wiktoria12
Mama i żona :)
No nadrobiłam wszystko a teraz ide troche posprzątac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

...
Myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na porodówke wypad!!!!!!!!!!!!!!! i nie wchodz tu dopóki nie urodzisz![]()
...
WON NA PORODOWKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()

No w końcu pewnie tak...
ożesz ty uparciuchu miałaś w walentynki urodzićno nic jesteś zatwardziała
no w końcu przecież urodzisz co nie
...

Biedulka :-Witajcie ja własnie sobie kawke zrobiłam czuje sie jak by mnie ktoś zjadł i wypluł
W sobote popołedniu bylismy u siostry mojego M.A w niedziele rano jak Martynka wstała to bolał ją brzuszek cos jej zaszkodziło chciała zwymiotowac ale nie mogła taka marniutka była,dopiero po południu zwymiotowała oglądła 2 bajki i o 17:00 zasneła obudziła sie po 20:00 i znowu zwymiotowała ale mówiła ze odrazu jej lepiej i poszła spac.Naszczęscie dzisiaj juz ją brzuszek nie boli.
A ja przedtem z osrodka przyjechałam byłam zawieś mocz do badania i odrazu odebrałam wyniki krwi sa dobre![]()
mniam mniam.

No i powiedzcie proszę, czyż on nie jest genialny ;-)

Jestem z niego naprawdę dumna! 

Pogoda niby ok ale tyle sniegu ze szok a One chca isc ze mna po Dominika z sankami
Pewnie i tak na nich nie pojada i beda wyly ale chyba zaryzykuje;-)
Mam takiego lenia ze szok

ale to już juz ,pewnie w tym tygodniu

a lenia mam jak diabli(jak zawsze w poniedziałek
)

oby się płeć zgadzała

A jest szansa ze przywiaza tez ten moj?

,a teraz odpoczac po pracy musisz

DobreDowikla to zawsze coś szturniete,a teraz odpoczac po pracy musisz
Malina ,moze faktycznie to przez poniedziałek
Wczoraj mój m zmienił tapete na pulpicie,jak powiedział,bedzie nie miał na oku![]()

Fajna tapeta