reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja mam taką jak ta Pani x 3 :-D

ma coś 4 i kawałek metra

dziwne...ja mam chuste 5 metrów i nic mi nie wisi:szok:Moze jestem grubsza od ciebie ale nie tak żeby zgubiło się 1,5 metra materiału:-);-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Był sexik wczoraj
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Więcej chyba nie muszę pisać;-)

Oprócz tego mój aniołek mnie wczoraj zaszokował:szok:
Ostatni raz wypił cyca o 18.15...niezbyt dużo tylko tak żeby wytrzymał do kąpanie! I jak o 20 chciałam mu dać flachę to znów zaczął pluc...myślę sobie...za zmęczony więc dam cyca..pośpi pół godziny i dopije butlę...ale cyca też nie chciał i zasnął:szok:
I spał tak do 0.30...tak jak zwykle się budzi do jedzenia:-)
I spał całą noc w łóżeczku...znaczy się prawie bo jak go wzięłam o tej 0.30 to przysnęło mi się i obudził mnie na następne karmienie o 3:-) I potem wrócił do łóżeczka;-)

reklama
U mnie w foteliku juz była taka podkładka:tak: ale jeszcze troszke i ja wyciągnę;-)

u mnie tez jest podkladka ale jeszcze troche z nia pojezdzimy :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Był sexik wczoraj
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Więcej chyba nie muszę pisać;-)

hehe u nas tez :D pierwszy taki do konca !!! mrauuu jak mi tego bylo trzeba :)

posłuchajcie jeszcze tej wersji dla Elizy.. no masakra nie wiem skad Mea ja wytrzasnela ale Julkaodplywa przy niej ze az milo patrzec!!!

Wrzuta.pl - Dla Elizy - Dla Elizy

wszystkie te plytki dostalam od przyjaciolki ... my je uwielbiamy !!!

U mnie w foteliku juz była taka podkładka:tak: ale jeszcze troszke i ja wyciągnę;-)

U mnie tez jest ale jeszcze dodatkowo wlozona mam cieniutka podusie:tak:

Doszla do mnie wlasnie waga i mnie oszukuje!!!!!!!! WYSZLO ze julka wazy 3700 jak ona urodzila sie z waga 4150g!

To jest odpowiednia waga dla ciebie:-D:-D:-Dtobie bedzie odejmowac zebys sie tak nie stresowala:-D:-D:-D

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

Mnie to akurat cieszy:tak::-)dzis waga pokazala mi znowu 0,5 kg mniej;-)bez zadnych cwiczen;-)

dziewczyny, mam pytanie.
zjadłam wczoraj chyba coś, co zaszkodziło Danielkowi.
i teraz po jakim czasie zniknie to z mleczka? :sorry:

chyba te minimum 6 tyg trzeba odczekac... ja jestem 8tyg praktycznie po i juz nosze i calkiem dobrze sie czuje.. jak jest taki sciagniety to mi przynajmniej tak nie odstaje i nie wisi co mi radosc duza daje bo pod ciuchami go nie widac!! jest naprawde szeroki ze mam go od bioder az po cycki:-) przynajmniej zadne walki nie wypadna góra ani dołem:-)
A czy te pasy można też używać na pupę, uda itp. inne miejsca niż brzuch?
Ja mam linka do pasa, który wklejała Mea, jeszcze w ciąży. Mea, ty go masz? Sprawdza się? Tzn. czy są efekty?

A co do chusty to mam pytanie jaka różnica jest między tkaną a elastyczną, która lepsza? Nessi jak ci bardzo chusta nie pasuje to mogę ewentualnie pomyśleć o odkupieniu, bo na dzień dzisiejszy skłaniałam się właśnie ku takiej samej. Jestem wyższa i szersza, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale jak mnie Marta przekona to cię chętnie uwolnię od problemu :-) Tylk czy dla mnie nie będzie z kolei za krótka, skoro inne dziewczyny mają długie 5,2m. :confused2:

reklama
A czy te pasy można też używać na pupę, uda itp. inne miejsca niż brzuch?
Ja mam linka do pasa, który wklejała Mea, jeszcze w ciąży. Mea, ty go masz? Sprawdza się? Tzn. czy są efekty?

A co do chusty to mam pytanie jaka różnica jest między tkaną a elastyczną, która lepsza? Nessi jak ci bardzo chusta nie pasuje to mogę ewentualnie pomyśleć o odkupieniu, bo na dzień dzisiejszy skłaniałam się właśnie ku takiej samej. Jestem wyższa i szersza, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale jak mnie Marta przekona to cię chętnie uwolnię od problemu :-) Tylk czy dla mnie nie będzie z kolei za krótka, skoro inne dziewczyny mają długie 5,2m. :confused2:

on ma wysokosc 25cm mi od bioder siega az pod cycki wiec na pupe nie bardzo chyba by nie wygodnie bylo a uda jak owiniesz to do kolan bedzie siegal a nawet za zalezy kto jaki jest:-)

Do góry