wiktoria12
Mama i żona :)
No nadrobiłam wszystko a teraz ide troche posprzątac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...
Myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na porodówke wypad!!!!!!!!!!!!!!! i nie wchodz tu dopóki nie urodzisz![]()
...
WON NA PORODOWKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
No w końcu pewnie tak...
ożesz ty uparciuchu miałaś w walentynki urodzićno nic jesteś zatwardziała
no w końcu przecież urodzisz co nie
...
Biedulka :-Witajcie ja własnie sobie kawke zrobiłam czuje sie jak by mnie ktoś zjadł i wypluł
W sobote popołedniu bylismy u siostry mojego M.A w niedziele rano jak Martynka wstała to bolał ją brzuszek cos jej zaszkodziło chciała zwymiotowac ale nie mogła taka marniutka była,dopiero po południu zwymiotowała oglądła 2 bajki i o 17:00 zasneła obudziła sie po 20:00 i znowu zwymiotowała ale mówiła ze odrazu jej lepiej i poszła spac.Naszczęscie dzisiaj juz ją brzuszek nie boli.
A ja przedtem z osrodka przyjechałam byłam zawieś mocz do badania i odrazu odebrałam wyniki krwi sa dobre![]()
DobreDowikla to zawsze coś szturniete,a teraz odpoczac po pracy musisz
Malina ,moze faktycznie to przez poniedziałek
Wczoraj mój m zmienił tapete na pulpicie,jak powiedział,bedzie nie miał na oku![]()