kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Napewno pulpety rybne tylko nie wiem czy do tego zwykłe ziemniaki czy frytki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już dostałam od pracodawcy na początku lutegoWitajcie dziewczynki ja po dwóch kawch już, ale nie postawiona za bradzo na nogi bo cosik mnie bierze i ból głowy mam masakryczny do tego kaszel i wogóle bleee... jeśli o obiados idzie to ja miałam wczoraj straszną ochote na kluchy i zrobiłam leniwe pierogi a dziś to zero pomysłu, chyba ryż z jogurtemza oknem szaro buro i na zakupy nie wybieram sie na razie a w lodówie pusto.
Apropos rozliczeń rocznych to ja jeszce nie dostałam pita z Zus-u za macierzyński właśnie sie zastanawiam kiedy dotrze bo z tego co sie orietuje to do konca lutego powinien byc a tu ani widu ani słychu Wy już dostałyście ?
Ja czekam na Pita z Zus bo to oni wypłacali i zrozumiałam, ze oni wystawiają pit 11?! potem z firmy nie pobierałam zednych pieniędzy w stylu za urlop zaległy itp, no mam nadzieje, ze sie doczekam, jakby co 1 marca uderzam do nich z ponagleniemja już dostałam od pracodawcy na początku lutego![]()
u mnie dzisiaj pieczona panga z warzywami, a dla tatusia z ziemniakami i warzywamiA co robicie dziś na obiad?????![]()
Zdróweczka dla Zuzieńki naszej kochanej i jej mamusiuKurcze ja jej jeszcze nie zaszczepiłamBo cały czas coś jej jest....
hmmmmm mam jakąś jeszcze rybke w zamrażalniku tylko ona jest jeszcze do obrania z łusek więc samej mi się w tym paprać nie chcewitam sie i ja
oczywiscie z kawusia
u mnie dzisiaj pieczona panga z warzywami, a dla tatusia z ziemniakami i warzywami