reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, prz tym bólu ostatnie oieniądze bym oddała i prywatnie poszła, ale wszyscy kożystają z TEGO tomografu, innego nie ma.
A saridon kupie sobi dzis, i tak musze isc do apteki i mojemu coś kupic, jakieś badziewie złapał od matki. POłamany jak nie iwem.

to saridon tez pomoze jest bez recepty :tak:

oj święta prawda z tym sercem i dupą:tak::tak::tak:
As kochana nie dobrze :no::no::no::no:tulę cię mocno:tak::tak::tak::tak:
próbuję Antochę położyć spać a ta bestia ledwo na oczy patrzy a jeszcze dyskutuje i z Julką się kłóci:szok::-D:-D:-DJulka popatrzyła na niegi i mówi "śpij smarkaczu a nie z dorosłą siostrą się kłócisz":szok::szok::-D:-D:-D:-D
Julka jak zwykle ma niezłe teksty :-D:-D:-D

AS zamierzam tak zrobic ale wez go zaciag juz nie da sie oszukac ze idzie do normalnego lekarza i mam nadzieje ze wszysko sie wyjasni

reklama
witam

nadrobilam, odpisalam:-)
Pranie sie kreci, w kuchni jeszcze troche naczyn mi zostalo
Kurka sie rozmraza dzis kurka i pieczarki z grilla tzn z piekarnika:-D:-D:-D
laura wcina buleczke a mama hop na BB:-)
Zaraz musze odkurzyc, umyc wlosy- jak ja tego nie lubie:cool:
POtem reszte naczyn, rozwiesic pranie wlaczyc drugie:eek:
Obiad przygotowac i na koniec o 15:15 do sadysty:rofl2:

dziękuję za życzenia dla Adacha wszystko mu przekażę:tak::tak:
Dorota ja za każdym razem jak jej "pyskuję" to grzecznie z uśmiechem na ustach:eek:i owszem mam świadomość tego że może mnie zwolnić:sorry:ale z drugiej strony wiem że miała problem ze znalezienim kogoś do pracy w moich godzinach:-pja to traktuję jak pracę dodatkową więc może dlatego mam tyle odwagi:sorry:
U nas Adam spał w łóżeczku do 2 lat a potem miał fotelik rozkładany bardzo wygodny i z wysokimi bokami więc z niego nie spadał a w łóżeczku dostawał furii:eek:Julka spała trochę ponad 3 lata:sorry:więc nie mało ale ona z kolei kochała łóżeczko:-Da Antek narazie śpi w łóżeczku i oby mu się ie odwidziało bo jemu trzeba będzie kupić spanie i co gorsza gdzieś je w tej ciasnocie zmieścić:szok:
Wlasnie o takim fotelu myslalam.Ja tez kiedys na takim spalam i bylam z niego bardzo zadowolona:tak:
Kwestia łóżko czy łóżeczko jest zależna od dziecka. Wiem, że moja jest zbyt zwariowana jeszcze, hihi

na recepte?

dziewczyny, najpierw poszlam do rodzinnego i dostałam skierowanie do neurologa z dopiskiem PILNIE!!!
Ale do dobrego kolejka na prawie rok. Wczeesniejsza wizyte zalatwila mi siostra meza mojej chrzestnej. Od neurolog dostałam tabsy ( które nie pomagają w ogole, albo na 4h przycmią trochę )i skierowanie na tomograf. Jestem juz na niego zarejestrowana, ale ponieważ jest zepsuty nadal czekam. Będą dzwonić jak tylko bedzie naprawiony. Na tym skierowaniu tez PILNIE!!! więc jestem w pierwszej kolejnośći. Ale nie prędzej niż w marcu( tak mówili na pocz lutega, a ze w lutym mówili w styczniu:crazy:).
Gościowi z pogotowia dałam karte z informacją od neurolog ( kazała mi to nosic przy sobie ) i jak przeczytal powiedzial, że bez badan nic silnego podać mi nie może. Pomacał po tyłku, ukłuł i pojechał. Przeszło na kilka godzin, o świci epowtórka z rozrywki i tak mam nadal. dziś chociaż Piciu wróci o 14 ( za to chory , połamany, zmęczony i słaby) a od jutra po 12h bedze jechał. Nie wiem jak dam rade dłużej sama.
OJ tak jak Madziuli nie podoba mi sie ten Twoj bol :-(.Zycze ci abys jak najszybciej trafila do dobrych specjalistow i jak najszybciej udalo ci sie zrobic badania .Saridon ja raz jadlam u kolezanki i serio szybko pomogl :-)

Lunka współczuję Ci tej sytuacji.:sorry::sorry:
A saridon warto wypróbować.
Mnie też pomagał,to lek trzyskładnikowy i bardzo mocny.

Dzwoniłam do dyrektorki szkoły i na razie nic się zrobić nie da.:no:
No chyba zaraz zwariuję,albo rozsadzę szkołę na kawałki.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
To jest chore,żeby karać dzieci za inne dzieci.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zycze ci aby sie wszystko szybko dobrze poukladalo.
A z tym lozkiem to dalas mi do myslenia bo teraz sie zastanawiam ze jakby Olikwce kupila lozko to z tym co na nim teraz spi nie mialabym co z nim zrobic:rofl2:.
próbuję Antochę położyć spać a ta bestia ledwo na oczy patrzy a jeszcze dyskutuje i z Julką się kłóci:szok::-D:-D:-DJulka popatrzyła na niegi i mówi "śpij smarkaczu a nie z dorosłą siostrą się kłócisz":szok::szok::-D:-D:-D:-D
Julka ma super teksty :-D:-D

Oli spi juz od 40 minut.Ide cos zjesc i odpoczywac nadal.Choc dzis nic innego nie robie jak odpoczywam.Jak Oli wstanie to wezme sie za odkurzanie:tak:.Aha o obiedzie zapomnialam:-p.

AS zamierzam tak zrobic ale wez go zaciag juz nie da sie oszukac ze idzie do normalnego lekarza i mam nadzieje ze wszysko sie wyjasni
Ty go nie oszukuj ,tylko mu wyjaśnij,że przed nim egzaminy do innej szkoły.
Jak zrobi testy to będzie miał łatwiej zdać.To go powinno przekonać.
Na na pewno mu tam pomogą a nie zaszkodzą.
Wytłumacz mu też różnicę pomiędzy psychologiem a psychiatrą,bo dzieci na ogół tego nie wiedzą i stąd ten problem.:tak:Dlatego nie chcą iść do poradni.:sorry::sorry:
Ja już jestem.
Odpadam moje drogie.
Kurcze dziś miałam się matmy uczyć ,bo w niedzielę mam zaliczenie.
A tu dupa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wcale skupić się nie mogę.
Jestem za bardzo roztrzęsiona na naukę :-:)-:)-:)sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

witam was dziopeczki, znów po dluzszej przerwie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
niestety nadal dokucza mi moja fasolka i nie zanosi sie na to aby przestala, teraz nie mam jako takich mdlosci ale nie mam na nic sily, kompletnie:no::no::no::no:
siedze w fotelu i zdycham oczy mi sie same zamykaja i za przeproszeniem d*** mi sie nie chce ruszac,
u lekarza bylam stwierdzil ze szyjka mi sie rozszerzyla i zrobil mi usg po czym stierdzil ze jest ok bo mam dluga szyjke:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
m w pracy a ja musze sie zaraz za jakies porzadki wziasc i obiad jakis, ale tak mi sie nie chce ze szok

Dziewczynki spadam, szykujemy sie na dwór bo za oknem jakoś sympatycznie :tak:
my tez zaraz wychodzimy.:tak:

Dzwoniłam do dyrektorki szkoły i na razie nic się zrobić nie da.:no:
No chyba zaraz zwariuję,albo rozsadzę szkołę na kawałki.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
To jest chore,żeby karać dzieci za inne dzieci.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-:)-:)-( ludzie bez serca

Nie jesteś głupia tylko dobrych rad nie chcesz słuchać:-p:-p:-p
:tak::tak::tak::tak: w zupełności się zgadzam.;-)

Medea już pisałam do Aniaslu;-):tak:.

a to co to się stało?:confused: Odnośnie tego moderowania? A czemu ty napisałaś?:confused:

No to i my mykamy, bo młoda " ajta " woła.:cool2: Malinuś czy Antos też szwargocze? Mej młodej jakoś tak wyraźnie wszystko wychodzi. Nakłada czapkę i " ajta":szok:.

Odpadam dziewczyny, musze zrobić jakiś obiad, blee na samą myśł mi nie dobrze, ale to chyb ajuż z głodu.
Wpadnę jutro, pewnie z rana.

Sto lat dużo uśmiechu, super ocen w szkole i fajnych kolegów z okazji urodzin dla Adama Malinki
od Medeuski z rodzinką:-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D
Dołączam się do życzonek :tak:

O fajnie jeden post mi zaznaczyło hehe dobre i to :tak:
Witam. Ja tylko na moment bo obiad nie zrobiony i pranie :sorry: Kubek ma gardło czerwone i kaszle ale już u lekarza byliśmy i dała syropek więc będzie dobrze :tak: z mieszkania jak na razie zrezygnowaliśmy :tak: jednak jak na razie nas nie stać, mamy tyle wydatków że szok. Ja dentysta i aparat, rodzicom oddać 2500 samochód nam się sypie jak nie wiem co :no: i jeszcze mieszkanie i dziecko, urządzić, remont jakiś :no: oj za dużo. Postanowiliśmy poczekać, uzbierać trochę kasy żeby mieć za co coś kupić do mieszkania, a potem albo z wojska dostaniemy albo coś poszukamy i wtedy kasa z wojska. Ale nigdzie nie pisze ile i każdy mówi co innego :sorry: M w piątek będzie w pracy to będzie musiał się wszystkiego dowiedzieć :tak: no a teraz mykam póki Kuba śpi i M chyba też hehe :laugh2:

AS aż tak źle?? eee kurde:zawstydzona/y:
Lunka współczuję Ci serio..moja siostra też miała bóle głowy codzienne i non stop. Łaziła po lekarzach, ale ją zbywali bo ,że gównaira i wymysla:eek::eek: aż wiecie do czego doszło??? Jechała autobusem i przez kilka minut straciła wzrok:eek: kompletnie nic nie widziałą i mało się ze strachu nie ..... ale potem wróciło. Z tego wszsytkiego od razu znalazł się tomograf:confused2: dostaął jakieś leki ale co jej było to nie wiem:no:
bejbe śpi, ja rozpaliłam w piecu, poodkurzałam i czekam aż mi sie chabanina rozmrozi..dziś mielone, ziemniaki i warzywka na parze..byle bez brokółów:eek::eek:

reklama
ale tekst:szok::szok: super jest:-D:-D

Do góry