no::no:nie stać nas na to i tyle:no:choć nie ukrywam mieszkania śliczne :tak:rozkład super np 3 pokojowe jeden pokój 12m drugi 11.5 m trzeci 20 m kuchnia 18 m łazienka 5m korytarz 8m komórka lokatroska 2m i taras albo balkon do którego można wejść z kuchni lub salonu no piękne rozkładowe no ale........gdyby to było bliżej centrum gdybym pracowała normalnie no to może bym sie zastanowiła nad tym a tak to :no::no::no:

hehe

Anaconda, ja sobie w dzień nie pośpię, bo mała już nie drzemkuje, niestety, a mój do 18 w pracy:cool:

Miącho się rozmraża, będzie gulaszzszszszszszsz, mniami
Cebulka i por już pokrojone, jeszcze papryczki i jak mała wstanie to na zakupy.
Odmeldowuję się poi co , bo trzeba po wczorajszych zabawach zabawki dokładniej posprzątać, łózko posłać, kolejne pranie wstawić...

I jeszcze ta @...

Ostatnia edycja:
Witam
Wczoraj nie dotarlam bo nie mialam juz czasu;-)Wrocilismy do domu koło 18,wzielam prysznic i umylam glowe i przyszla do mnie kolezanka:tak::tak::tak:Troszke sie zasiedziala i dzieciaki kladlam dopiero ok 22 i jzu na nic nie mialam sily:no::no:
Ale kupilam wczoraj Wikusi fajne sandalki nike:tak::tak::tak:
Dzsiiaj od rana nie mogla wejsc na BB bo wyswietlal mi sie jakis error,wiec jestem teraz
Brzuch mnie cos pobolewa bo dzisiaj powinnam dostac @
Sprobuje troszke poczytac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Malinka my też nad mieszkaniami z TBS-u się zastanawialiśmy ale niestety po porządnym przemyśleniu nie opłaca się, niby na początek dużo nie płacić ale te ich wygórowane czynsze no i budowanie bloków na obrzeżach miasta gdzie nie ma ani szkół, ani przedszkoli, ani przychodni zdrowia czy większych sklepów i do tego wszystkie opłaty osobno, jak dla mnie odpada taka forma posiadania własnego M:no::no::no:
Ja też już spadam, idę do przychodni i na zakupy, do potem:-):-):-)

Do góry