reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja wam pokażę Maję w igloo które wczoraj zrobiliśmy
Ale superowe:tak::tak::tak:
Witam! Ja mam dzisiaj humorek bo dostałam właśnie decyzję z poradni psychologicznej o przyznaniu Zuzi Suo. Jeszcze teraz do MOPSu pójde załatwiać rehabilitantkę ale to jutro-pewnie nie będzie już tak pięknie:no:A. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)
Lecę poczytać
same dobre wiadomosci-super:-):tak::tak::tak:
Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszę :tak: Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto :crazy: dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego :tak: nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu :sorry: ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi :tak: baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo :sorry: po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv :sorry: no zobaczymy jak to będzie :tak: idę do kuchni zajrzę potem papa :-D
Tanie to mieszkanko,a remont zawsze mozecie sobie pomalutku zrobic:tak::tak::tak:Jak jeszcze zejdzie z ceny to juz wogole bedzie rewelka:tak::tak::tak:
A co to za imprezka w pojedynkę :rofl2:
wciągnęłam obiad i zione pieprzem ,przepieprzyłam surówke:-D
:-D:-D:-D:-D

reklama
IWCIK tak kolacja.kapiel i seks bardzo udane :-).

Kurcze moje dziecko jeszcze spi a ja siedze i siedze.Spi juz od ponad 2 godzin.Juz dawno tyle nie spala :-).
o widzisz!! No super! Chyba dzisiaj taki dzień, bo mój spał dwie i pół godziny!!:szok::szok::szok: no i ja się drzemnęłam chwilkę:tak:

Mam zapchana rurę odpływowa od umywalki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: szlag by to trafił, chciałam sama przepchać a tylko sie urobiłam :no::no::no:

Z tego wszystkiego na obiad zamówiłam pizze, zaraz przywiozą :-p
yyy a kret??? Nie pomógł??
A obiad super!:tak:
A ja mam załamkę:confused2: Przyszedł rachunek za prąd.....320zł..za dwa miechy....no ja się pochlastam chyba....:confused2::confused2::confused2: laski ile wy płacicie za prąd? Co by mieć porównanie..kurcze nie wiem co źle robię. Cały czas tyrka tylko terma i lodówa..piekarnik raz na ruski rok, światło staram się świecić jak najmniej żarówek, pranie dwa razy na tydzień i to krótkie...no ale kuchenka jest też elektryczna....no ale jak dla mnie cena masakra..ostatni rachunek też płaciłam 300zł:zawstydzona/y:

MH -to nie za wesoło z tą rurą.
A próbowałaś czymś zalać?
Typu kret,soda kaustyczna?

A ja jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

KERNA
Ja miałam teraz rachunek za prad 144zl:szok::szok::szok:A mam kuchenke elektryczna,uzywam czajnika na prad ,piore dlugie programy,uzywam mikrofali,jak zapale swiatlo to pali mi sie dopoki spac nie ide i stale wlaczam laptopa:szok::szok::szok:Normalnie luzik na maksa
A za gaz mialam za listopad i grudzien 266zł:szok::szok::szok:a ogrzewanie mialam wlaczone 24 godziny na dobe

reklama
o widzisz!! No super! Chyba dzisiaj taki dzień, bo mój spał dwie i pół godziny!!:szok::szok::szok: no i ja się drzemnęłam chwilkę:tak:

yyy a kret??? Nie pomógł??
A obiad super!:tak:
A ja mam załamkę:confused2: Przyszedł rachunek za prąd.....320zł..za dwa miechy....no ja się pochlastam chyba....:confused2::confused2::confused2: laski ile wy płacicie za prąd? Co by mieć porównanie..kurcze nie wiem co źle robię. Cały czas tyrka tylko terma i lodówa..piekarnik raz na ruski rok, światło staram się świecić jak najmniej żarówek, pranie dwa razy na tydzień i to krótkie...no ale kuchenka jest też elektryczna....no ale jak dla mnie cena masakra..ostatni rachunek też płaciłam 300zł:zawstydzona/y:
tmusi byc wina kuchenki elekytcznej:tak: ja uzywam czesto piekarnika bo robie w nim kurczaka- tv chodzi caly dzien u mnie i u patryka jak jest w domu i nieraz jak go nie ma to tez sostawia i tv i kompa:wściekła/y:
laptop chodi 24h/dobe praktycnie- swietlówka w kuchni tak samo- i w lazience te bardzo czesto- od godz 17 moj juz zawieca male lampki dwie a patryk żarówke 100wat i place tylko 220 na dwa miechy i robie średnio 1,5 prania dziennie

tyle ze jeszcze pol roku teściowa tu mieszkala- a ona prała 5 ray dienie ciulstwa od psów- piekarnik u niej chodzil non srtop, komputer, i teściu jest elektryk i lutował płytki i żarówke setke świecił i pewłno innych pierdół co żrą prąd jak choler- dopiero a rok sie okaze ile tak naprawde sami zuzyjemy

Ostatnia edycja:
Do góry