I ja sie dolanczam do zyczen
Super bryka.Niki napewno bedzie zadowolona

.
niezłą kasę po cichaczu nazbierała

:-):-):-)
Oj kochana widać,że wszystkich postów nie czytasz .
Złapałam Cię

Niedawno pisałam o moim Kubusiu,że długi jak miesiąc i cienki jak wypłata

Moja Niki była cudownym dzieckiem, co tylko spało i jadło, nocki przespane, ale tylko do 3 miesiąca

to przynajmniej 3 miesiące miałaś dobre

;-):-):-)
mi od jakiś 2 m-cy dopiero dane są przespane noce a i to nie zawsze z tym że teraz to już nie jest tak jak kiedyś że bujanie noszenie tulenie teraz się obudzi dostaje butelkę z wodą 3 razy zasiorbnie i spi dalej więc nawet tych pobudek się tak nie odczuwa

za to Adam jak miał 5 tygodni to przesypiał całe nocki tzn spał od 20-21 do 6 rano

a Julka to była mega spiochem i jak miała 6 tygondni to spała od 19-20 do 9-10 rano bez pobudek

ja wcześniej wstawałam od niej zdążyłam często śniadanko zjeść ogarnąć chatkę adama do przedszkol zaprowadzić a ta spała

U mnie Klaudia była mega śpiochem a dla Kuby sen to od zawsze najgorsza kara,jaka go może spotkać.
Teraz znalazłam na niego sposób jak mocno rozrabia.
Wystarczy powiedzieć ,przebieraj się w piżamkę i do łożka

Dziecko od razu robi się grzeczne.

Witam dziewczyny
Przepraszam, że nie nadrobię, ale pewnie jest tego z milion stron, a ja nadal borykam się z mega bólem głowy.
Posiedzę sobie z Wami choć troszke, bo juz dostaję kręćka.
Witaj Lunka.
Zdrówka życzę.

:-):-)
LUNKA witaj i posiedz z nami troszke :-)
Oli rozwalila platki po podlodze.Zaraz musze sie wziasc za odkurzanie.Ja nadal w pizamie ,nie che mi sie ubierac hihihi
Ależ dzisiaj leń z Ciebie ;-)

dołączam się do życzeń :-)
mnie też glowa boląl 3 dni dopiero saridon pomógól

a wogóle to WITAM :-)
MIalam napisać co mnie tak zakurzyło wiec w sobote chcialam Wojtkowi wytłumaczyć dzielenie pisemne z reszt bo niestety pani nie wytłumaczyła albo tłumaczyła ale Wojtek nie sluchal w kazdym razie ni w ząb zapomnial tabliczki mnozenia dodawania odejmowania

tłumacze mu a dziewczynki jak sie zaczęly wsciekac to jedeno darcie w domu to samo było w niedziel nerwówka darcie

rozmowa z kierowniczka dotyczyla tego ze ktoś doniosł do prezesostwa ze ja 4 lata temu złozyłam skarge na swojego pracodawce to musialm wyjasniac ze sprawa dotycztyla tego ze ja byłam w ciiazy z Gabi a on chcialmnie zwolnic więc złoscliwosci w tym nie bylo ale wez sie tłumacz

no ijeszcze doszedł migrenowy ból glowy mialm dosc Dzis i jutro ma wolne troche odsapne jak mi dzieci pozwola no i martwie sie troche bo Wojtek juz calkiem odpuscil sobie nauke i nie wiem jak z nim rozmawiac :-

no:
Asia jeśli on ma takie duże problemy to ja bym mu zrobiła testy w poradni pedagogiczno-psychologicznej .

;-):-)
Hej część nadrobiłam i zaraz lecę resztę doczytać.
A komputer też ciągnie

;-)

.
Super, ogromne gratki - może w końcu przekona się do jedzenia;-)

.
Wpisać w okienko wyszukiwarki od Google
adblock i zainstalować element., Potem jak wyskakuje ustrojstwo denerwujące, przy najechaniu na obrazek w rogu na górze pokaże się napis ZABLOKUJ i gotowe i już nie wyskakuje.

Hej

. Dziś w domciu tylko z Julem,na kurs po południu a do pracy mam dopiero po niedzieli jak wydobrzejemy

,bo mnie chrypka dopadła i żołądek dalej ściśnięty

.Julu "czyta" i koloruje Królika Herlika

.Wczoraj ścianę pomazał plakatówkami (tatuś tak pilnował

- czyt. na kompie siedział) Pytam się Jula pokazując palcem na malowidło:
Ja - Co to jest?
Jul - ściana
Ja - co to jest?
Jul - ściana
Ja - a co na ścianie?
Jul -ślady.
ot i pogadaliśmy

. Dobrze,że ściana była wcześniej Duluxem malowana to łatwo się wodą zmyło

- o stole na wysoki połysk wymazanym korektorem nie wspomnę

- ostatkiem zmywacza do paznokci usunęłam

.
Julu jest dobry.

A za bloker reklamy też Ci dziękuję
Joasiu bo to normalnie jak szpiegostwo 

kurcze jak złożysz skargę na pracodawcę to masz się bac bo nie wiadomo czy nowy przyjmie cię do pracy bo sie będzie bał że na niego tez złożysz skagrę
nosz niech pracodawcy zaczną szanowac pracowników to i skarg nie będzie na nich
gdybym ja była zatrudniona to bym na swoją skargi słała i to nie jedną bo to pracodawca najgorszy jakiego miałam w swoim życiu
ale w jej mniemaniu ona jest idealna ,dba o nas , dobrze płaci, jest sumienna

jak nam to mówiła to nie wytrzymałam i zapytałam o kim pani mówi???ona no o sobie a widzi tu pani innego pracodawcę

ja no nie ale pani nie mówi o sobie
jest pani nie sumienna nie słowna nie płaci nam tak jak należy nie płaci o czasie nie zapewnia nam minimum tego co trzeba np odzież robocza...a ona do mnie pani chyba o pracodawcach z komuny mówi

no taj ja pracodawców z komuny napewno pamiętam........

Toś jej dała do myślenia

JOASIU no to dobrze ze sobie wszystko z szefostwem wyjasnilas :-).
MH moja Oliwka tez od dluzszego czasu nie chciala spac u siebie wiec spala z nami tzn z jednym z nas A od 3 dni spi sama w swpim pokoju na wersalce i jest lepiej.U nas teraz to jest chyba kwestia tego ze Oliwce dobrze sie spi na normalnym lozku a nie w lozeczku.Jak bedzie jakas wieksza kasa to kupimy jej lozko normalne :-).
A po jej chcesz kupić łózko skoro masz dabrą wersalkę?

Ja bym nie kupowała.
Dla mnie szkoda kasy w błoto wyrzucać.

Witam się z Wami.
U mnie znów nastrój do dupy.
Z małym lada moment znów będzie gorzej i czekam tylko kiedy się cofnie.
Nastąpiło tyle zmian nie z naszej winy,że znów się odbije czkawką i to chyba poczwórną

Jestem tak zła,że siedzę i ryczę z bezsilności.