reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??

widocznie lekarze stwierdzili że wiek dziecka jest jak na 35tydz i4dz ...
w końcu u Frotki też się lekarz pomylił ...;-)

Teraz mi się przypomniało że śniło mi się że rodze ;D i że poród był w domu, i dobierał go mój tata ;D nieźle, co? He he. Ale w końcu nie wiem czy urodziłam bo jak było widac główke, to się obudziłam..

Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne:-D:-D

Witajcie:-)

Ja to się normalnie tu boję wchodzić, bo codziennie jakieś porody, a tu jeszcze 1,5 tygodnia lutego;-):-D

U mnie pogoda się jakoś poprawiła, słonko świeci i nawet jakiś ptaszek śpiewa.
Śniegu po kolana i dziś zaczyna się topić. Ale będzie breja...
Ale skorzystam z pogody i pójdę na spacerek z psem, bo jakoś nawet przy kompie mi się nie chce siedzieć.

A Wy proszę jeszcze w dwupakach zostać, żeby znów nie było niespodzianek:tak:

Ionka Gratulacje!! Nie można was na chwilkę zostawić!!!!

z tego wszystkiego to chyba dzis włosy zafarbuję...bo jak pojadę do Praskiego z takimi odrostami to mnie za żulice wezmą albo co... i jeszcze oleją ;-)
Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbować :D
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??

Tygodnie spisałam z suwaczka madzi, jeśli będą jakieś poprawki piszcie na pewno zmienię!!

Kolejna się szykuje do porodu, mam nową wiadomość od SylusiSW zaraz wklejam :)

Ionka Gratulacje!! Nie można was na chwilkę zostawić!!!!

Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbować :D

Tygodnie spisałam z suwaczka madzi, jeśli będą jakieś poprawki piszcie na pewno zmienię!!

Kolejna się szykuje do porodu, mam nową wiadomość od SylusiSW zaraz wklejam :)

ojej...teraz SylusiaSW :szok::szok::szok:

Boshe te tempo jest przerażające a my imienia nie mamy:confused2: Ciągle do brzucha mówimy Zygota lub Kluzia:sorry: ale ja jeszcze sie nie wybieram na porodówke - ja tak łatwo sie nie dam:-) od polowy marca moge rodzic ale teraz nie jestem gotowa....

Z tego wszytkiego robie nastepne pranie ... jak obdierzemy wózek w czw to nastpene pranko i bedzie wszytko poprane przynajmniej.. a torbe spakuje w next week - zeby sie nie wywoływać wilka z lasu:-)

no i do fryzjera sie zapisze tez na nastepeny tydzien:-)

reklama
No nadrobiłam Was!!!
Witajcie!!!
Tabasia- my też walczymy z sąsiadami ponieważ ich dziecko jest ewenementem na skalę światową. Od rana do późniego wieczora szuru buru ,stuku puku i bieganina słoni i skakanie hipopotamów uskutecznia, ale mimo rozmów i próśb nic...:-( Też rozumiem, że dzieci są żywe i mają swoje prawa, ale to co się dzieje to już brak poszanowania dla innych współnieszkańców. Na pewno to troochę wina budynku i jego konstrukcji, ale mogliby się opamiętać.

Kolejna marcówka- lutówka- Gratulacje:)

Własnie przyszła paczka z allegro z pościelą kołdrą i prześcieradłem. Oczywiście zamiast żółtego prześcieradła dostałam różowe. Nie dość, że prosiłam o żółte to jeszcze pościel mam w żółtych kolorach i różowy nijak do niej nie pasuje. CHyba facetowi wystawię odpowiedni komentarz, bo trochę przesadził. Jak jest daltonistą to nie moja wina- kurcze!!! :angry:

Miłego dzionka!!! Będę zaglądać!!!

Do góry