reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny ,ja na minutkę ,przeleciałam po łebkach co popisałyście:zawstydzona/y:
ale nie mam weny dziś na pisanie ,mam w domu kolege Ksawka ,a to znacza ,ze huragan po domu lata i hałasuje ,a ja nie mam chęci na pisanie ,bo cieżko myśli zebrać.:-DJa tez zjadłam sobie pyszne 2 pączusie i starczy:rofl2::rofl2:
Jak nie póżniej, to jutro zawitam z rana:tak:

reklama
As cholero dobrze ze przez neta kalorie nie tuczą to skosztuję:-D:-D:-Da Klauduśka na koniach bosko to jej pasja:tak::tak:
Meduska a kiedy chrzcicie Maxia?????
mój Antek jeszcze nie chrzczony:-p

AS
Super foteczki:tak::tak::tak:Jak chodzilam do podstawowki to tez probowalam jezdzic konno i pomagalam przy pracy z chorymi dziecmi:tak::tak::tak:

MALINUS
A Ty planujesz jakos teraz chrzcic Antosia?
Ja Dominika chrzcilam jak mial 3,5 miesiaca a dziewczynki jak mialy 3 miesiace:tak::tak::tak:

As cholero dobrze ze przez neta kalorie nie tuczą to skosztuję:-D:-D:-Da Klauduśka na koniach bosko to jej pasja:tak::tak:
Meduska a kiedy chrzcicie Maxia?????
mój Antek jeszcze nie chrzczony:-p
jak sie ciepło troche zrobi- chciałam na wielkanoc ale zimno bedie- keszcze w sumie nie wiem.. zobaczymy tez jak z kasą bedzie:confused2:

Odp to co pamietam.
KERNA poprawy nastroju .
MAMITA a odwolywalas sie od ich decyzji.Oni ci nie zaznczyli tego punkti 7 i 8 ?Czy zaznaczyli ale wasze dochody przekraczaja i nie dostalas tej kasy dodatkowej?
MEDEUSKA Ty chyba codziennie do tego denstysty chodzisz :-).Zycze abys zdazyla zrobic przed urlopem lekarza :-).
ANACONDA dobrze ze trafilas na jakas konkretna pediatre.Oby lekarstwo pomoglo :-)
AS super zdjecia :-).

Ja faworkow nie robi .Kupilam az 5 paczkow hihihi.Swoja czesc juz zjadlam,reszta na G czeka :-).
My pojadly zupke.Ja posprzatalam ,jeszcze tylko pranie powiesic.Ide kapucino sie napic bo zasne na siedzaco.Jakos zmeczona i senna jestem.Jak G wroci to zrobi placki i pojdzie do klubu :-).
Ja bylam wczoraj i bylo bardzo fajnie :-)

AS
Super foteczki:tak::tak::tak:Jak chodzilam do podstawowki to tez probowalam jezdzic konno i pomagalam przy pracy z chorymi dziecmi:tak::tak::tak:

MALINUS
A Ty planujesz jakos teraz chrzcic Antosia?
Ja Dominika chrzcilam jak mial 3,5 miesiaca a dziewczynki jak mialy 3 miesiace:tak::tak::tak:
U mnie Adam był chrzczony jak miał 2.5 roku Julia jak miał 5 m-cy a Antek narazie nie mam zamiaru :sorry:Pietruszka cos ostatnio przebąkiwał że trzeba by go ochrzcić to się zapytałam czy bedzie chodił do kościoła i dawał świadectwo wiary dziecku??a on no nie ale wiesz wypada:confused2:to mu powiedziałam że wypada to powiedzieć sąsiadowi dzień dobry a nie chrzcić dziecko dopóki nie ma się zamiaru w tej wierze go wychowywać:confused2:
poprostu ja go ochrzczę jak do tego nie wiem dojrzeję uznam ze powinnam:eek:dla zasady i po to żeby ludzie nie gadali był chrzczony mój Adam i więcej tego błędu nie popełnię:no:więc Toniek nie wiem kiedy będzie chrzczony:cool:

Anakonda nie ma to jak trafić na porządnego lekarza:tak:a na te zaparcia naprawde olecam actiwie sprawdzona na mnie i mojej Julce:tak:wiem jak to jest z zatwardzeniami i to u dziecka Julka miała zaparcia nawykowe jak to nazwała pani doktor wstrzymywała bo boli a potem bolało jeszcze bardziej i tak błędne koło ale aktiwie je teraz co drugi dzień i problemów z kupką nie ma:no:
Meduzka ty obżartuchu:-D:-D:-D:-D:-Dkochana a jak wyrwiesz tego zęba co masz do kanałówki to bedziesz miała na czym mosty trzymać?nie przeszkadza to przy nowych zębach jak już masz miary pobrane???
Mamitka to do której Zuzia śpi że byś chciała żeby choć raz do 9 pospała?
Dowikluś jak ja to kocham chce człowiek w ciszy coś obejrzeć popisać a tu z boku non top bla bla bla bla bla bla moje dzieci maja to samo:-D:-D:-D
mój Antek wzgardził pączkiem:szok:popatrzył na niego powąchał:eek:i odstawił talerzyk na bok i pokazał mi że chce paluszki:cool:dba o linię czy co???????
Antek widocznie byle czym się nie zapcha .:-D:-D:-D:-D
Czeka na coś wyjątkowego.

Klaudia moja była chrzczona tydzień po naszym ślubie czyli miała 8 .5 mies.(13 kwietnia) a Kuba miał 7 mies.(13 lipca)

reklama
U mnie Adam był chrzczony jak miał 2.5 roku Julia jak miał 5 m-cy a Antek narazie nie mam zamiaru :sorry:Pietruszka cos ostatnio przebąkiwał że trzeba by go ochrzcić to się zapytałam czy bedzie chodił do kościoła i dawał świadectwo wiary dziecku??a on no nie ale wiesz wypada:confused2:to mu powiedziałam że wypada to powiedzieć sąsiadowi dzień dobry a nie chrzcić dziecko dopóki nie ma się zamiaru w tej wierze go wychowywać:confused2:
poprostu ja go ochrzczę jak do tego nie wiem dojrzeję uznam ze powinnam:eek:dla zasady i po to żeby ludzie nie gadali był chrzczony mój Adam i więcej tego błędu nie popełnię:no:więc Toniek nie wiem kiedy będzie chrzczony:cool:

I popieram w 100%, ja też Maję chrzciłam "bo co ludzie powiedzą" jak miała 8 m-cy i co z tego skoro nikt z nas do kościoła nie chodzi i pacierza na dobranoc nie mówi:no::no::no: Niech każdy robi tak jak mu rozum podpowiada a inni przestaną się wreszcie wtrącać:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do góry