reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dorotka ,twoja Oliwka jest mała wiec wiadomo ,ze mamy potrzebuje ,a moje konie duze juz ,a mi samotność doskwiera czasami ,Krzysiek w pracy,ja sama w domu tylko obiad i sprzątanie,wiem ,ze przejdzie MH,ale co mi szkodzi pouzalac sie nad sobą:-D

Cholera ,mięso mi sie przypaliło ,cała woda sie wygotowała ,ale na szczęście nie za mocno ,sos bedzie bardzo brązowy

Gdzie wy laski jesteście ,zielone sie swieci ,a wy gdzie????

Ostatnia edycja:
...
Myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na porodówke wypad!!!!!!!!!!!!!!! i nie wchodz tu dopóki nie urodzisz:wściekła/y::-p:-p:-p:-p

...
WON NA PORODOWKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Nie działa :no: :-p:-p:-p:-p:-p:-p
...
ożesz ty uparciuchu miałaś w walentynki urodzić:eek::-D:-D:-D:-D:-Dno nic jesteś zatwardziała :-D:-D:-Dno w końcu przecież urodzisz co nie:-D:-D:-D:-D:rofl2:
...
No w końcu pewnie tak :rofl2::rofl2::rofl2:
Powiem ci, że jak w sobotę około 22.00 te przepowiadające się zaczęły to się śmiałam do mojego m, że jak urodzę w te walentynki i rzeczywiście dziewczynkę, to każę ci normalnie zakład wróżbiarski otwierać :-p:-p:-p:-p:-p
Witajcie ja własnie sobie kawke zrobiłam czuje sie jak by mnie ktoś zjadł i wypluł:-D:-D:-D:confused2::confused2::eek::eek:
W sobote popołedniu bylismy u siostry mojego M :tak:.A w niedziele rano jak Martynka wstała to bolał ją brzuszek cos jej zaszkodziło chciała zwymiotowac ale nie mogła taka marniutka była,dopiero po południu zwymiotowała oglądła 2 bajki i o 17:00 zasneła obudziła sie po 20:00 i znowu zwymiotowała ale mówiła ze odrazu jej lepiej i poszła spac.Naszczęscie dzisiaj juz ją brzuszek nie boli.:no::no:

A ja przedtem z osrodka przyjechałam byłam zawieś mocz do badania i odrazu odebrałam wyniki krwi sa dobre:tak::tak:
Biedulka :-:)-:)-:)-( Dobrze, że już lepiej.

A ja sobie kawkę zrobiłam, Piotrusiowi włączyłam Minimini i zajadam szarlotkę, którą wczoraj mama przywiozła :-p mniam mniam.

Moje dziecko mnie zadziwia. Dostał od dziadków takie literki z magnesami na lodówkę i dziś od rana się nimi bawimy. Potrafi już bezbłędnie wyszukać kilka literek: P A O T M i sam układa wyrazy MAMA i TATA, a z moją pomocą PIOTRUS :szok::szok::szok::szok: No i powiedzcie proszę, czyż on nie jest genialny ;-):-D:-D:-D:-D
W dodatku ostatnio bawimy się książeczkami z naklejkami - na pewno kojarzycie te wydawane seriami dla 2 latków itd. Muszę przyznać, że Piotruś nie ma najmniejszego problemu z tymi zadaniami :tak::tak: Jestem z niego naprawdę dumna! :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja
My juz po snaidanku i mlode sa jakies nie w sosie:no:Pogoda niby ok ale tyle sniegu ze szok a One chca isc ze mna po Dominika z sankami:szok:Pewnie i tak na nich nie pojada i beda wyly ale chyba zaryzykuje;-)
Pranie sie pierze,ale nei wiem czy bedzie mi sie chcialo je powiesic:confused2:Mam takiego lenia ze szok

MALINUS
Super ze mialas takiego fajne Walentynki:tak::tak::tak:

MH
Dobrze ze laktacja jest pelna para:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Ja rowniez wyganiam Ciebie na porodowke

Myszunia kiedy sie nie odzywalaś w weekend to po cichu myslałam ,ze pewnie rodzisz:-Dale to już juz ,pewnie w tym tygodniu:tak:

Dowikla ja dzisiaj lenia jako takiego nie mam ,bo coś tam szturłam ale mam tak zwany TUMIWISIZM ,ciezar zycia mnie przygniata:eek:

Pranko się kręci Adam wprawiony do szkoły Antono śpi trzeba się zabrać za ogarnięcie kuchni i jakiś obiad:eek:a lenia mam jak diabli(jak zawsze w poniedziałek:-p)
Dowikluś przywieźli boder do casto ale znów 25cm:angry:
Madziula ja też czasami mam taki stan:confused2:
Meduska to ci się zakupy w lumpiku udały:-p:-D:rofl2:
Myszunia coś mi ta wróżba dla ciebie nie poszła:szok:oby się płeć zgadzała:-D:-D:-D
u nas narazie przestało sypać śniegiem i na termometrze +1 może zacznie się to topić z lekka bo mam dość zimy:eek:

Ja tez mam dosyc tej cholernej zimy:no::no::no:
Od razu lepiej bedzie sie chodizlo na spacerki jak nie bedzie tego sniegu:tak::tak::tak:
MALINUS
Szkoda ze przywiezli ten szerszy:no:A jest szansa ze przywiaza tez ten moj?
MADZIULKA
A ja nic nie zrobilam-sorki pomylam naczynia,zrobilam sniadanie,wstawilam pranie i poscielilam swoje łozko:szok::-D
Jeszcze bede musiala dokonczyc obiadzio i na tym chyba koniec hehe

Dowikla to zawsze coś szturniete:-D,a teraz odpoczac po pracy musisz:-D
Malina ,moze faktycznie to przez poniedziałek:tak:
Wczoraj mój m zmienił tapete na pulpicie,jak powiedział,bedzie nie miał na oku:-D

reklama
Bałwan to praca zbiorowa wczoraj była ,ciesze sie ,ze sie podoba:tak:
\no ba, musi wiedzieć ile na kompie siedzę:-D
muszę poszukać dla mamy ketonalu i isć zobaczyc czy bardzo ja połamało:eek:

Do góry