reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No ja sie wlasnie boje o ten wczesniejszy porod wiec juz nie "dopuszczam" do siebie meaz chociaz on bardzo chce. W srode mam wizyte u gin to sie zapytam moze jeszcze mi pozwoli:)

Czyli "pulchne " :-D to standart :) Dobra uciekam na kanape spac :)Zajrze potem bo co chwila nowe wiadomosci :)Milego dzionka i nie wariowac :)

izulka no jak na swój wiek to powinien myśleć.. na dodatek ten brak kasy a jednak wychodzi na to ze pieniądze są bardzo ważne w życiu:-( i bez tego sie nie ułoży a dziecko kosztuje...
do tego wydaje mi się że maluch go nie obchodzi , bo brzuszka nie zbyt chciał dotykać, nie mówiąc żeby coś mówił do niego,
racja dzieciak z niego i nieodpowiedzialny człowiek:oo2:
zresztą lubi sobie wciągnąć.. wiadomo co..

no a ja narazie z rodzicami przemęczyć sie muszę:sorry:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam pytanie, czy wy jeszcze wspolzyjecie ze swoimi partnerami? Moja ciąza przebiega prawidlowo ale jakos teraz to juz sie boje:>
u mnie juz 2 tygodnie bez, bo jakos sie boje.
i Karol rowniez zaczal sie bac.
Jak by moj chcial i nie byl taki bojacy to juz bym go dopadla i gin mowila ze sex i nasienie nieraz pomaga :) ale o tym moge zapomniec dlatego czekamy i mamy nadzieje ze sie powoli rozkreci i bez sexu :)
ooo... to powiedz swojemu mezowi, ze jak juz sie nie moze doczekac, to musicie sie pokochac, to dzidzia bedzie szybciej :-p
pod wlos go wez.
Ja bym radziła już teraz przestać, bo może przyspieszyć poród, a zacząć znowu w 38 tyg, bo wtedy już jest dzidziuś donoszony :) mi tak lekarz też mówił.

niby sperma wlasnie po 38 tygodniu moze "pomoc", ale czy to do konca prawda, ze DOPIERO wtedy?

A ja po wizycie:tak: Wszystko oki, wyniki superowe. Za tydzień mam pójśc na KTG i z wynikiem do lekarza (tylko wynik pokazac) jeżeli do tego czasu nie urodzę..:eek::-D Tak gin powiedział:tak: A jak nie urodzę to wizyta normalnie 2 marca:tak::-) Także.. trochę się ruszyło.. może z tydzień Tomasz jeszcze posiedzi;-):-) Termin mam na 6 marca więc już coraz bliżej..;-)
jeśli chodzi o golenie to jestem z siebie dumna :-D wczoraj sie goliłam i tylko 2 lekkie zacięcia :cool::cool::cool:

Kochana ja muszę się pochwalić, że ostatnio jak się goliłam to zero zacięć, nie wiem jak ja to zrobiłam, ale namachałam i nagimnastykowałam się strasznie:-D
Ja przy goleniu jeszcze ani razu się nie zacięłam:-)

hello :-)
az mi Paweł czkawki dostał.
Kurde ostatnio to ciagle czka :sorry:
Mój też ciągle czka:-D

mrozik mi też powiedziała na ostatniej wizycie że główka juz bardzo nisko ale przedwczesny poród mi nie grozi, ale to było 3 tyg. temu:eek:
Mi lekarz też od jakis 3 tyg mówi, ze główka juz bardzo nisko, wyczuwalna:tak:

izulka no jak na swój wiem to powinien myśleć.. na dodatek ten brak kasy a jednak wychodzi na to ze pieniądze są bardzo ważne w życiu:-( i bez tego sie nie ułoży a dziecko kosztuje...
do tego wydaje mi się że maluch go nie obchodzi , bo brzuszka nie zbyt chciał dotykać, nie mówiąc żeby coś mówił do niego,
racja dzieciak z niego i nieodpowiedzialny człowiek:oo2:
zresztą lubi sobie wciągnąć.. wiadomo co..

no a ja narazie z rodzicami przemęczyć sie muszę:sorry:

Oj, to naprawde nieodpowiedzialny.. :( Tak, pieniądze są wazne.. a raczej potrzebne..

kaaha no ja zero seksu od 4 mies. chciałam , ale mój nie chciał , przed ciążą też go nie ciągneło :cool:
ale mam to gdzieś , sama się zadowolę:-p:-p

reklama
Do góry