A ile mala wazy i mierzy?
My dziś na szczepieniu byliśmy. Wszystko git.
Z mniej przyjemnych rzeczy to the end ferii.![]()
KERNA
Mi tez ta reklama wyskakuje

Mlode wstaly wiec zmykam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile mala wazy i mierzy?
My dziś na szczepieniu byliśmy. Wszystko git.
Z mniej przyjemnych rzeczy to the end ferii.![]()
KERNA
Ja miałam teraz rachunek za prad 144zlA mam kuchenke elektryczna,uzywam czajnika na prad ,piore dlugie programy,uzywam mikrofali,jak zapale swiatlo to pali mi sie dopoki spac nie ide i stale wlaczam laptopa
Normalnie luzik na maksa
A za gaz mialam za listopad i grudzien 266zła ogrzewanie mialam wlaczone 24 godziny na dobe
A jakie Ty masz ogrzewanie?widze ze ekstra temat wydatków .....masakra ale widze ze nie tylko ja płace kolosalne rachunki..........moje rachunki podobne sa do twoich Dowikla
Ja tez tak płace tylko odwrotnie bo ja wiecej mam za prąd 244zł , pralka chodzi 2-3 razy na dzień , swiatło non stop sie swieci do pózna no i dwa telewizory , lodówka zamrażalka mikrofala tez to wszystko ciągnie .........a za gaz przyszło mi165z, a tez mam junkers gazowy i kuchenke gazowąz których non stop sie używa
U mnie nadal drogia nie odwalona:--
-(koło domu mam juz taką zaspe ze dziecko zjezdza z niej jak z górki
Ja też mam cały czas jakąś głupią reklamę wkurza mnie to.................
hehe winka sie Tobie zachcialo;-)No to zostałam sama :-):-):-):-)
Mąż pojechał do pracy zabrał ze soba Maksia do dziadków po drodze go podrzuci , dziecko ma ferie i ja chyba teżciekawe co ja bede teraz robić
![]()
Wino jest ale żadnego sąsiada nie ma ..........![]()
No to moje w sumie tez nosza takie ubranka ale waza 8 kgdowikluś Amelia to taki szczypior jak twoje dziewczynki.9 kg żywej wagi.
Nie mierzyli jej.
Ale ubranka nosi na 74, 80 są jeszcze troszkę za duże.
W sumie ja nie wiem czemu z niej taki okruszek , jak ciągle buźką miele.
medeuska wstawanie o 7 mnie śpiocha wykańcza.
malinka załóz domenę za darmo, dadzą ci spokój.;-)
Iwcik28
spadam do garów![]()